23 一 ❝Beklemek beni öldürüyor.❞

54K 4.1K 8.5K
                                    

[the weeknd - after hours]

❝sensiz, uyuyamıyorum
çünkü kalbim sana ait
senin için her şeyi riske atarım
seni yanımda istiyorum❞

❝sensiz, uyuyamıyorumçünkü kalbim sana aitsenin için her şeyi riske atarımseni yanımda istiyorum❞

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Taehyung'suz geçirdiğim her gün boyu fark ettiğim yaklaşık üç madde edinmiştim.

Birincisi, Taehyung ile yaşamak beni cidden zehirlemişti çünkü kendi evimde yaşamak zor geliyordu.

İkincisi, uyandığımda yanağımın altındaki sıcak bir göğüs değil de buz gibi bir yastık olunca günüm bok gibi geçiyordu.

Üçüncüsü ise Taehyung yanımda değilken onu düşünmeden duramadığımdı.

Yani, tam anlamıyla.

Toparlanıp Jimin'in yanına geldiğimden beri sürekli konuşuyorduk ya da yazışıyorduk. Bunların bana yettiği yoktu. Mimiklerini izlemeye tarifsiz bir ihtiyaç duyuyorken görüntülü konuşmalar niye işe yaramıyordu, onu da bilmiyordum. O ailesiyle kaliteli vakit geçiriyordu, nişan organizasyonuyla ilgilenip duruyordu. Ben ise Jimin ve Ryujin'leydim genelde. En yakın arkadaşımı özlemem ve eski günleri tekrar etmemiz bir yana, Jimin'in daha iyi olmasını da sağlamıştık. Çünkü Ryujin'in söylediğine göre abisi başkalarıyla takılmaya başlamıştı. Bunu henüz Jimin'e söylemesek dahi, onun da başka biriyle ilgilenmesini sağlamaya karar vermiştik.

Yoksa yeniden çökecekti ve ben Jimin'in kötü hissettiği bir zamanda nişanlanmak istemiyordum.

"Bence," dedi Ryujin patlamış mısır kasesini kucağına koyarak. "Seninkinin kankalarından birini Jimin'e ayarlayalım."

Abim ve Ryujin ile oturduğum salonda kısa bir sessizlik oluşmuş, Jimin kaşlarını çatarak bize bakmıştı. Yeni birini istemediğini defalarca kez söylemişti. Kendisi hâlâ aptalca davrandığı için ağlayıp duruyordu arada ve Yoongi'yi geri istediği konusunda da kesindi. Yine de imkansız olduğunu da biliyordu, en azından mantığını tamamen kaybetmiş sayılmazdı.

"Ben de buradayım farkındaysanız." dedi iğneleyici bir tonla. "Ayrıca Taehyung'un arkadaşlarını tanımakla da uğraşamam."

"Öyle deme hyung, çok yakışıklılar."

"Yine de istemiyorum."

Büzdüğüm dudaklarımla Ryujin'e dönmüştüm. Açıkçası ümidi kesmeme ramak kalmıştı çünkü nişanıma bir hafta varken Jimin'i böyle görmek bir yanımı eksik hissettiriyordu. Bayan Park'a her şeyi açıklayıp benim için azar işittiğinden beri onu mutlu etmek istiyordum. Jimin ile aramızdaki bağ, karşılıklı olarak yaptıklarımız sayesinde günden güne kuvvetlenmişti. Nedenini sorgulayıp kurcalamak içimden gelmiyordu, böyle oldukça iyiydik. Eve geri dönmem herkes için iyi olmuştu. Ve de her gecenin film gecesi olması konusunda hiçbirimiz şikayetçi değildik.

ꜱᴀʏ ᴍʏ ɴᴀᴍᴇWhere stories live. Discover now