SARILMA

2.2K 86 1
                                    

Selam UVP okuyucuları  :p  Sizleri bu kadar beklettiğim için çok çok çok çok çok çok çok özür dilerim. Gerçekten çok üzgünüm. Ama internetim tekrar bitene kadar yayınlayabildiğim kadar sık bölüm yükleyeceğim. Beklediğiniz için teşekkürler, iyi okumalar.

LUKE'DAN

Yaptığım şeye ben bile inanamazken Chloe'den nasıl bir cevap beklerdim ki!? Ona olan bütün saçma hislerimi söylemiş üstüne bir de cevap beklemiştim. Saçmalık!

Merdiven trabzanlarından kayıp salona yöneldim. Televizyonda bir basketbol kanalı açıp sırt üstü koltuğa uzandım. Yaptığım şey iyi miydi kötü mü karar veremiyordum. Ama bana uzun bir süre bakıp ardından yumuşakça "Çıkar mısın?" demesi iyi olduğunu gösterirdi değil mi? Yani öyledir herhalde.

Ahh lanet olsun kimi kandırıyorum ki!? Belki de o adamdan gerçekten hoşlanmıştı ve adam aslında gayet iyi biriydi. Belki de Chloe'nin okulu bitince evlenip mutlu bir hayat süreceklerdi. İki erkek ve bir kız çocukları olacaktı. Onları okula yazdırıp arkalarından el sallayacaktı ve okuldan alıp evdeki mükemmel yemeklerinden yedirecekti.

Aynı bana olduğu gibi olacaktı. Tabi eminim ki Chloe asla kocası öldüğünde başka bir adama kaçıp çocuklarını ortada bırakmaz. Benim annem gibi, anne demeye bile utandığım o kadın gibi yapmazdı asla. Ama ben bunların hepsini bozdum. Lanet olsun, lanet olsun, lanet olsun!! O telefon numarası Chloe için çok değerli olmalıydı.

Ne diye böyle bir kıskançlık yaptım ki!? Chloe'den hoşlanmıyorum bile. Sadece annem evden kaçtıktan sonra kendini erkeklerin yatağına atan kız kardeşime azıcık benzediği için garip bir koruma içgüdüsü oluştu o kadar. Ben iki kardeşimi de koruyamadım, neden sadece 3 yıldır tanıdığım bir kıza bu kadar değer veriyorum ki?

Erkek kardeşim annemden sonra intihar etmiş, 1 yıl komada kalmış ve ölmüş, kız kardeşim barlarda o iğrenç adamların iğrenç ihtiyaçlarını karşılayan bir orospu olmuşken ben niye bu kızın her adımını izliyor, onu erkeklerden kıskanıyorum ki!? Birlikte olduğum kızları bile sadece sex anında umursarken buna neden bakıcılık yapıyorum? Sadece aptal bir içgüdü yüzünden. Sadece o nereye giderse gizliden gizliye onu takip eden ayaklarım yüzünden.

Claire'le bile sürekli konuşuyorum onun yüzünden. Aptal Claire ne zaman Chloe hakkında konuşsa her seferinde bir daha onun adını bile söylememesi konusunda uyarıyorum. Ama sonuçta o bir aptal ve tekrar tekrar konuşuyor Chloe hakkında. 

Bu liseye bile babasının aptal şirketi sayesinde girdi. Babası şirketin hem patronu hem de kurucusu olduğu için oldukça tanınmış ve zengin bir adam. Evet oldukça zengin. Ve o lanet olası zenginliği ile annemi aldı o herif. Claire'in hala bundan haberi olmasa da şu an anne dediği kişi benim annem.

İşte bu nedenle nefret ediyorum Claire'den ve o aileden. Sadece annemi kandırmakla kalmayıp iki kardeşimi de aldılar elimden. Adam Claire'den başka çocuk istemediğini sert bir dille söyleyince annem de terketti bizi. O adamı seçti!! Daha çok küçüktük üstelik. Sadece 7. sınıfa giden aptal, hiçbir şeyin farkında olmayan bir çocuktum. Lucas da benimle aynı sınıftaydı. Luisa ise sadece 5. sınıfa gidiyordu.

6. sınıfta Lucas da ölünce babam yaşındaki o iğrenç adamla birlikte oldu. Ondan sonra da başka birçok kişiyle! Onu tekrar yanıma almaya çalıştım, aylarca peşinden koştum ama gelmedi. Aptal, sex düşkünü Luisa!

"Luke, ağlıyor musun?"

Sağımdan gelen sesle düşüncelerimden ayrıldım. Chloe? Koşarak mutfağa gidip 1-2 peçete aldı ve geri döndü. En son yatıyordum. Ne ara oturup dizlerimi kendime çekip ağlamaya başlamıştım ki?

Ufaklık ve PlayboyWhere stories live. Discover now