Bölüm 8

245 8 4
                                    

Okuma baya düştüğü için biraz geç yazma karari almistim ama dayanamadim diyelim sjjsjs.Lütfen bolum sonunda bana eksiklikleri bildirin sizin görüşleriniz gerçekten benim için çok önemli.Tesekkur ederim :)

Multimedya da karakterler var.

Bulut beni çabucak partiden çıkarırken dışarıda montuna sarılmış bizi bekleyen bir Merve ve sigarasının dumanını sıkkınca dışarıya üfleyen Semihle karşılaştım.Biz dışarıya çıkınca arabanın kilitleri açıldı ve herkes arabaya doluştu.Herkes derin bir nefes alırken neden apar topar çıktığımızı anlamaya çalışıyordum.

Ne olmuş olabilirdi ki.Birkaç sokak uzaklaştıktan sonra siren sesleri duyulmaya başladı.Anlaşıldı.Partiyi polisler basmıştı.Bana neden söylememişti! Ayaklarım vardı.Kendim yürüyüp çıkabilirdim.Biz arabadayken yağmur da yağmaya başlamıştı.

Merveyi eve bıraktıktan sonra bizde Bulutlara geçtik. Evet! Hala orada kalıyordum! Ve lanet olası Bulut başka ev bulamama izin vermiyordu. Arabayı park ettikten sonra indik. Yağmur iyice bastırmıştı.Semih koşarak eve giderken ben tam tersine oyalanıyordum. Yağmuru gerçekten seviyordum. Ama şuan pek sırası değildi. Bulutta seri adımlarla eve yürürken arkasını dönüp bana baktı "Daha ne kadar orada öyle dikileceksin?"

"A..aa şey geliyorum." dedim neden kekelemiştim ki! Birşey demeden yürümeye devam etti.Semih çoktan içeriye geçmişti. Bulutta beni kapıda bekliyordu. Seri adımlarla yürürken kapının eşiğinde ona bakıyordum. Gerçekten çekiciydi. Her zaman o yumuşak ve kıvırcık saçlarına dokunmak istiyordum. Ben hala salak salak bakarken gözlerini devirdi. Tabii daha fazla beklemeden içeriye girdim. Ayakkabılarımı çıkartırken Bulutta yukarıya çıkmıştı.

Semihten ses olmadığına göre uyumuş olmalıydı. Bulut yukarıdan "İyi geceler , yarın erken kalkarsan sevinirim. Malum okul , yazılılar bilirsin işte." dedi. Bende gülümseyip başımı tamam anlamında salladım. Tanrım! Beni deli ediyordu.Montumu askılığa asıp merdivenlere tırmandım. Odaya geçtiğimde yatağa oturdum. Ben neden hala gülümsüyordum! Kendime gelip pijamalarımı giydim ve yatağa girdim. Şu Buğra kimdi. Yarın okulda görebilecek miydim? Eğer görürsem en kısa zamanda tanışacaktım. Zaten yorulduğum için kısa zamanda gözlerim kapanmıştı.

~~~~~~~

Alarmın çalmasıyla istemesemde gözlerimi açtım. Başım çatlıyordu. Ama içmemiştim bile. Aşağıdan Semih ve Bulutun sesi geliyordu. Yataktan hızlıca kalktım. Banyoya yürürken aşağıdan Semihin sesini duydum "Ooo uyuyan güzelimiz de uyanmış." dedi ve kahkaha attı. Bende istemsizce gülümserken Bulut konuştu "Ya , ne demezsin." Ne demek istiyordu.

Onu düşünmeden banyoya yürümeyi sürdürdüm.İçeri girdiğimde soğuk suyu açtım ve en az 5 kere yıkadım. Hala ayılamamıştım. Odaya geçtim ve Mervenin bana getirdiği siyah kot ve kazağımı giydim. Saçlarımı da dalgalı haline bırakıp aşağı indim. Makyaj yapacak havamda değildim. Merdivenleri sekerek inerken çoktan kahvaltıya oturduklarını gördüm. Sabahları kahvaltı edemediğim için koltuğa ilerlerken "Günaydın , birşey yemeyecek misin?" dedi Bulut. Bende kibarca reddedip okulda yiyeceğimi söyledim. O da anlayışla karşılayıp kapıya yürüdü.

Bende üzerime siyah montumu giydim ve botlarımı ayağıma geçirdim. Biz arabaya binerken Mervenin de kapıdan içeriye girdiğini gördüm."Neden bizi beklemedin fıstık. Biz gelecektik seni almaya.Hava soğuk üşüyeceksin.Bin haydi." Bulut neden bu kadar değer veriyordu Merve'ye anlamamıştım. İkiside Merve'ye başka bir ilgi duyuyorlardı. Kardeş gibi. Hepimiz arabaya bindiğinde çantamı evde Unuttuğumu farkedip Buluttan anahtarını vermesini rica ettim. O cebinden çıkartırken çabuk olmamı tembih etti ve bende koşarak eve girdim. Üst kata çıkarken Bulutun odasının açık olduğunu gördüm. Çalışma masasının üzerinde bir fotoğraf vardı. Tam olarak göremiyordum ama ortalarında bir kıza vardı. Aşağıdan korna sesi gelince çantamın içine defter sıkıştırıp aşağı indim kapıyı çektikten sonra arabaya koşar adımlara yürüdüm.

TESADÜFHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin