Bölüm 3

536 11 0
                                    

Multimedya Simay...

İstanbul çok büyük bir şehirdi.Şuan nerede olduğumu bilmiyordum.Esenler yazıyordu.Taksiden inerken de sormuştum açıkçası ama nereye nasıl gideceğim hakkında en ufak bir fikrim yoktu.Bir taksi çevirecektim.Nereye gidecektim ki?Bir otel bulmalıydım.Gözüme çarpan ışıkla gözlerimi kıstım.Taksi hemen önümde durmuştu.Hemen içeriye atladım.Hava soğuk değildi.Tam tersine hava günlük güneşlikti.

"En yakın otele lütfen."

Araba durduğunda ücreti ödedim ve çıktım saat 7 ye geliyordu.Ama hava karanlık değildi.Karşıya geçip otelden içeriye girdim.Resepsiyona gidip bir oda rica ettim.Resepsiyon daki kadın sarı saçlı gözlüklü zayıf bir kadındı.

"Odanız hazır hanımefendi,buyrun."

"Teşekkür ederim,iyi günler"

Kadın bana başını 'iyi günler' dercesine salladı.Asansöre binip 5 inci kata çıktım.Odam 403. odaydı.Anahtarı deliğe soktum ve bir kere çevirdim.Kapı açılınca önden ben arkamdan bavulumu içeriye aldım.Arkamdan kapıyı da kapatırken odaya bir göz gezdirdim.Küçük bir yatak , yatağın yanında küçük bir komodin ve dolap vardı.Sıradan bir otel odasına göre fazla iyiydi.Temizdi yani.

Kendimi yatağa bıraktım.Sanırım uyusam iyi olacaktı.Yarın pazar dı.Sabah kalkıp yeni nakil alındığım okula bakmam gerekiyordu.Bavulu kenara çekip yatakta kıvrıldım.Uyku hemen bastırmıştı.

Sabah kapının çalınmasıyla uyandım dışardaki adam "Oda servisi" deyince gözlerimi devirip yatakta doğruldum.Otelde olduğumu unutmuştum.Gözlerimi kısıp etrafıma bakındım ve kapıya yürüdüm.Kapı bir kere daha çalınınca mırıldandım.

"Lanet olası geliyorum işte"

Kapıyı açtığımda bir çift baygın gözle karşılaştım.Anlaşılan adam her sabah aynı şeyi yaşıyordu.Adam kahvaltımı odaya bırakıp dışarıya çıktı.Bende yatağıma geri döndüm.Ama tabi uyumadım.Aklıma okula bakıcağım gelince kahvaltımı yapmayı tercih ettim.Kahvaltımı yaptıktan sonra kıyafetlerimi yerleştirdim.En fazla 1 hafta kalacaktım burada.Üzerime açık kot rengi bir şort ve renkli bir gömlek giydim.Yatağımı toplayıp ayağıma babetlerimi geçirdim.Anahtarlarımı da çantamın içine atıp çantayı sırtıma geçirdim.Kapıyı açıp dışarı çıktım.Dışarıya çıkarken arkamdan adam " Ücretleri en kısa zamanda ödemelisiniz , küçük bayan." dedi.

"En kısa zamanda ödeyeceğim."deyip adımı dışarıya atmamla dengemi kaybetmem bir oldu.Dengemi sağlamaya çalışırken etrafıma baktım bir çocuk.Alnının üzerine dökülen kıvırcık saçlarıyla ve mavi gözleriyle gayet çekici gözüküyordu.

"Önüne baksana!"dedim sinirli gözükmeye çalışarak.

"Sen önüne bak küçük hanım üzerime düşüyordun."

Saçmalıyordu.Onun üzerine falan düşmüyordum.O benim üzerime düşüyordu.O koca cüssesiyle üzerime kapaklanıyordu.Aslında o kadar kocaman bir cüssesi yoktu.Ne diyordum ben allah aşkına!?Ben içimden düşünürken bana salak salak bakan bir çift göz gördüm cevap vermemi bekliyor gibiydi.

"Ben senin üzerine falan düşmüyordum.Birazcık daha dikkatli olsaydın beni görecek olurdun."

"Hey , hey tamam sakin ol.Üzgünüm tamam mı?"

Biraz sert çıkmış olabilirdim.

"Herneyse gitmem gerek." diyip kolumdan düşen çantamı tekrar yerine astım.Adımlarımı hızlandırıken arkamdan bağırdığını duymuştum.

"Tanıştığımıza memnun oldum , küçük."

Bana küçük diyordu.Ben küçük falan değildim.Lise 2 ye gidiyordum.Niye daha yeni tanıdığım birinin söylediği bir şeye takılıyordum? Karşı caddeye geçip okulun adresini arıyordum.Atışalanı Anadolu Lisesi.Umarım hemen kaynaşacağım ve alışacağım bir okuldur.Aksi halde alışmam biraz zaman alabilir.Otelden çıktıktan yarım saat sonra lisenin adını görmüştüm sandığımdan kolay olmuştu.Yarım saatlik bir yol vardı.Belki otobüsle bile gidebilirdim.Ama genellikle sabahları uykudan açılmak için yürümeyi tercih edecekmişim gibi görünüyordu.

Genellikle her okulda bir kötü çocuk vardı.Ve o kötü çocuğu seven bir saf kız.Acaba ben hangi rolde olacaktım?

Hala kafamda kurgu oturmuş değil.Umarım kopukluklar olmaz.iyi okumalar :)

TESADÜFWhere stories live. Discover now