karma

879 33 140
                                    

Kitabın son bölümünlerine gelmişken yazamadığım toplu bir kaç şeyi yazacağım. Sonra da güzel bir opinion macerasını bitirmiş olacağız. Opinion kitabı yazmak bence çok eğlenceliydi, birden fazla grupla ilgili düşüncelerini rahatça söyleyip fikir tartışmasına girebileceğin bir platform yaratıyor aslında. Bu yüzden okuyup yazmayı seviyorum. Ama artık sadece okuyacağım :(

#1 Çok uzundur sormak istediğim bir şeydi bu aslında. Jennie Kim'i sevmeyen var mı aranızda? Sebebini çok merak ediyorum. YG'nin prensesi olmasından daha doğal bir şey yok çünkü gerçekten çok güzel bir kız. Hem tatlı hem de seksi olabilen bir güzelliğe sahip. Aman aman uzun olmamasına rağmen fiziği de gerçekten çok güzel. Sahne karizması da var, ana rapçi olmasına rağmen vokali de çok güzel ki ben çok seviyorum. Kızın bir eksiğini göremiyorum. Ana dansçı değil o yüzden kızdan muazzam danslar beklenmemeli, sahnedeyken grupla senkronize dans edebilmesi yeterli ve bunu yapıyor.
Jennie gerçekten çok haksız yere nefret alıyor ve çok üzülüyorum.

Daha önce başka idollerde de gördüm bu haksız nefreti alan ve aynısını şu an Jennie yaşadığı için çok daha sempati duyup korumak istiyorum. Açıkça bu kızdan nefret etmeniz için hiçbir sebep yok.

#2 Bu kitapta veya başka kitaplarda belki demişimdir, önceden BlackPink'in 2NE1 'a benzediğini düşünüyordum

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

#2 Bu kitapta veya başka kitaplarda belki demişimdir, önceden BlackPink'in 2NE1 'a benzediğini düşünüyordum. Şu an asla öyle düşünmüyorum ve fark ettim ki bunu söyleyenler iki grubu da asla tam takip etmemiş.

Tek benzerlikleri üye sayısı ve şirketleri. Şarkılarının benzemesi normal çünkü aynı besteciler yapıyor. BP , 2NE1 a nazaran daha dans ve sahne performansı odaklı bir grup. 2NE1 ise biraz daha serbest takılıyordu çünkü zaten üyelerin hepsinin belli bir sahne karizması vardı.

Ayrıca tarzları da çok farklı. 2NE1 biraz daha sert girl crush konseptine sahip, BP bence öyle girl crush konseptine sahip değil. Daha yumuşak ve tatlı yapıyorlar. Klipleri de aman aman benzemiyor.

O yüzden bence iki grubu karşılaştırmak aşırı saçma benzemiyorlar çünkü.

 O yüzden bence iki grubu karşılaştırmak aşırı saçma benzemiyorlar çünkü

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.
𝑗𝑢𝑠𝑡 𝑘𝑝𝑜𝑝 𝑡ℎ𝑖𝑛𝑔𝑠² [ 𝑘𝑝𝑜𝑝 𝑜𝑝𝑖𝑛𝑖𝑜𝑛𝑠 ] ✓Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang