Occejer - Gyllene Riket

104 5 0
                                    

Får jag presentera... Gyllene Riket av @Occejer !

Och hjälp vad vackert skriven den är! Så målande språk och väldigt många ord som kan kopplas til just objekten ifråga. Du hade kunnat skriva att de bara hade hästar, men också fanns alltifrån sadelväskor till arbetsvalack med. Det gillar jag som är både fantasy-fjolla och hästskötare!

Dock måste jag fundera över titeln. Vad betyder den för berättelsen?

Claduraflodens brus, de böljande ängarna och vidsträckta åkrar och betesmarker. Me like very mucho!

Du använder beskrivningar till den grad att läsaren faktiskt TAPPAR BORT sig! Det låter skitkul, och det är det för jag tycker det är mycket roligare än när man beskriver för lite! Det är en balansgång mellan att läsaren inte vet vad som händer och att man bankar in alla detaljer i huvudet på den. Men ta det lugnt: det är lätt att åtgärda!

Det hade kunnat hända något mer. En dialog varvat med dina målande beskrivningar hade varit så vackra att jag ryser. Att hon, Katherine, kanske hade följe med en vän (mer än fågeln Riggie så klart) hade livat upp det hela!

I övrigt tycker jag att den är bra balanserad. Den går kanske lite för fort i sina stunder men helt klart en av de bättre fantasy-böckerna på svenska Wattpad!

Denna recension blev kanske inte så lång, men det finns inte så mycket att recensera eller ge kritik på.

Som tidigare nämnt är den väldigt vacker, och jag hoppas att berättelsen får ett avslut någon gång!

/Luna

11 mars 2019

Kritik (STÄNGD)Where stories live. Discover now