19 一 ❝En iyisini en sona..❞

60K 4.7K 13.3K
                                    

[zendaya - replay]

❝bu şarkıyı tekrara koymak istiyorum
bunu bütün gün dinleyebilirim
seni bütün gün dinleyebilirim❞

❝bu şarkıyı tekrara koymak istiyorumbunu bütün gün dinleyebilirimseni bütün gün dinleyebilirim❞

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Taehyung'un dili boynumu darbelerken yakındım. Vücudum altında kasılarak kalçalarımı ona itiyor, daha derine vurması için yalvarıyordum. Sertti, hızlıydı ancak yeterli değildi. Sırtına kızıl çizikler bırakmama karşılık inleyerek daha hızlı vurmaya başladığında kanım da tersine akmaya başlamıştı. Çenem omzuna yerleşmiş, vuruşlarıyla sarsılan bedenimi dengede tutmaya çalışıyordum.

"Hızlan," diye hıçkırdım altında. "Taehyung, hızlan, yalvarırım."

Dediğime uyarak hızlanmış, altımızdaki yatağın gıcırdamasına sebep olacak kadar derinlerime gömülmüştü. Zevkten ıslanmış yanaklarımla deliğimin kasılmasına engel olmayı deniyordum fakat boşunaydı. Defalarca kez zevk noktama çarpmasının ardından pes etmiştim. Terden kıvırcıklaşan saçlarına asılmış, dudaklarımı aralamış ve derinden gelen bir inlemeyle kendimi bırakmaya hazırlanmıştım.

"Taehyung.."

Midemin kasıldığı, parmaklarımın üzerimdeki çarşafı var gücüyle sıkıştırdığı bir sabahtı. Çıplak göğsüm hızlı soluklarıma yenik düşerek inip kalktığında doğrulmaya kalkıştım ki bu pek doğru bir karar olmadı. Kasık aramdaki sızıyla ensem yeniden yastığımla buluştu, gözlerimi kırpıştırdım. Uzun zamandır ıslak rüya görmüyordum. Gördüğüm zaman da Taehyung'u görürdüm fakat artık her istediğimde ona dokunabildiğim için bu tip bir şey görmeyi beklememiştim.

Üstelik de Taehyung'un yatağında..

O yanımdayken..

Başım anında sola dönüp gözlerim benden önce uyanmış bedenin gözleriyle buluştuğunda gözbebeklerim büyümüştü. Taehyung sırıtıyordu, çok büyük bir ihtimalle adını inlediğimi ve bütün o sızlanmalarımı duymuştu. Islak dudakları çapkın bir gülümsemeye kurban giderken kollarını kafasının arkasında birleştirmişti, beni izliyordu.

Hareket edemedim. Rüyamdaki yüzü uyanır uyanmaz dibimde, tıpkı benimki gibi çıplak olan göğsüyle görmek bana hiç iyi gelmemişti. Dudaklarımdan belli belirsiz mırıltılar sızdı, siyah iç çamaşırımdan belli olan sertliğime baktım. Çamaşırımın ön kısmı gözle görülür şekilde ıslaktı. Taehyung alt dudağını diliyle yuvarlayıp ısırdığı an gözleri benimle aynı yeri buldu ve üzerimdeki etkisiyle derin bir iç çekti.

"Tam hızlanamamışım galiba," dedi. Sırıtması yüzünden silinmemişti. "Hâlâ sert olduğuna göre."

"Kes sesini." Sızlanarak onu doğru döndüğünde kasıklarımın karıncalandığını çok net hissetmiştim. Utanıp banyoya kaçacağımı falan sanıyorsa büyük yanılıyordu. En son sevişmemizin üzerinden -bizim ilişkimiz için- uzun zaman geçmişti, on beş gün fazlasıyla sabretmiştim. Bedenimin arzuyla kavrulması kadar normal bir şey yoktu. Tek sorunumuz bara gitmemiz gerektiğiydi ve o da Taehyung hızlı davranırsa çözülebilecek bir şeydi.

ꜱᴀʏ ᴍʏ ɴᴀᴍᴇWhere stories live. Discover now