Störigt liv

61 5 24
                                    

Är det någon som faktiskt gillar skolan här och är över 13 år?
Om min teori stämmer kommer ingen vettig människa svara ja på den frågan.

Anyways, välkomna tillbaka grabbar. Var ett tag sen. Jag har börjat gymnasiet, kan ni tänker er det? Hah! Jag på gymnasiet. Kan det bli fjantigare? Vad ska jag ha där och göra? Lalla runt och förstöra livet för andra?🤡

Valde Natur ock. Jepp. Bra val om man är helt pantad. Svinasvårt ju.

Men nog om det. Let's start talking about the good stuff. (Ursäkta för min cringe engelska, men jag känner ändå att jag har rätt till det. Man går ju på gymnasiet då rå🤡🤘).

Har ni någon gång blandat till en rejäl grogg av cola, fanta, trocadero, mjölk, apelsin juice och en jädrans massa ingefärsshot?
Gör inte det.
Drack ett halvt glas innan jag blev illamående och behövde gå på toa. Så det var den övernattningen😀🔨

Om jag har fattat rätt ska allt det här jobbiga sluta kl. 00:00 1/1 2021 men jag har en känsla att att vi kommer att få lida lite längre än så. Jag menar, vad får oss att tro att livet bara magiskt kommer att bli fantastiskt när 2020 är slut?

Är det någon annan här som går på gymnasiet? Hade varit kul att veta, nån kanske kan ge tips på hur man överlever för det vet inte jag.

Fy vad tragiskt det är, här han man gått hela livet och längtat till dagen man skulle gå på gymnasiet, festa och vara "vuxen". Fan vad det här inte var kul.

Ha ett kul liv, ses nån annan gång.

Mitt liv som ankaOnde as histórias ganham vida. Descobre agora