bigbang/scandals

820 44 107
                                    

Sektörün en itici en bokluk grubu.

Vip 'leri hiç anlamamıyorum.

Evet BIGBANG'in müziği gerçekten güzel, üyeler yetenekli ama afedersiniz hepsinin karakteri bok (taeyang hariç)

üçünün seks skandalı çıkıp duruyor (seungri×gd×t.o.p) ikisi doğru düzgün askerlik bile yapmadılar rüşvetle geçirdiler (gd×t.o.p) üçü ağır uyuşturucu kullanıyor ama kimsenin sikinde değil? (gd×t.o.p×seungri) birinin de skandallı hareketleri var, çaylak kadın idole barlardaki kadınlara yapılan muameleri yapıp içkileri doldurmasını istiyor akıl hastası bu da yetmiyor açtığı gece kulüplerinde onlarca taciz, istismar var herifin sikinde değil. Ceo'su benim her şeyiyle ben ilgileniyorum dedi kendisi şimdi de bilmiyorum ayaklarına yatıyor.aynen yedik biz de (seungri) diğeri de satın aldığı binada fuhuş yaptırıyor.(daesung)

Gerçekten anlamıyorum sektörün gangsterleri ve olmayan kişilikleri de baştan aşağı çöp.

Bakın SHINee Onew, B.A.P Himchan gibi skandallar çıksa ben de savunurum sonuçta karşı tarafın ünlü olduğunu fark edince yapılan bir şey ve suçsuzlar.

Veya Hara gibi kendini savunmaya çalışırken yüzünü tırmalamasını da desteklerim , öz müdafaa haktır. Herif Hara'ya seks kaydı ile şantaj yapsın, dövsün Hara yerinde mi oturacaktı? Güçlü kızım çoğu kişinin aksine susmadı. Mağdur olmasına rağmen nefret alıyor şaka gibi.

Ama her ne kadar yetenekli veya önemli bir idol olsan da köpeğin birini öldürüyorsa ve sen doğru düzgün özür dilemeyip köpeğini uyutmuyorsan ki zaten köpek sorunluydu (leeteuk u da ısırmıştı) o zaman neden destekliyorsun herifi anasını satayım ya.

Tuvalette birden fazla kişiye tecavüz ediyorsa neden destekliyorsun anasını satayım (Cassiopeia olarak yazıyorum bakın. Yetenekten daha önemli şeyler de var hayatta)

Sevgiliye iğrenç taciz mesajları+dolu dolu hakaretler, dövmeler ve tecavüz varsa ortada hatta çocuk varsa ortada neden destekliyorsun anasını satayım?

Alkollü araç kullanıp kaza yapıp özür diliyosa hadi neyse ama bunu üç kez üst üste yapıp kendini değiştirmiyosa neden destekliyorsun anasını satayım ?


Azcık vicdan sahibi olun hayatta her şey idolün demek değil, karakter meselesi kadar önemli bir şey yok.

Ve sizin bu yaptığınız fanlık değil iğrençliğe bile sığmaz.

Aynısı sizin başınıza gelse böyle savunmazdınız ama değil mi?

Seks/uyuşturucu bağımlısı kadın düşmanı katil oppalarinizla mutluluklar :)

𝑗𝑢𝑠𝑡 𝑘𝑝𝑜𝑝 𝑡ℎ𝑖𝑛𝑔𝑠² [ 𝑘𝑝𝑜𝑝 𝑜𝑝𝑖𝑛𝑖𝑜𝑛𝑠 ] ✓Where stories live. Discover now