Taggad och årsrapport inför 2020

96 8 13
                                    

Först och främst har jag blivit taggad att göra detta av LordKyckling .

Vilken bok/text du läst under året var den bästa?

Okej, låt oss säga att jag inte har läst sådär jättemycket under året (skyller som vanligt på den kära svenska skolan), men några guldkorn har jag allt hittat i böckernas värld.
På topplistan ligger bland annat:

"En sista sommar" av prismcactus - En extremt snyggt skriven bok med intressanta karaktärer och en grymt spännande story!

"Markus eller det ondskefulla sjöodjuret med ett väldigt långt namn" av TimArcher, - Träffsäker, intressant, unika karaktärer och en berättelse helt utan gränser och förbestämda clichéer! Fantastiskt skriven och totalt klockren.

"Håll i dig för fan" av MissGBooks - Ofantligt rolig och beroendeframkallande. Lätt att relatera och imponeras av! Total fullträff!

"1/24/7" av OccCosplay - Djup, känslosam och mörk. Träffar en rakt i stenhjärtat.

Men det finns fortfarande en (eller egentligen två) bok som slår de alla...
Jepp, ni gissade rätt.
"Trapped" och "Never Let Her Go" (uppföljaren) av becciiiiiiii .
Aldrig tidigare har jag läst en så gripande bok som denna. Ska även nämna att detta är den enda boken som någonsin har fått mig att gråta. Under 2019 hann jag läsa ut båda böckerna 17 gånger.
Rekommenderar dessa två böcker starkt, 10/10! Extremt beroendeframkallande!!

So, next up we got...

Vilken text/bok du läst under året var den sämsta?

"Ingen är så söt som du".
Jag kan säga att denna boken verkligen inte tilltalade mig, och eftersom jag blev tvingad att läsa den i skolan var jag tvungen att släpa mig igenom detta sömnpillret. Riktigt tråkig och förutsägbar.

Vilken text/bok du läst under året förvånade dig mest?

Troligen "En sista sommar" av prismcactus . Den var verkligen inte som jag trodde att den skulle vara. Men sjukt bra 10/10!

Så, nu tänker jag ge er som jag har taggat i detta kapitel hittills, möjlighet att göra denna tag och gärna fortsätta tagga vidare! Lycka till!
prismcactus
TimArcher
MissGBooks
OccCosplay
becciiiiiiii

•~#Årsrapport#~•

Tänkte reflektera lite över det förra året och vad som kommer att ske detta år.

Förra året började jag med Wattpad och skrev mina första böcker. Jag skrev "Elmoria", "Angel In Disgrace", "Poker Face", "Arvingen", "Amaris Meyer", "Konsten att teckna", "GladaAnkans recensioner", "GladaAnkans Covers", "Inner Enemy" och "Att skriva en bok med klass".

Detta kommer att ske med böckerna under 2020

"Elmoria" är helt avslutad, även om jag då och då kommer att redigera om lite grann.

"Angel In disgrace" kommer fortsätta att bearbetas och jag tror att denna kommer att vara en av de böckerna som kommer att ha segast uppdateringar. Det beror på min brist planering, hittills.

"Poker Face" kommer förmodligen att bli klar under 2020 då den faktiskt (tro det eller ej) börjar nå sitt slut.

"Arvingen" och "Amaris Meyer" kommer att tas bort helt. Jag vill väldigt gärna skriva om dem, men det kommer att ta lång tid och jag börjar nog inte med projektet tills efter att "Angel In Disgrace" är helt avslutad. Tar nog några år.

"Konsten att teckna" är min mest lästa bok och kommer att fortsätta att blomma. Ingen större förändring, förutom förhoppningsvis fler roliga idéer och läsare! Kanske någon intressant tävling...?

"GladaAnkans recensioner" fortsätter i samma tempo! Många roliga recensioner står på tur och boken kommer att hållas öppen under större delen av året.

"GladaAnkans Covers" kommer tyvärr att läggas ner. Jag har varken tid, ork eller intresse för att göra covers längre. Alla som har önskat covers av mig kommer inte att kunna få dem.

"Inner Enemy" är min första novell som är helt avslutad. Check it out om du har tråkigt :)

"Att skriva en bok med klass" fortsätter i samma utsträckning som tidigare. Jag ska fixa något trevligt cover till den någon dag.

Jag har ett projekt som jag har jobbat med under 2019. Det är något väldigt speciellt som jag inte tänker publicera förrän den är färdigskriven och jag har fått tillåtelse att publicera den. Jag tror att ni kommer att gilla den (:

Tack för det här året, hörrni! Vi hoppas på ett riktigt trevligt 2020

Kram GladaAnkan

Mitt liv som ankaWhere stories live. Discover now