snsd solos

463 17 38
                                    

Sololarını en beğendiğim, en yakıştırdığım üyeler sıralaması

hyoyeon > tiffany >  seohyun > jessica taeyeon > yuri > yoona > sooyoung.

Sunny de yapsın onu da koyam.

Hyoyeon  ve Tiffany tam olarak kendi renklerini buldular ve ikisi de çok orijinal ve harika işler yapıyorlar o yüzden ilk iki onların.

Seohyun'un solosu tam kendisine uyan bir şarkı ve verdiği hava tam seohyun'u yansıttı. O yüzden bir sonraki seohyun.

Jessica solo albümlerini neredeyse kendisi hazırladığı ve bence diğer üyelerden daha çok emek harcadığı için 4. sırada. Ama Jessica 'ya konsept olarak güçlü bir şarkı / kendini öven bir şarkı ile havalı konsept olacak. [ice princess imajı sayesinde ona the boys gibi konseptler aşırı yakışır/yakışıyor]

Taeyeon o kadar çok şarkı çıkardı ki ve hepsi birbirinden farklı. Tam soshi konsepti izliyor. Ve ona en çok yakışan konseptler I ,Why, Dear Me ve Four Seasons idi bence. Diğer şarkılarını bu kadar beğenmedim.

Saydıklarım arasından birini seçecek olsaydım Dear Me 'yi seçerdim. Sözleri beni çok duygulandırıyor.

Yuri'ninki de aşırı orijinaldi bu kadar geriye koymamın sebebi sadece 1 tane solosunun olması.

Yoona sesini solo yapacak kadar geliştirdi ve bence bu aşırı harika bir şey. Ama yaptığı hiçbir solo onun rengi değil bence hâlâ rengini bulamadı. Amazing Grace (K2 OST) harikaydı.

Sooyoung'ın doğru düzgün solosu yok ): tamam şarkı çıkardı ve sadece şarkıyı söylerkenki halini klip diye koydu olay bu. Evet SM den ayrılan biri ancak bu kadar yapabilir doğru yine de Jessica gibi biraz daha özen göstermeliydi. Onun şarkısı da güzeldi ve sesinin harika tonunu vurguluyordu ancak Sooyoung'a yakışan bir tarz değil bence, solo demeye bin şahit ister.

 Onun şarkısı da güzeldi ve sesinin harika tonunu vurguluyordu ancak Sooyoung'a yakışan bir tarz değil bence, solo demeye bin şahit ister

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

9 yetenekli kızın bir araya gelmiş hali, iyi ki varsınız Girls' Generation.

𝑗𝑢𝑠𝑡 𝑘𝑝𝑜𝑝 𝑡ℎ𝑖𝑛𝑔𝑠² [ 𝑘𝑝𝑜𝑝 𝑜𝑝𝑖𝑛𝑖𝑜𝑛𝑠 ] ✓Where stories live. Discover now