32.Yıkım Başlangıcı (Final)

1.7K 160 563
                                    

Medya; Two Steps From Hell - Heart of Courage
İmkanınız varsa bu parça eşliğinde okumanızı tavsiye ederim. 😇

Otantik Kitap bünyesinden çok yakında basılacağı için bölümler kaldırılmıştır. Raflarda görüşmek üzere!

✧ 



Birinci Kitabın Sonu

Benimle buraya kadar gelen herkese çok teşekkür ederim, ben teker teker isim saymayacağım. Zaten siz kendinizi biliyorsunuz. Hepinize minnettarım... Bilinmezlik Senfonisi benim kaçışımdı, şimdi bile çok özlediğim evrenimdi. Ve sizler bu uzay macerasında ön koltuktan izlediniz kaçışı. Hepinize minnettarım! Bu hikayenin bende yeri her daim apayrı olacak. İster basılsın, ister unutulup gitsin bir köşede. Onu hep içimde büyüttüğüm bir evlat gibi seveceğim.

Umarım bu 32 bölümlük dev serüvenden keyif almışsınızdır. Sizlerin de düşüncelerini çokça merak etmekteyim. Son birkaç bölümdür ikinci kitap için oldukça ipucu verdim size, bazılarınız belki anlamıştır, belki de anlamamıştır. Olsun... ben ne düşünüyorsanız, bu serüven size ne hissettirdiyse duymak, okumak istiyorum. En sevdiğiniz karakter kim oldu? Asla unutamadığınız kısım, bölüm neydi? Bakalım evladım hakkındaki düşünceleriniz neler oldu? Lütfen... birkaç cümle olsa da paylaşın benimle. Beğenseniz, hatta beğenmeseniz bile... söyleyin gitsin. Veee sevgili Hayalet Okuyucu, bugüne dek varlığını hiçbir şekilde belli etmemiş okur, umarım bari yıldıza basarsın da kendimi finalde yalnız hissetmem. :)

Hepiniz seviliyorsunuz. Umarım bundan böyle gece yıldızlara doğru baktığınızda uzayda geçebilecek maceralar gelir aklınıza, belki... Belki dalar gidersiniz, belki de aklınıza benim kaçışım gelir ve tebessüm edersiniz. Bilinmezlik Senfonisi... Aria'yı, Kean'ı ve diğerlerini anarsınız. Belki de bu macera basılır, bir şekilde günün birinde kucaklaşırız, belli mi olur. :) 💫

Kalpler ve sevgiler! ♥️

En yakın zamanda görüşmek dileğiyle

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

En yakın zamanda görüşmek dileğiyle... 🔮

 🔮

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Bilinmezlik Senfonisi: Kaçış (KİTAP OLDU)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin