Mete'den Kesit - 3

4.1K 220 14
                                    

5. Gün sabahı Rüya uyandığında Mete'nin yanında olmadığını hatırlarsınız.... Bu kesitte Mete'nin nerede, ne yaptığını öğreneceğiz. Aynı zamanda neden bir gece önce akşam Karşıyaka'ya döneriz deyip sabah fikrini değiştirmiş olduğunu da. Bu kesitin bir kaç şeyle bağlantısı var, bunu yarın öğrenmiş olursunuz :))

Multimedia Birdy - Skinny Love

 Telefonumun hemen yanımda duran komidinde titremesiyle uyanıp ellerimle gözlerimi ovuşturdum ve telefona uzandım.

"Efendim Koray?" Rüya'yı uyandırmamak için elimden geldiğince fısıldamaya çalışıyordum. Yataktan doğrulup yerde duran şortuma uzandım ve Koray'ın zırvalamalarını aldırmadan pantolonumu giydim.

"Mete Bey? Duyuyor musunuz?" Tshirtümü de üstüme geçirdikten sonra telefonu tekrar kulağıma koyup yürümeye başladım.

"Bir dakika bekle Koray" Otel odasından çıkıp merdivenlere yöneldim ve hızlı adımlarla aşağı kata indim.

"Şimdi söyle" 

"Efendim Timuçin Bey hesaplarınza erişmeye çalışıyor, bunun hak..."

"Hala daha dediğimi yapmadın mı?" Koray işlerini geciktiren biri değildi, bu kadar önemli bir işi de geciktirmemesi gerekiyordu. Otelin giriş katında karşıma çıkan siyah kadife koltuğa yayıldım.

"Bugün halledecektim ama beni Timuçin Bey'in avukatı aradı" Kendimce gülümsedikten sonra "Telefonlarını açma ve dediğimi yap!" diye kükredim. 

Bir kaç haftadan fazla yaşayamayacağımı biliyordum, bu işin biran önce bitmesi gerekiyordu. Ağabeyim tabiki de her şeye maydanoz olacak ve aç gözlü ruhunu konuşturacaktı.

"Efendim bundan emin misiniz? Sahip olduğunuz her şeyi Rüya Hanım'a devretmek istediğinizi biliyorum ama ya kurtulursanız?" Kurtulamayacağım zaten apaçık ortadaydı, daha da kasmaya kesinlikle gerek yoktu.

"Yorum yapmayı bırakta dediğimi yap, bu gece Karşıyaka'ya döneceğim. Akşam evrakları imzalarım" Elimle kafamı ovuştudum ve aldığım derin nefesi yukarı doğru bıraktım.

"Size daha erken buluşmayı öneririm, öğlen Konak'ta buluşmamız size uygun mu? Timuçin Bey'in avukatı sorun çıkarmasa gerçekten sizi zorlamayacağım" İçimden lanet olsun dedikten sonra bir kaç küfür mırıldandım ve "Tamam Koray" dedim.

Bunca süredir bana acılar çektiren ağabeyime mirastan aldığım payı bırakmaya niyetim yoktu, bu para beni gerçekten mutlu eden birine ait olmalıydı. Rüya için böyle bir planım yoktu, taki tekrar acı dolu baş ağrılarım ve burun kanamam artıp bana ölümün yakın zamanda olacağını hatırlatana kadar. 

"İyi günler Efendim" Cevap vermeden telefonu kapadım. Rüya için bugün daha farklı planlarım vardı, ona sandalla açılıp denizde piknik yapmak gibi romantik ve bir o kadarda saçma bir şey önerecektim. İçimden tekrar lanet olsun dedim ve yerimden kalkıp asansöre yöneldim.

Umarım bu kesit kafanızdaki bazı eksiklerini gidermiştir :) Sizleri seviyorum, eğer istiyorsanız mesaj atmaktan çekinmeyin :)) Hikayemi okuyan herkese teşekkür ederim, mükemmelsiniz!! Diğer hikayeme başlamadan önce bir-iki hafta beklemeyi düşünüyorum, umarım beni o zamanda takip edersiniz :)) Yarın ki Rüya'nın kesidinde görüşmek üzere! Talep almak için yarın akşama kadar bekleyeceğim, eğer okumak istediğiniz özel kesitler yoksa yarın ki kesitten sonra elveda ile Sadece Bir Hafta masalını tamamen bitireceğiz :)

Yazım hataları olabilir, bildirmekten çekinmeyin.

Sadece Bir HaftaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin