Sannafer- My night with my badboy

166 8 3
                                    

Heeeeej, allihopa. Nu är det dags för kritik igen och den här gången står "My night with my badboy" av Sannafer på tur.

I den här berättelsen får vi följa tonårstjejen Cornelia samt killen Cameron/Sinan.
Dessa två träffas på fest en sen kväll. Cornelia ute för att ha kul med bästisen Angelica men strax händer något oväntat.
Cameron tillhör nämligen ett stort maffiagäng, många närvarande på festen och så fort han får syn på Cornelia och Angelica tar hans smidda plan sin börja. Cameron har nämligen sedan innan känslor för Cornelia och vid rätt tillfälle får han med sig både henne och bästisen iväg från festen.
Flickorna vaknar upp, bundna i ett rum, utan att veta vart de är och strax får de möta Cemeron igen.

*
Låter det spännande?
Då sätter vi i alla fall igång. Till och börja med så är titeln helt okej, den disskuterar absolut delar av vad berättelsen handlar om men jag kan tänka mig att det blir mer tydligt medan du fortsätter skriva. Vilken natt det handlar om har jag trotts allt inte riktigt lisstat ut än. Men titeln är lockande och intressant!
Ditt cover visar även på vad berättelsen handlar om men titeln hade du kunnat framhäva aningen bättre, den syns inte riktigt.

En sak som jag verkligen gillar är dock att du hoppar rätt in i handlingen och redan från början fångade du mitt intresse.

Oj oj oj tänkte jag exempelvis när slagsmålet plötsligt satte igång i kap 2. Du håller verkligen inte tillbaka. Dock gör detta berättelsen som sagt intressant och jag tror lätt att många uppskattar hur du tidigt drar igång med det spännande.
Du gör det även intressant genom att visa hur de båda gillar varandra utan att någon av dem fattar att den andre gör det.
Och kidnappandet.. där drar du verkligen på spänningen i berättelsen. Detta gillar jag och som läsare undrar man spänt vad som kommer att hända med dem?? Hela tiden lyckas du alltså få en att vilja veta mer, vilket är supermegapositivt;)👌🏻

Gramatiksmässigt kan du dock försöka variera meningslängder mer och försök ha med fler beskrivningar, det blir lite mycket konversation ibland.

När det kommer till beskrivandet av utseenden skulle du även kunna göra det lite mer smidigt. Istället för att ex skriva "En tjej i svarta höga klackar och en svart kort klänning, med lite öppning vid magen och blont hår."
Skulle det bli bättre med ex.
"De höga klackarna smattrade när hon kom genom dörren. Det ljusa håret låg som perfekt och den korta klänningen som inte täckte mycket drog blickar till sig från både höger och vänster."
(Du kommer nog på bättre än mitt exempel dock..)
Försök att få in beskrivningarna i händelseförloppet.

Du använder också ordet "så" väldigt mycket, det brukade jag också ha problem med.
"Jag kollar på henne och ler sedan så kollar jag runt och ser en liten pall. Konstigt nog så står jag stadigt på pallen med mina klackar."
Du skulle kunna skriva: "Jag kollar på henne och ler, sedan tittar jag mig runt och ser en liten pall. Konstigt nog så står jag stadigt på pallen."
På så vis får du åtminstone bort ett av "så"-ordet.
Ett litet plus är även om du försöker undvika ordet "kolla" emellanåt, så som jag försökte här över, använd istället exempelvis ser eller tittar.

*Aningen svårt att förklara men försök även kolla upp hur man använder "hennes/sin/sitt" samt "de och dem" så blir det kalas👌🏻🎉👌🏻

Jag måste dock berömma dig för dina konversationer. Dina konversationer känns realistiska, aningen grova emellanåt, o slanget kan jag ha aningen svårt att förstå ibland.. men ändå realistiska. Något som är toppen och vanligtvis svårt att få till, du gör det dock super👌🏻👌🏻.

Detta är defenitivt en av dina talanger, även spänningen som jag nämnde överst..
Mina tankar under läsandet:
*Kap 6* nuuu börjar hon se honom som ett monster, perfa👌🏻👌🏻(nää, men bra att hon inte bara ser goda sidor i honom om han behandlar henne på ett sådant sätt)

-detta gjorde berättelsen såååå mycket mer trovärdig och ännu en gång.. spännande. Plus plus plus➕➕➕!

Din berättelse är definitivt en sådann som man ofta ser på wattpad men du sätter din egen lilla tvist på det hela vilket jag tror kan locka läsare. Så fortsätt skriv och utvecklas, om man bara fortsätter skriva och läsa så sättet sig mycket av gramatiken nästan som naturligt.

Så keep on working! Du e great👌🏻👌🏻!

/elisalakris😉🙃

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 01, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Kritik (STÄNGD)Where stories live. Discover now