apink

395 19 27
                                    

APink hakkında düşüncelerimi söyleyeceğim :')

Genel olarak bakarsak bence önemli başarıları olan ya da inanılmaz popülaritesi var diyebileceğimiz bir grup değil ancak yine de APink grubunu bilmeyen birinin Kpop'ı tanıdığını söylemek saçmalık olur. Sonuçta Kpop sahnesinde kendilerine has bir yerleri var.

Üyelerin uyumları bence 10/10. Üyeler de gayet yetenekli. Ve yıllarca yaptıkları masum imaj, sadece onlara yakışıyordu.

No No No tam bir zirveydi ve şu an bile çok seviyorum, yaşlanacak bir şarkı değil.

Ve APink'in eski halinde (eski imaj) bütün şarkıları birbirine benzemememekle beraber, herhangi bir şarkıyı duyunca bunun APink şarkısı olduğu hemen belli oluyordu, yani kendilerine has havaları vardı, KARA veya f(x) gibi.

Varyetede de oldukça tanınan ve başarılı bir grup, Bomi cidden iyi bir sunucu ve komik biri.

Ancak grupta şu an visual açısından iyi bulduğum biri yok. Eski hallerinde Naeun ve Eunji'yi çok beğeniyordum ama son 3-4 yıldır onları da beğenmiyorum. Güzel dediğim bir üye yok.

Eunji'nin sesi o kadar güzel ki, yapılan vokal sıralamalarında Eunji yoksa o sıralamaya vokal sıralaması demem. Çok güçlü ve harika bir sesi var, değeri bilinmeli.

Grup olarak da çok samimiler, sektörde anlaşamadıkları bir grup olduğunu sanmıyorum sjdkwkkdla

Ancak MV konusunda çok dardalar bence. Çoğu klipleri belli bir sette çekiliyor, dışarıda çekilen, belli bir yerde çekilen MV leri yok denecek kadar az. Odalı setler kullanılıyor hep. (Demek istediğimi son iki MVlerine bakarsanız anlarsınız çünkü anlatamadım, GG Holiday de kullanılan setlerden bahsediyordum) ve bu yüzden mvleri izlerken aşırı sıkılıyorum.

I'm So Sick ile Dumhdurum çok güzel. Tarz değiştirdiler ve bence çok da yakışmış ki zaten zamanı gelmişti.

Ama işte bu son iki şarkının MV'si neredeyse aynı. MV lerin bütün konsepti aynı sadece kıyafetler veya kızların makyajı- saçı farklı.

Şirket mal herhalde.

𝑗𝑢𝑠𝑡 𝑘𝑝𝑜𝑝 𝑡ℎ𝑖𝑛𝑔𝑠² [ 𝑘𝑝𝑜𝑝 𝑜𝑝𝑖𝑛𝑖𝑜𝑛𝑠 ] ✓Where stories live. Discover now