Juletid

67 10 10
                                    

(Såg att jag glömde publicera den här när den skulle ha varit publicerad, så ni får den nu istället)

Jul

Nu är julen snart här, så jag antar att det är dags att börja önska god jul och sånt. Jag har (till dagens ära) skapat en hashtag som passar bra idag.
#detärtvådagarkvartilljulaftonochnollpresenterärfixade
#stabilt😎
Hur mår ni under denna juliga tid? Jag mår väl helt okej, jag är ju inte död än så det är ju ett framsteg. Dock lär jag snart vara det när mina föräldrar får reda på att jag redan har ätit upp allt julgodis. #dunderstabilt
Hela Sverige kan ju också ta och packa ihop sitt pick och pack och dra till något tropiskt land långt borta och sjunga urtida offersånger, eller stanna hemma och lyssna på "Feliz Navidad" för sjuttioelfte gången och baka brända pepparkakor. För den här julen kommer inte att bli vit. Den blir brun. Så tagga en brun jul 2k19👍

Nyår

Nyår 2019 sög. Blev tvingad att hänga med släkten som snackar om det enda som verkar existera i deras hjärnor; mitt gymnasieval. Kan folk sluta fråga om det?! "Vilken linje ska du gå på då?" "Nej, det kommer du inte att klara, välj det här istället!" "Om du inte gillar matte så kan du inte gå det här." "Du skulle passa bra på det där" "Det där är bara för sossar." "Hon ska bli det här" "Då måste du gå det där"
Jag orkar inte, give me a break! Alla säger emot varandra också så det gör ju inte det hela bättre. Ska välja i februari och har fortfarande inte bestämt mig vilken linje jag ska gå.
Redan januari och inte en flinga❄️❄️❄️❄️❄️

Ha det bättre än mig!

Mitt liv som ankaWhere stories live. Discover now