My Ex-Boyfriend's Boyfriend

3K 48 7
                                    

-Ieși afară!urlam eu. Nu vreau să te mai văd niciodată.

Am început să trântesc toate lucrurile lui în geamantan. Nu mai voiam să am nimic  care să îmi amintească de toate momentele petrecute împreună cu el. Lacrimile îmi curgeau șiroaie pe obraji, iar capul îmi zvâcnea. Începusem să ne certăm de vreo oră, ne-am spus lucruri îngrozitoare, pe care chiar de aș fi vrut, nu le-aș fi putut retrage, pentru că ajunsesem să nu mă mai gândesc la ceea ce zic și să nu-mi mai pese de efectul pe care îl aveau sau puteau să îl aibă vorbele mele asupra lui.

-M-am săturat de tine!zbieră el.

-De ce dracu' ai mai stat cu mine atunci? Trebuia să pleci naibii și să nu mă lași să visez ca ultima idioată la un viitor cu tine. Te-am ținut cumva legat?

-Am stat pentru tine, fraiero. Crezi că nu aș fi plecat? Dar am stat să am grijă de tine. Zi mersi că te-am ajutat de atâtea ori, că nu te puteai descurca singură.

Am simțit că iau foc.

-Să nu crezi că mi-ai făcut vreo favoare. Doar ai stat pe banii MEI, în casa MEA. Nu e ca și cum ți-aș datora ceva. Mitocanule. Nu pot să cred cât de oarbă am fost, am zis , întinzându-i valiza și făcându-i semn spre ușă.

-Tu? Dar eu? Abia acum văd ce pierdere de timp ai fost.

În următoarea secundă, palma mea făcu contact cu obrazul lui proaspăt dat cu aftershave. Măcar mâna mea mirosea acum a loțiune, nu a dobitoc.

L-am privit cum se îndreaptă spre ușă, bolborosind. Nu pricepeam cu ce greșisem de s-a ajuns aici. Ce făcusem să merit asta? Mi se făcea greață numai cât mă gândeam la ceea ce văzusem. Stomacul mi se strângea, iar inima îmi bătea ca nebuna. Nu mai puteam sta nici o clipă în locul acela. Mintea mea derula iar și iar momentele alături de el, iar eu nu aveam nevoie de asta.

Aveam nevoie de o pauză. Aveam nevoie de vechea mea cameră, aveam nevoie de ai mei, dar mai ales aveam nevoie de Charlie, sora mea mai mică.

 Așa că primul lucru pe care l-am făcut a fost s-o sun, să verific dacă e acasă. Nici nu știu cum am ajuns în fața vechii mele case, însă am simțit cum inima mea se reface cu îmbrățișările celor dragi.

My Ex-Boyfriend's Boyfriend (Stopped)Where stories live. Discover now