Interviu cu personaje

4.4K 379 115
                                    

Acum o oră mi-a trecut ideea asta prin minte și mi-am zis că o să o fac de Crăciun, drept cadou. Dar cine sunt eu să am atâta răbdare? Pe lângă faptul că sunt uitucă și leneșă, lipsa mea de răbdare e un alt defect.

M-am gândit să scriu asta la sfârșitul capitolului viitor, dar cine știe când îl scriu.

Așa că: vreți să fac un interviu cu personajele cărții, în care să le puneți întrebări banale, legate nu doar de acțiune, ci și despre ele în general?

Dacă da, le aștept cu drag. Bineînțeles, poate autoarea nu îi lasă să răspundă la toate. 😈

Spre exemplu, eu l-aș întreba pe Diavol ce șampon folosește ca să își păstreze părul așa frumos. Sau pe Rhoda de ce îi place să fie așa țicnită și să ne țină în suspans:))

Dacă se strâng întrebări și Diavolul nu e prea ocupat să își certe prietenii ca pe niște copii, o să postez interviul tot aici. Să zicem că mâine cel tarziu am să-l pun? 🤔

EDIT: s-au strâns deja destule, așa că îl postez:))

      ***

Reporterul: *dregându-și glasul ca să atragă atenția invitaților* Vreau să vă mulțumesc din nou pentru că ați acceptat să luați parte la -

Diavolul: *privind-o cu ochi de vultur" Cine spuneai că te-a trimis?

Reporterul: Ahem. Fanele voastre, domnule... Îmi cer scuze, cum ar trebui să vă strig? Sunt sigură că un nume ar fi de folos.

Diavolul: *rânjind într-un colț al gurii*: Poți să îmi spui stăpâne.

Reporterul: Dar aveți un nume, nu?

Diavolul: Bineînțeles că am. Doar nu crezi că mama mă alinta drăcușorul meu frumos? Ce gânduri patetice! De ce nu trecem odată la treabă? Știi câte lucruri am de făcut?

Reporterul: *răsfoind cartonașele cu mâini tremurânde* Desigur, desigur. Ok, să începem cu - *se opri când se uită spre Aureus* Ce crezi că faci?

Aureus: *cu gura plină de floricele de porumb* Fii serioasă! Deja știm pentru cine e interviul ăsta. Nu ai văzut că a dispărut mâncarea la cvartir? Îmi e foame! Dacă vrei să te cerți cu cineva pentru asta, dă vina pe autoare.

Reporterul: *deodată curioasă* Că tot veni vorba de asta, unde e Madeleine?

Diavolul: *zâmbind inocent* Am închis-o în turn, printre păianjeni. Ai fi surprinsă să știi cât de mult o sperie.

*auzindu-se țipete și zgomote de afară, ușa se izbește de perete și Madeleine intră cu părul plin de pânze și o privire demonică*

Aureus: *suspinând speriat* Tu ai lăsat-o să scape, nu-i așa?

Rhoda: *ridicând din umeri* Mi-a spus că mă lasă cheală dacă nu o scot.

Autoarea: Cine v-a dat voie să veniți aici?! Știți câte am de făcut cu voi?

Diavolul: *pufnind plictisit* Ai trăit șase veacuri să vezi ce înseamnă aia plictiseală?

Reporterul: *fluturându-i pe sub nas un baton de ciocolată și punând-o pe scaun* Nu mă așteptam să vii, Madeleine. Am auzit că treci printr-o perioadă de lene cronică. Dar, dacă tot sunteți toți, de ce să nu începem? Deci, domnule Diavol, o cititoare vrea să știe ce părere aveți despre Rhoda.

Sub Aripa DiavoluluiWhere stories live. Discover now