Capitolul 6

238 19 15
                                    

Ieri dimineață am plecat de acasă puțin mai liniștită. Taylor îmi pregătise micul-dejun, mă tratase ca pe o prințesă, încât eram convinsă că lucrurile s-au schimabat radical.

Începusem ziua zâmbind, vremea de afară ținea cu mine, aveam un chef nebun de ieșit la o plimbare. Poate din cauza asta am decis să chiulesc de la ultimele două cursuri. Și așa nu prea chiuleam eu în liceu.

Am mers la supermarket și am cumpărat sucuri, chipsuri și piept de pui ca să gătim împreună și să ronțăim câte ceva. Plănuiam să îl scot la o plimbare în parc, să închiriem biciclete și să profităm de razele de soare, apoi să ne întoarcem acasă, să facem mâncare și să ne uităm la un film.

Nici măcar nu am sunat la interfon, căci voiam să-l iau prin surprindere. Am urcat pe scări, deschizând ușa cât de încet puteam și închizând-o la fel de grijulie. Am lăsat sacoșa de cumpărături pe masă, în bucătărie, și m-am îndreptat spre dormitor. Ușa era întredeschisă, așa că m-am uitat întâi să văd ce face. Auzeam tot felul de sunete ciudate, gemete înabușite, mormăieli. Stomacul mi s-a dat peste cap instantaneu când am realizat ce se întâmpla în camera cealaltă.

Am crăpat ușa puțin mai mult, să văd mai bine. Eram în stare să merg să-i smulg tot părul din cap idioatei cu care se culca iubitul meu, dar nici el nu ar fi scăpat așa ușor. Oricât de mult îl iubeam, peste o chestie ca asta nu poți trece. Înțeleg că fiecare om are nevoile lui, dar ar fi trebuit ca iubirea pentru mine să fie mai mare decât orice „chemare” a naturii.

Mă pregăteam să dau buzna peste ei în cameră, rugându-mă ca, de panică, să li se rupă prezervativul sau să-i rămână lui blocată... chestia în chestia ei. Ceva m-a oprit. Nu vedeam eu prea bine ce se petrecea acolo (să fiu sinceră, nici nu cred că era prea plăcut pentru ochii, mintea, inima sau stomacul meu să văd fiecare detaliu din partida care se petrecea în patul meu), însă puteam să jur că spatele ăla nu era de fată. Mușchii erau prea bine conturați, umerii păreau destul de lați, iar antebrațele erau mult prea groase. Taylor gemu deodată, făcându-mă să tresar, și se lăsă pe pat, epuizat. Cealaltă persoană încă mai stătea în patru labe, însă se ridică la scurt timp după și se întinse să-l sărute, coborând pe corpul lui. Deja nu mai puteam privi chestia asta, mai ales că am simțit că picioarele mele erau de gelatină când am realizat că cea cu care se culcase Taylor era, de fapt, un băiat.

Atunci am început să fac toate legăturile. Probabil de asta fusese dat afară de la locul de muncă. Știu sigur că șeful lui era unchiul fostului lui coleg de cameră. Dacă l-ar fi deranjat cu ceva pe șeful său, l-ar fi deranjat și pe colegul lui și invers.

Apoi am înțeles de ce ieșea atât de des cu Don. Probabil că Don era iubitul lui sau unul din iubiții lui, pentru că puteam băga mâna în foc că ăsta care era în patul meu nu era Don. Am înțeles și ce căuta Drew la mine în garsonieră și de ce era așa șocat când aflase că sunt iubita lui Taylor. Probabil și cu el își făcuse de cap dragul meu iubit.

Nu am stat să văd cu cine și-o trăgea, ci am ieșit rapid din casă, căci aveam nevoie de aer. Inima îmi bătea ca nebuna în timp ce coboram treptele casei. Încotro să merg? Pe cine să sun? Aveam nevoie disperată de mama, de Char, dar nu am vrut să aud de la ele fraze care începeau și se terminau cu „ți-am zis eu”. Nu voiam să mi se scoată ochii că greșisem. Iubeam și credeam că sunt iubită. Credeam că așa e normal, ca-n fiecare relație unul să dea mai mult decât celălalt.

Nu știam pe cine să sun. Nu voiam să afle toți cei de acasă că prietenul meu era gay sau, în cel mai bun caz, bisexual. Să fiu sinceră, aș fi preferat să fie gay. Nu am înțeles niciodată persoanele care se simt atrase și de fete, și de băieți. Să fi fost iubita lui și să fi știut că e bi ar fi însemnat să-mi fie teamă să-l las singur chiar și cu băieții.

My Ex-Boyfriend's Boyfriend (Stopped)Where stories live. Discover now