Mete'den Kesit - 2

4.3K 225 10
                                    

2. Günün sabahı Rüya kalktığında Mete'yi koltukta bulmasının sebebini anlatan kesit :)

Okurken aynı zamanda multimediadaki şarkıyı dinlemeyi unutmayın. (Birdy - People Help the People)

"Ahhh!" 

Başıma ağrılar girmesiyle uyanıp hızla yataktan kalktım ve Rüya'yı rahatsız etmemek için odadan çıktım. Salona doğru yürürken bir kaç kez kendimi duvara yaslanıp güç alma ihtiyacı duymuştum, acı her saniye daha da artıyordu. 

Burnum kanamaya başladığında hızla karşımda duran mutfağa yöneldim ve dirseklerimi tezgaha dayayıp peçeteye uzanmaya çalıştım. Aynı anda ayakta durmaya çalışıp kafamı yukarı doğru tutmak ve peçeteye uzanmak hem göründüğü gibi hem de tahmin edildiği gibi gayet zordu. Peçeteye uzanıp bir kaç parça kopardıktan sonra burnumu silip kendimi yere bıraktım. 

Bir süredir devam eden bu ağrılarla yaşamaya çalışıyordum ama sürekli şiddetinin artması alışmamı zorlaştırıyordu. Peçetelerle burnumu durdurmaya çalışırken bir yandan kendimce küfürleri mırıldandım. Buraya asla gelmemeliydim. 

Nihayet baş ağrılarım ve burun kanamam son bulduğunda Rüya'nın görüp tedirgin olmaması için peçeteleri tuvalete atıp sifonu çektim ve kanlar içinde kalmış suratımı yıkayıp iyice kuruladım. Aynada hafif çıkmaya başlayan sakallarıma baktıktan sonra ne olur ne olmaz diye Rüya'nın yanına gitmek yerine salondaki koltuğa kuruldum ve gözlerimi kapattım.

Mutfaktan gelen seslerin kulağıma dolmasıyla gözlerimi açtım ve yavaşça doğrulup gözlerimi ovuşturdum. Esnedikten sonra ayağa kalkıp mutfağa doğru yürüdüm ve aradan domateslerin canına okuyan Rüya'yı izledim.

Domatesleri tabağa koyduğunda dayanamayıp "Domateslere işkence etmişsin" dedim ve uykulu gözlerle bana bakıp gülümseyen Rüya'ya doğru yürüdüm.

"Seni alacak kişiye acıyorum" Rüya'yı yana ittirip domatesleri ustaca kesmeye başladım. Bir zamanlar yemek yapmaya merak salıp merakımı eğitime kadar taşımıştım. Fransa'ya gidip bu işin ustası olmaya karar verdiğimde her zamanki gibi ağabeyim beni engellemişti. Hastalığımı bile umursamayan karaktersiz herifin tekiydi.

---

Bu kesit diğerine göre kısa oldu ama adı üstünde kesit :) Umarım hoşunuza gitmiştir :) Bir iki önemli kesidi daha yazdıktan sonra Rüya'nın 1 ay sonraki haline geçeceğim. Mete'nin kesitlerinde olan bazı bilgiler Rüya'nın kesidini de etkileyecek :)

Hikayenin sonuna üzüldüğünüzü biliyorum ama umarım kesitleri okurken az da olsa Mete'ye olan özleminizi gidebiliyorsunuzdur :)

Sadece Bir HaftaWhere stories live. Discover now