once & blink

721 30 80
                                    

Hep benim mi karşıma çıkıyor bilmiyorum ama her yerde Once'lar BlackPink'i gömüp yeteneksiz sadece popülariteleri var diyip duruyorlar. ( Kesin tersini yapan Blink de vardır da ben görmemişimdir.)

Tamam neyse de komik olan kendi gruplarının da bundan farklı olmaması.

Aynı şey gibi, brokoliyi çok sevip marulu sevmemek ve sebep olarak marulun yeşil olduğunu söylemek gibi.

Bunların arasında yine 3. gen best gg kavgaları çıktı. Okudukça aklıma Soshi vs 21 kavgaları geliyor ve duygulanıyorum :')

Boş yapmayın BlackPink dünya çapında Twice'ı tekler, Asya da ise tam tersi. Ancak bence BlackPink daha başarılı. Daha az albümleri olmasına rağmen bu noktadalar. Aksine Twice yılda iki üç albüm çıkarıyor. Bu nedenle Twice'ın yaptığının başarı değil bir pazarlama şekli olduğunu düşünüyorum. Daha 4. yılları ama neredeyse Soshi'den fazla albümleri var. Iki dakikada bir albüm mü çıkarılır aq wlkslakslws

Ammavelakin YG yüzünden şu sıralar BP yi hiç desteklemiyorum. Kızların ne suçu var demeyin suçları yok ancak kızların ne suçu var deyip onları desteklerken aslında bütün desteğin YG'ye gittiğini unutmayın.

Bir de ulusun kız grubu konusunda da boş yapmayın. Soshi 3 yıldır cb yapmıyor buna rağmen hala şarkıları listelerde, hala halk protestolarında, LGBT aktivitelerinde ve ülke çapındaki festivallerde Gee ile ITNW çalıyor. Haklarında makaleler yazıldığında onlara Ulusun Kız Grubu diye sesleniliyor.( grup aktif olmadığı için haklarında yazılan makale sayısı azaldı fakat hepsinde national gg yazıyor xd) Ve 1 yıl boyunca her ayın en popüler TOP10 kız grubu listesinden düşmediler 3 yıl cb olmamasına rağmen.

Bir Oh!GG çıktı o da 0 promosyon, sadece YouTube'a yüklenen bir şarkı ile yüksek başarılara ulaştı.

Kızlar ayrı ayrı yaptıkları sololarda ayrı ayrı rekorlar kırdılar ki Taeyeon solo rekorları kitabını tekrar yazdı.

Ve bu bahsettiğim kız grubu 12 yaşında.

Hani diyorsunuz ya Twice, SNSD'yi geçti. Abi karşılaştırdığınız grup 4 yıldır inaktif ve buna rağmen unutulmadı, buna rağmen hala zirveye oynuyor. Yılda iki üç albüm çıkaran grup elbette geçer azcık mantık yürütün de kudurmayın. Karşılaştırmaya çalıştığınız grup 11 yıldır national gg ve kız gruplarının temsilcisi olarak anılıyor. Şu an da başarılı her gruba 2. SNSD deniyor. Bu bile Soshi adının nerelere ulaştığının kanıtı.

Bazı Once'ların da yalan yanlış şeyler yazıldığını gördüm. Soshi kızlarına 'ulusun kız grubu kim?' diye bir soru sorulmadı çünkü zaten onlarla röportaj yapanlar bizzat soshi'ye ulusun kız grubu diyor ve Soshi de hiç Twice yanıtı vermedi çünkü bu soruyu almadılar arkadaşlar ?!!

Yoona ve Sooyoung'a 2. SNSD sizce kim? Diye soruldu Yoona ve Sooyoung böyle bir ünvanının olmasından dolayı mutlu olduklarını ve sonsuza kadar kız gruplarının temsilcisi olarak anılmak istediklerini söylediler. Ve bütün kız gruplarının sevdiklerini eklediler. Hiç bir isim vermediler çünkü ikinci bir Soshi yok arkadaşlar yok.

Twice için sadece sevdiğiniz kız gruplarının sorusunu almaları üzerine Sooyoung ve Jessica söyledi. (Bir de sanırım Yuri.)

Olay bu yanlış yere çekmeyin adamı deli ediyorsunuz

Olay bu yanlış yere çekmeyin adamı deli ediyorsunuz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝑗𝑢𝑠𝑡 𝑘𝑝𝑜𝑝 𝑡ℎ𝑖𝑛𝑔𝑠² [ 𝑘𝑝𝑜𝑝 𝑜𝑝𝑖𝑛𝑖𝑜𝑛𝑠 ] ✓Where stories live. Discover now