ikon

1.2K 50 37
                                    

Biomda 'ikon keep your head down. Red is TVXQ' yazıyor ve bazı İngilizce bilmeyenler beni iKon fanı falan zannediyor.

iKon sevmediğim erkek gruplarından bir tanesi. Bir tane bile şarkılarını dinlemedim, kaç üyeli, hangi üyeler grupta falan da bilmem. Anti değilim çünkü takip bile etmiyorum.

O yazı şöyle ki, Keep Your Head Down yani KYHD , TVXQ grubunun hitlerinden biri ve ' Başını eğ, başını aşağıda tut' demektir. Fan olduğum nerden çıkıyor?

Red is TVXQ olayı yüzünden grubu zerre sevmiyorum. Sormayın bana artık olayı, anlattıkça sinirleniyorum çünkü. Gidin araştırın.

Doğu'nun Tanrıları'na yapılmış en büyük hakaret resmen. Kırmızı basit bir renk değil, Guinness rekorlar kitabına girmiş ard arda 3 kere Nissan rekoru kırmış ve bütün konserleri sold-out olmuş efsanevi bir fan kulübünü temsil eder.

Renkler belli bir fandomu temsil eder. 2003 yılından beri Cassiopeia fandomunun rengi kırmızıdır. Ki bu fandom basit bir fandom değil. Guinness rekorlar kitabına girdi üstüne üstlük 3 kez Nissan rekoru kırdı. Nissan da konser veren tek kpop grubu da TVXQ idi. Şimdi bu olaydan sonra kendini bilmez ikon fanları veya hiçbir şey bilmeyen diğer fanlar, bu Cassiopeia fandomunun fotoğrafını alıp aaa ikonic'ler diye gösteriyor ve bu çok üzücü. Bazı renkler özdeşleşmiştir ve böyle kalmalıdır. Sarının Bigbang'ı, pembe'nin SNSD'yi veya lacivertin SJ'ı göstermesi gibi.

Renk sıkıntısı yok nasılsa, hatta bulunamazsa da Seventeen gibi hoş birleştirmeler yapılabilirdi.

𝑗𝑢𝑠𝑡 𝑘𝑝𝑜𝑝 𝑡ℎ𝑖𝑛𝑔𝑠² [ 𝑘𝑝𝑜𝑝 𝑜𝑝𝑖𝑛𝑖𝑜𝑛𝑠 ] ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin