Bölüm 6

354 11 2
                                    

Lütfen yorum yapin diger turlu kotu hissediyorum diyebilirim.vote da vermeyi unutmayin.keyifli okumalar  :))

Alarmın sesiyle uyandığımda saat yediyi geçiyordu.Yatakta doğrulup uyanmaya çalıştım.Banyoya doğru yürürken telefonumun titrediğini duydum.Ekrana baktığımda Merve'nin adını görmemle yanıtlaya bastım.Sabah sabah neden aramıştı merak etmiştim doğrusu.Şimdi öğrenecektim.Benim sesim uykulu çıkarken onunkisi tam tersine heyecanlıydı."Alo.Simay hazırlan on beş dakikaya ordayız." dedi arkadan Bulut'un sesini duyunca istemsiz olarak gülümsedim."Iı şey duş almam gerek." Salak gibi dün erkenden uyumuş duş almayı unutmuştum."Hâlâ bekliyor musun? Çabuk ol.Biz Semih'i alıp geliyoruz." dedi sesi bu sefer ciddi çıkmıştı."Tamam" diyip hemen telefonu kapattım ve yatağa fırlattım.Bulut geliyordu.Üstümdekileri çıkartıp hemen suyu açtım.Fazla oyalanmadan çıkmaya özen gösterdiğimde saat 7:20'ydi.Baş havlusunu kafama dolayıp gardorabımı açtım ne giyecektim ki.Altıma kot şort geçirip,üzerime sade beyaz bir tişört giydim.Kırmızı-beyaz bir gömleği de belime bağlayıp tekrar banyoya geçtim. Saçımdaki havluyu serbest bıraktıktan sonra kurutma makinesini açıp kurutmaya başladım.Zaten üzerimi giyinirken oyalandığım için fazla ıslak kalmamıştı.Saçlarıma şekil vermeye çalışırken aşağıdan Bulut'un arabasının korna sesi duyulmuştu.Yüzüme de biraz renk verdikten sonra acele ederek babetlerimi ayağıma geçirdim.Sırt çantamın içine programı koydum ve anahtarı da çantaya atıp odadan çıktım.Odayı biraz dağınık bırakmıştım ama gelince toparlayacaktım.Aşağıya indiğimde Bulut arabaya yaslanmış sigara içiyordu.Sabah sabah.Gerçekten bunda mide yok muydu? Ben Bulut'a gülümseyip selam verirken o da sigarasını atıp içeriye geçti.Ben koltuğa yerleştiğimde arkama dönmeden Semih"Selam,fıstık" dedi ve yine beni şaşırtmadı."Selam" dedim ve gülümseyerek önüme döndüm ve Bulut'a döndüğümde sırıtıyordu.

Gerçekten çok yakışıklıydı.Yeşil mi mavimi olduğuna karar veremediğim gözleri dikkatle yola bakarken "Radyoyu açsam sorun olur mu?" dedim.Müzik dinlemeyi seviyordum.Başını 'hayır' anlamında salladı ve bende radyonun tuşuna basıp uygun bir kanal aradım.Arabanın içini Gripin grubunun sesi dolduruken arkama yaslandım.Bu şarkıyı seviyordum.Şarkı biterken bizde okula varmıştık.Bulut arabayı park ederken bende emniyet kemerimi çözdüm.Çantamı elime alırken arabadan tamamen çıktım.Cansuya döndüğümde "Dersin başlamasına daha var kantine gidip bir şeyler mi yesek?" dedi.Bu iyi olurdu.Hepsinden önce ben konuşup "Tostlar benden." dedim.Dünde bir şey yememiştim.Merve'yle okulda yediğimiz tostla yatmıştım.Semih Bulut'u ikna etmeye çalışırken bizde ilerden yürüyorduk.Cansu sessizliği bozan taraf oldu."Ee gizemli prenses anlat bakalım."

