Mr.Kook - 41

27.1K 1.8K 2.7K
                                    

Keyifli okumalar. Bölüm sonunu es geçmeyin lütfen.

°°°

"Bizi neden çağırdın?"

"Sizinle görüşmek isteyen birileri var çocuklar."

"Kim bu birileri?"

"Matthew, daha önce yer altı toplantısına gelen korkunç kardeşleri hatırlıyor musun?"

" Ah, Mel. Onlardan sahiden korktun mu yani? Bence fazlasıyla sevimliydiler."

"Aynı kişilerden mi bahsediyoruz?"

"Biri fazlasıyla sessizdi, biri onun aksine çok neşeliydi ve diğeri fazlasıyla kendini beğenmiş bir tipti. Değil mi?"

"Evet... Sizinle konuşmaları gereken bir durum var. Ardından en kısa sürede bir toplantı daha yapacağız, bu seferki Hades'ten gizli olacak."

"Pekala... Neredeler?"

Melinoe karşılarında duran mağarayı işaret etti ve ardından içeri girmelerini bekledi. Persephone kızına bir kez daha sarıldıktan sonra diğerlerini takip ederek içeri girdiğinde, Melinloe'de oradan ayrılarak işlerine koyuldu.

Taehyung ve Jimin etrafı incelerken içlerindeki korkuya engel olamıyorlardı.  Duvarlar, zeminle birlikte kayalıklardan oluşuyordu. Bir kaç metre aralıklarla duvara mumlar döşenmişti ve bu önlerini görebilmelerini sağlıyordu. Zeminin bir kısmı ıslak olduğu için Persephone elleriyle elbisesini tutarak ilerlemeye çalışıyordu. Taehyung gelen fısıltı sesleri ile sevgilisine daha çok sığındığında Jungkook gülümsedi.

Kimse ne diyeceğini bilemediği için susuyordu, ve koca mağarada yalnızca ayak sesleri ile birlikte su sesleri yankılanıyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Kimse ne diyeceğini bilemediği için susuyordu, ve koca mağarada yalnızca ayak sesleri ile birlikte su sesleri yankılanıyordu. Fakat bu sessizliği Persephone bozmuştu.

"Sevgilim, sana bir şey soracağım."

Sevgilim kelimesini bastırarak söylediğinde Matthew merakla ona döndü.

"Hm?"

" Odanda duvara yapıştırılmış bazı kadın fotoğraflarım görmüştüm."

Matthew aklına gelen Scarlett Johansson posterleri ile sessiz bir küfür etti. Onları çıkarmayı unutmuştu , ve bir tanrıçayı sinirlendirmek isteyeceği son şeydi.

"E-evet?"

"Kimdi onlar?"

"E-ev arkadaşımın. Jonas! Ona ait!"

Mr. Kook?  |TaeKook  Where stories live. Discover now