ÖZEL BÖLÜM~O GECE 💜

1.7K 93 23
                                    

Umarım beğenirsiniz 🙏🏻

İyi okumalar 💜

Önceki bölümü atlamayın lütfen...

1 yıl önce
Yanıp sönen ışıklar, yüksek sesli müzik, kendinden geçmiş gibi dans eden insanlar, her köşede içki içen veya sızan gençler... Burası bar değildi, benim evimdi. Evimde bir parti vermiştim ve evet bu kadar kişinin geleceğini tahmin etmiyordum. Beni asıl şaşırtan, buz prensi Ceyhun'un da evime gelmesiydi. O da şu an bir köşede oturmuş içiyordu. Arkadaş grubuyla gelmişti. Dört kişilik bir gruplardı ve hep birlikte takılırlardı. Yanında yapışık ikizi gibi gezen sevgilisi de vardı. Bense onu net görebildiğim bir köşede içiyordum. Sarhoş olmamaya dikkat ediyordum çünkü ev sahipliğini ben yapıyordum.

Kendi kendime içerken bir kız geldi yanıma. Kızı ilk kez görüyorum desem yalan olmaz. Sarsak adımlarla yürüyordu. Sanırım çoktan sarhoş olmuştu.

"Selam Özgür. Bu gece bana eşlik eder misin? Kavalyem yok." dedi. Hem içki kokuyordu hem çok sarhoştu hemde kızdı. Kızlar ilgi alanıma girmiyordu bi kere. Hoş, girse de bu kızla olmazdı yine.

"Şey, ben kavalyelik için doğru kişi sayılmam." dedim ve yanından uzaklaşacakken, yanımdan geçen biri elindeki içkiyi üstüme boca etti. Sinirlerim anında gerilirken söylene söylene odama çıkmaya başladım. Merdiven, sızmış insanlarla doluydu. Zor bela odama çıktım ve hemen gömleği çıkardım üstümden. Dolabıma yönelip yeni bir gömlek çıkardım. Daha gömleği giyemeden odamın kapısı açıldı. Gelen kim diye baktığımda buz prensi olduğunu gördüm. Ceyhun.

"Senin ne işin var benim odamda?" diye sordum ama bir şey demedi. Sarhoştu. Bana doğru geliyordu. Refleks olarak geri geri yürümeye başladım. Sırtım duvarla buluşunca, gidecek yerim kalmamıştı. Ceyhun ise iyice dibime girmişti. Elimi aramıza engel olarak koydum ve Ceyhun'u durdurmaya çalıştım. "Ceyhun uzaklaş!" dedim ama kalbim heyecanla atmaya başlamıştı bile. Ellerini iki yanıma duvara yerleştirdi ve yüzüme doğru yaklaştırmaya başladı yüzünü. "Ceyhun dur ne-" derken sözüm kesildi çünkü dudaklarıma yapışmıştı. Karşılık vermemek için direncimi son damlasına kadar zorluyordum. Ellerini duvardan çekip yüzümü kavradı. Yanaklarımdan tutarak öpüyordu. Dili de devreye girince daha fazla karşı koyamayacağımı anladım. Öpüşüne karşılık vermeye başladım bende ellerimi saçlarına atarak. Öpüşümüz derinleşirken Ceyhun'un inlemesini duydum. Bir süre sonra dudaklarımdan ayrılıp boynuma yöneldi. Üstümde hiçbirşey yoktu henüz. Bu yüzden sırtımdaki ellerini de hissedebiliyordum. Boynumu öpüyor, emiyordu ama durdurmam gerekiyordu yoksa sonu iyi olmayacaktı bu işin. Dudakları boynumdan aşağı doğru inerken omuzlarından tutup durdurdum.

"Ceyhun dur! Yapma! Ertesi gün pişman olacaksın." dedim. Bir süre bana baktı ve dudaklarıma bir öpücük bıraktıktan sonra, başını omuzuma koyup orada sızdı kaldı. Deli gibi atan kalbimi girmezden gelerek, Ceyhun'u dikkatlice tutup yatağıma götürüp yatırdım. Bi süre uyuyan bedenine baktım. Gerçekten yakışıklıydı. Aklımdaki düşünceleri dağıtmak için kafamı salladım ve yere düşmüş olan gömleğimi alıp giydim. Partiyi bitirmem gerekiyordu. Saat gece yarısını geçmişti.

Zor bela da olsa partiyi sonlandırmıştım. Bütün evi gezip kimsenin olmadığına emin oldum ve evi temizleme işini yarına bırakıp odama yöneldim. Odama girip yatağıma uzandım. Ceyhun'un olduğu tarafa döndüğümde yüzüyle karşı karşıya geldim. Hâlâ uyuyordu ve çok güzel görünüyordu. Bir süre yüzünü izledim ve göz kapaklarim ağırlaşmaya başlayınca direnmeden uykuya teslim oldum.

Bu bölümü kitapta yazmayı atladığım için özel bölüm olarak yayımlamaya karar verdim. Herşeyin başladığı o bölüm işte bu bölüm 🤗

Yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻

Sizleri seviyorum 💙

TUTSAK (B×B) MUCİZEM SERİSİ 2. KİTAPHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin