Bölüm 1

1K 14 1
                                    

"Uslu dur seni küçük fahişe"

Kirli ve pis elleri bana dokunuyordu. Üstündekileri çıkartıp ellerimi arkadan bağladı. Elleri tişörtümün içinde geziniyordu.Hızlıca tişörtümden kurtulup bi yere fırlattı.Sadece siyah sütyenimle kalmıştım.Daha fazlasına izin veremezdim.Dizimi suratının ortasına geçirdim.Burnunu tutarak yere yığıldı.Burnu kanıyordu yerde baygın şekilde yatarken etrafıma baktım.Burası çöplükten farksızdı.Neredeydim en ufak bir bir fikrim yoktu.Tahtadan bir masanın üzerinde metal bir çakı gördüm.Sandalyeyle sürüklenerek masaya ulaştım. Çakıyı elime aldığımda gerzek herifin uyandığını gördüm.Acele etmem gerekiyordu.Çakıyla halat zeminde tok bir ses bırakırken sandalyeden kalkıp tişörtümü fırlattığı yere hızla koştum.Tam uyanıp ayağa kalkacağı sırada tekmeyi karnına geçirdim ve kulağına eğilip fısıldadım "Seni geberteceğim orospu çocuğu."

Üvey babam.Tam bir pislik.Tüm olanları anneme anlatmak istiyordum ama annem o adamla çok mutlu olduğunu söylüyordu.Babam yıllar önce bir kazada sakat kaldı.Yatalak kaldı.Ve ilik bulunamadığı için kısa sürede öldü.Bende Ankarada ki okulumdan İstanbuldakine naklimi aldırmaya karar verdim.Henüz annemin haberi yoktu.Ona da benimle gelmesi fikrini sunacaktım.Çok yakında herşey bitecekti.

Ben Simay. 16 yaşındayım.Arkadaş çevrem o kadar da geniş değil.Daha çok içine kapanık asosyal kız ve yanlız kız olmayı tercih etmiştim.Anneme henüz İstanbul fikrini sunmadığım için ya bir otelde ya da yurtta kalacaktım.Son nakil işlemleri için okula gitmiştim ve ordan dönüyordum. Hava soğuktu ama Ankara da genel olarak hava ya bulutlu ya da yağmurluydu.Çok sık güneşli hava görmüyrduk.Evin kapısına geldiğimde kapıda beni yüzünde maske olan annem karşıladı.Annem güzelliğine ve görünüşüne çok dikkat ederdi.Ben ise ona benzememiştim.Babamla çok ortak yönümüz vardı.Ama maalesef o artık yoktu.İçeri geçtiğimde tekli koltuğa oturup annemin içeriye gelmesini bekledim.Artık onunla konuşmam gerekiyordu.

"Anne seninle birşey konuşmam gerekiyor. Bakabilir misin?"dedim kısık ama ısrarcı bi tonla annem tuvaletten seslendi.

"Ah!hemen geliyorum tatlım." Annemle herşeyi paylaşmazdım diğer anne-kızlar gibi dayanışma içinde değildik.Düşüncelerime dalmışken annenin neşeli sesi odayı doldurdu.

"Söyle bakalım cadı neredeydin?"

"Esralardan notları aldım anne neyse şimdi ki konumuz bu değil. Dediğim gibi seninle birşey konuşmam gerek."

"Seni dinliyorum bebeğim" Cümleyi kafamda toparlayıp konuşmaya başladım.

"Hazırlan anneciğim gidiyoruz."

Farkındayım biraz kısa oldu ama daha yeniyim biliyorsunuz.Kurgu kafamda yeni yeni oturdu.

Vote vermeyi ve lütfen yorum yapmayi esirgemeyin :)

TESADÜFWhere stories live. Discover now