26

6.5K 470 27
                                    

Tak pre všetkých, čo chceli ďalšiu časť😊😊

Braden

Aj cez to, že plán nebol ťažký, želal som si len jedno. Aby to vyšlo.

Odmietol som strávený večer s Kylom. Vždy stoja za to. Pozeranie porna, čítanie ženských časopisov, na ktorých sa smejeme, listovanie v časopisoch pre mužov, horda jedla, koly, piva, filmy a seriálny, kde strieka krv, vraždia, sexujú. V podstate sme ako dvaja nadržaní panici.

Nebolo mi to ľúto. Pokiaľ neodíde na vysokú, takých večerov zažijeme ešte hodne. Večer s Frey .. To nezažijem každý deň.

Preskočil som ich malý plot, prebehol cez záhradu až na zadný dvor a dával obrovský pozor na to, aby som nezničil jej slnečice.

Možno budem emotívne hovno s citmi chlapa vo filme, ale Frey je presne ako slnečnica. Veľkolepá, krásna, žiarlivá a vyniká medzi ostatnými.

Začal som sa šplhať hore, dufajúc, že jej otec neotvorí okno a nezhodí ma dole.

Zatiaľčo by som ja ležal na zemi ako hnilá hruška alebo vykrútený ako plastelina, volal by tomu môjmu.

Ten by mi nezdvihol, nič. Doniesol by si lopatu a začal hrabať vedľa mňa. Skončil by, chytil by ma za nohy, stiahol do jamy a zahrabal.

Už dávno si všimol, že Frey mi nie je ľahostajná. Neustále mi vraví, aby som si dal odpich a pichol do niečo iného. Vraj nie je pre mňa a zaslúži si niečo lepšie.

Počuť to od rodiča.. Rozhodne vám to zrazí z vtáka žaluď.

To je však to, prečo chcem, aby bola moja. Možno si zaslúži niečo lepšie, ale ja chcem ju. Pre mňa niet inej. Lepšej není. Ťahá ma to k nej. Moc. Šialene moc. A pri predstave ťahania s iným, zatínam aj kosti.

Kurva, keby som mal pri sebe alkohol, napijem sa z toho, aký som zasratý. Ani v kihe by autorka neurobila z hlavného hrdinu takého romantického idiota.

Nakukol som dnu, do jej izby. Rómeo by bol na mňa rozhodne hrdý. Vyštveral son sa na jednotku a myšlienky na svoju Júliu mám rovnako stupidné.

Akonáhle som ju uvidel, srdce mi poskočilo tak moc, až ma skoro prevalilo naspäť dolu.

Buď som už natoľko z nej mimo, že cítim jej vôňu alebo naozaj ide od nej von. Aj cez zatvorený balkón.

Prehupol som sa dnu-skoro ako Jackie Chan vo filmoch- a bez zaklopania vošiel dnu.

,,Rozhodne si bol nenápadný," ozvala sa a neotrhla oči od knihy. Okej, Rómeo zo mňa rozhodne nebude. Čo iný hlavný hrdina ?

Ležala iba s tričkom, dlhé nohy natiahnuté a ja som ich znova pocítil na svojich bokoch.

Hlavným hrdinom vo filmoch asi nestojí vták hneď, ako sa pozrie ženskej na nohy, však ? Rómovi určite nestál.

,,Čo tu robíš ?"

Nebola nadšená z toho, že som v jej izbe. Čomu rozumiem. Hnevá sa na mňa. Hnevá sa za to, že som čítal jej denník a za to, že som od nej odplašoval všetkých potencionálnych uchádzačov.

Čomu nerozumiem. Komu sa môže páčiť chalan s ulizanými vlasmi, strojčekom a vecami po starom dedkovi ? Úprimne.. Myslím, že by neuškodilo trocha vďačnosti.

,,Chcel som ťa vidieť."

Skutočnosť ma zarazila. Bola to pravda. Taká holá ako ona na plese podo mnou.

Kurevský, zasratý, nadržaný vták.

Pozrela prekvapene na mňa. No, viac šokovane ako prekvapene a po chvíli sa zasmiala. Až tak moc, že som k nej musel pribehnúť a zapchať jej ústa. Bohužial, nie svojim vtákom.

Netúžil som po tom, aby ma jej rodičia načapali v jej izbe. Neveštilo by to nič dobré.

V jej izbe som naposledny bol ako malý. A narušilo by to môj plán. A nie len to. Aj romantický príchod a slová, ktoré, žial, úplne dodrbala.

Zahryzla ma do ruky. Akonáhle som od nej odtiahol ruku, pyšne sa usmiala a natiahla sa po svoju knihu, čím mi dala najavo, aby som vypadol.

Nie.

To neprichádza do úvahy.
Nie len, že som mal potrebu jej kusanec vrátiť. Mal som potrebu ju aj pobozkať a konečne uskutočniť svoj plán.

A tak som to urobil. Pobozkal som ju..

Frey √Where stories live. Discover now