Süpriz Kesit

3.9K 265 33
                                    

Merhaba Sadece Bir Hafta okurları! Umarım hepiniz iyisinizdir

Mete'yi özlediniz öyle değil mi? Bende özledim :) Sizleri seviyorum ve tekrardan teşekkür ediyorum :)

Mete ve Rüya'nın duş aldığını hatırlıyorsunuz değil mi? Orada kesip yazmamıştım. Bu kesit o kısmın devamı :)

"Sorun yok değil mi?" Çıplak göğsüne baktıktan sonra içimden gülümseyen Rüya'ya yavaş olmasını söyleyip kafamı yok anlamında salladım.

"İyi o zaman" dedikten sonra suyu açıp dolmasına izin verdi.

Üzerimdeki eteği bacaklarımdan aşağı doğru indirdikten sonra çıkarıp hemen yanımda duran sepetin üzerine koydum.

"Pembe sana çok yakışıyor" Bakışlarımı kaldırıp Mete'ye ve mükemmel gülümsemesinin büyük etkeni gamzelerine baktıktan sonra soğukça gülümsedim ve "Teşekkür ederim" dedim.

"Soğuk mu davranacaksın?" Kafamı iki yana salladım. Hala daha moralim kano sırasında olanlardan bozuktu. Bu kadar korkmayı hak ettiğimi sanmıyordum.

Mete bana doğru yaklaştıktan sonra ellerini çıplak belime koydu ve iyice yaklaşıp omzuma nazik bir öpücük bıraktı.

"Sorun yok değil mi? Eğer istemiyorsan çıkarım" Kafamı tekrar iki yana salladım ve elimi çıplak göğsüne koyup "Gitme" dedim. Fazla duygusala bağlamış depresif biri olduğumu biliyordum. Bunu şuan Mete'ye de göstermiştim.

Mete bunu duymamazlıktan geldi ve küvet dolduğu için suyu kapattı.

"Hadi gel" Kendi içeri girdikten sonra elini uzattı ve beni küvete çekti. Su ılıktı ve gergin hissetmeme rağmen aynı anda da iyi hissettiriyordu. Mete beni aldırmadan küvete boylu boyunca uzandı ve bana "Gel" adlı bakışlarını gönderdi. İlk başta utandıktan sonra içimden hadi Rüya dedim ve aynısını yaparak kafamı göğsüne dayadım.

Beni bacakları arasına alıp ellerini karnıma koymuştu. Şuan olduğum yerden büyük bir mutluluk duyuyordum.

"İyi hissettiriyorsun" Beni göremeyeceğini bildiğim için kendimce gülümsedim ve "Sende" dedim. Bana mükemmel hissettiriyorsun Mete, daha önce hiç kimsenin hissettiremediği kadar!

Beni iyice kendine çektikten sonra sağ omzuma öpücükler kondurmaya başladı. Her bir öpüşünde ayrı bir tutku vardı. Kendimi yasak duygularıma rağmen cennette hissediyordum.

"Hiç aşık oldun mu?" Bu sorunun cevabını merak ediyordum, adeta içimi kemiriyordu.

Hala daha dudakları omzumdayken "Hayır" dedi. Tenime bu kadar yakınken konuşup nefesiyle beni gıdıklaması hoşuma gidiyordu, garip fantezilere merak salmıştım resmen.

"Ya sen?" Boynuma yükselen hafif ürpertiyle sertçe yutkundum ve gülümsememe engel olmadan "Hayır" dedim. Yalan söylemiş sayılmazdım. Daha olmamıştım ama oluyordum...

Sadece Bir HaftaWhere stories live. Discover now