Ett liv i en håla

104 11 24
                                    

Känner ni aldrig att ni bara vill gräva ner er och aldrig komma upp till ytan igen? Så känner jag just nu. Skolan går segare än någonsin, samtidigt som helgen tvunget ska svischa förbi. På samma gång ska man hinna med läxor, kompisar, Wattpad, livet, att för en gång för alla bara dammsuga upp de där j*vla dammråttorna. Han hinner ju inte med ett piss! Och som grädden på moset kommer den kära svenska vintern som vi alla har längtat efter, komma som en elektrisk hamster som någon tänt eld på mot oss! Jag fryser ju 24/7 snälla Sverige chilla!

Och folk frågar varför jag ser så sur ut!

Skolan ska ju prompt också pusha allting så himla hårt, jag menar, vems idé var det egentligen att skicka ut en massa 15-åriga idioter till arbetsplatser och låta dem "jobba" och "testa på det riktiga arbetslivet"?

# s t o p p a p r a o n u

Man är ju glad och så. Kinda. Sorta.
Vad har ni gjort? Seglat? Slagits med en dammråtta, eller bekämpat kriminalitet? Ah. Okej. Inte det.

Tik tok tho. Why? Så cringe att man cringar sönder. Men det är fett kul att kolla på folk som inte har en aning om vad de ger sig in på lol.

Jag tänker inte avslöja vad jag har gjort idag eftersom ingen är intresserad.

Glöm inte att gilla, kommentera och prenumerera, så ses vi nästa vecka! Och glöm inte att trycka på den lilla klockan så att ni inte missar nästa avsnitt av "Mitt liv som anka"!







OCH BTW JAG BRYR MIG INTE OM ATT DET ÄR CRINGE ATT SÄGA CRINGE!!!!

Mitt liv som ankaKde žijí příběhy. Začni objevovat