Prenses.Babam bana hep böyle seslendirdi. Kulaklarım duyduğum kelimeyle uğuldamaya başladı.Lanet olsun ki onu çok özlüyordum! Okuldaki her çocuğu babası okula getirip götürüyordu. Bense uzaktan bakıp imreniyordum.Babam ben çok küçükken bir kaza geçirip sakat kalmıştı.Yatalaktı.Yerinden kalkıp beni okula getiremiyordu tabii. Annemde benimle zaten pek ilgilenmiyordu. Bu üzücüydü.Zaten kısa süre sonra ilik bulunamadığı için ölmüştü.Beni bırakıp gitmişti.Ben babamı düşünürken Merve önüme geçip beni sarsmaya başladı."Simay iyi misin?" Ben hala yere boş boş bakarken Merve endişelenmiş gibi gözüküyordu."Simay bir tepki ver.İyi misin neler oluyor?" dedi sonunda kendime geldiğimde konuşmaya başladım."Ha? Ben iyiyim.Sadece dalmışım." Kafamı kaldırdığımda herkesin başımda olduğunu gördüm. Nolmuştu ki ? Sadece dalmıştım. Babamı hatırlamıştım.Tekrar iyi olduğumu tekrarlayınca Bulut koşarak yanıma geldi."Hey neler oluyor burada! S-simay sen iyi misin?"Beni kolumdan tutarken aynı zamanda  kenardaki banka çekiştiryordu."Hey ben iyiyim.Kesin şunu." Merve yanıma oturup "Haydi,sınıfa çıkalım." Bulut'la Semih'te bizi takip ederken sırama oturdum ve elimi başıma koyup inledim.Başım çatlıyordu! Ne olmuştu bana böyle. Merve tuvalete gittiğini söyleyerek sınıftan çıktı.Gelirken bana da ağrı kesici almasını söyledim.Ve kafamı sıraya yasladım.Merve koşarak sınıfa girdiğinde kafamı kaldırdım elimi uzatıp ilacı vermesini bekliyordum.İlacı ve suyu uzatrıken heyecanla konuştu."Bir parti var.Ve buna kesinlikle gitmemiz gerekiyor. Çok görkemli ve şık bir yerde.Eğer gitmeyelim diyorsan gitmeyiz.Ama kesinlikle bu partiye gitmeliyiz Simay lütfen. Ama eğer -- "

"Hey sakin ol. Zaten başım çatlıyor." dedim yüzümü buruşturarak.Bir parti mi vardı."Doğru düzgün anlat şunu." dedim ve anlatmasını bekleyerek arkama yaslandım.Arkama döndüğümde Bulut yoktu.Bahçeye de baktım ama görmemiştim. Tekrar Merve'ye dönerken bacak bacak üstüne attım ve rahat bir pozisyon aldım."Bu okulun düzenlediği bir parti. Sınav haftası olduğu için. Motivasyon diyelim.Ve bu gece."  Hala onu dinliyorken süt görmüş masum kedi gibi bakıyordu."Gidiyor muyuz?" dedi. Neden gitmeyelim.Bu fena olmazdı.Hem kafam dağılmış olurdu.Her şeyden uzak olmak iyi gelebilirdi."Elbette gidiyoruz." dedim ve gülümsedim. O da küçük çaplı bir çığlık atınca gülmem daha da şiddetlendi.Sınıfın ortasında kahkaha atıyorduk.Arkamıza oturan Bulut  ve Semih'i görünce susmaya çalışsak ta pek başarılı olamamıştık.Bulut sıranın üstünden eğilince "O  kadar komik olan ne sizi cırtlaklar." Merve benden önce davrandı ve "Bir partiye gidiyoruz." dedi. Ve o sırada zil çaldı.Ne ara o kadar zaman geçmişti.Okula erken gelmiştik.Merve devam etti."Ve sizde geliyorsunuz. İtiraz yok,Bulut" Bunu tam Bulut konuşacakken söyledi ve sonra içeriye hoca girdi.Parti yarın akşam sekizdeydi.Yanımda birkaç parça elbise almıştım.Ama orada giymeme uygun olur muydu bilmiyordum.Çantadan edebiyat defterimi çıkarttım ve not aldım.Zil çaldığında telefonum titredi ve annemin aradığını gördüm. Sınıf aşırı gürültülü olduğu gibi koridorlar da öyleydi.Bu yüzden koşarak tuvalete girdim.Şükürler olsun ki boştu.Liseye gidenlerden hiçbiri tuvalette annesiyle konuşmazdı. Birilerinin geldiğini duyunca kabinlerden birine girdim.Telefonu sessize alıp kızları dinlemeye başladım.Sakız çiğneyen "Partiye Bulut'ta geliyormuş.Bu sefer onunla dans etmeliyim.Çocuk bildiğin taş." diğeri konuştuğunda klozetin üzerinde oturuyordum."Onun yanındaki Semih de ondan aşağı kalır değil hani." dedi ve gülüşerek dışarıya çıktılar.Kapı sesini duyduğumda bende dışarı çıktım.Bu sürtüklerin Bulutta gözleri vardı.O gözleri yerinden çıkartırdım ben!! Yani herhalde öyle yapardım.Kızların yüzünü görememiştim ama seslerinden bile ne oldukları anlaşılıyordu.İnsanın dışı neyse içi de o olurdu.Ne alakası vardı bilmiyordum ama sinirlenmiştim.

Annemi sonra arayacaktım.Şimdi gidip Merve'yle parti için konuşmalıydım.Neredeydi onu bile bilmiyordum.Umarım o şıllıklar Bulut'un etrafına toplanıp canımı sıkmazlar.Sürtükler.Hepsi onu istiyordu.Buna bizzat tanık olmuştum. Ama partide Bulut kimi istiyor görecektik.

Lütfen vote ve yorumlarinizi eksik etmeyin :)

TESADÜFHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin