Mr. Kook - 27

17.4K 2.4K 1.6K
                                    

Selam ~ Hastane zırvalığından kurtuldum, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.

10k olmuşuz, ayrıca hayran kurguda 82.olmuşuz. Tekrar hepinize teşekkür ederim 💜

Bir de, yazım hataları için üzgünüm. Klavyeye alışmaya çalışıyorum.

Keyifli okumalar ~

Medya : Jimin.
_____

Ekip hararetli bir şekilde plan yapmaya çalışırken Taehyung dayanamadı ve dışarı çıktı.  Gözleri yerde yatan gardiyanlardan sonra sonunda Jungkook'u bulmuştu.

" J-Jungkook ? "

Matthew Jimin ve Yoongi'yi kapının ardına iterek saklanmalarını sağladı. Kendisi bir gardiyanın bedeninde olduğundan bir sorun yoktu. Fakat Taehyung tehlikedeydi , tüm planı mahvetmişti. Jungkook başını Taehyung'a  çevirdiğinde yüzünde hiçbir mimik oynamamıştı. İçinde hiçbir duygu barındırmayan bir ifadeyle Taehyung'a bakıyordu. Arkasından gelen Alex gülümsedi ve elini Jungkook'un omzuna yerleştirdi.

" Geleceğinizi biliyordum."

" Ona ne yaptın?"

" Doğru kararı veren oydu, ben sadece verdiği sözü tutması için yardım ettim."

" Söz mü? Ne sözü ? "

Alex kendisine cevap vermek yerine eğildi ve Jungkook'un kulağına bir şeyler fısıldadı. Jungkook başıyla onayladı ve silahını çıkardı.

" Kardeşim... Tüm yeteneklerini hak eden , hakimiyeti sağlayabilecek birine verecek. Öyle değil mi Jungkook? "

Jungkook tabancasına mermileri yerleştirirken sessiz kalmayı tercih etmişti. Jimin ve Matthew ise endişeden dolayı konuşamıyorlardı. Taehyung büyüyü bozamazsa her şey bitecekti, öleceklerdi.

" Vedalaşmanıza izin verecek kadar iyi biriyim."

Alex güldü ve bir kaç adım öteye giderek Jungkook'tan uzaklaştı. Taehyung dolan gözlerine aldırmadan koşarak merdivenlerden çıktı ve Jungkook'un yanına ulaştı. Ona sımsıkı sarıldığında Jungkook ona boş gözlerle bakmakla yetinmişti.

" Beni hatırlaman gerekiyor... Lütfen."

Jungkook ona karşılık vermiyordu.

" Bay Kook'u hatırlıyor musun? Birlikte lunaparka gittiğimiz günleri hatırlıyor musun Jungkook? Pamuk şekerimi yere düşüren çocuğu neredeyse dönme dolaptan aşağı iti- Bekle, bu hatırlaman gereken bir anı değil. Sikeyim... Sadece... Seni seviyorum . Seni çok seviyorum. Ben... Sana aşığım Jungkook. "

Taehyung onu öpeceği sırada
Jungkook gözlerini kapattı ve Taehyung'u ittirdi. Alex ise güldü ve Taehyung'u alkışladı. Ardından ona acıyarak baktı ve gözlerini devirerek oradan uzaklaştı.

" Vur şunu. "

Jungkook onu başıyla onayladı ve Taehyung'un kendisine bakmasını engellemek için kendisine yakın bir yere ateş ederek dikkatini oraya çekmesini sağladı. Göz göze gelmelerine kesinlikle izin vermeyecekti. Alex arkasını döndüğü sırada Taehyung'a doğru nişan aldı ve ateş etti. Taehyung ise yenildiğini düşünerek çaresizlikle gözlerini yummuştu. Jungkook işini bitirdiğinde hızla oradan ayrıldı ve Alex'i takip etti. Ayak sesleri kaybolduğunda Taehyung korkarak tek gözünü açtı. Etrafta kimse olmadığını gördüğünde diğer gözünü de açtı ve merminin girmiş olduğu duvara baktı. Jungkook, ıskalamıştı.

Matthew hızla Taehyung'un yanına geldi ve neler olduğuna baktı.

" Gelebilirsiniz."

Matthew'in işaretiyle kapının ardından çıkan Yoongi ve Jimin etrafını inceleme başladı. Yerde yatan gardiyanlara basmamaya çalışarak merdivenlere doğru ilerlediler.

Mr. Kook?  |TaeKook  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin