DÖNÜŞ-7

821 46 16
                                    

"Yani kızlar anlayacağınız üzere balayımız harika geçti" diyen Nehirle Duygu Yağmur ve ben hafiften gülümsedik.

Selim ile Nehirin balayından dönmesinin ardından Yağmurların evinde toplayıp, kızlar mutfakta dedikodu ve bolca balayı muhabbeti yaparken erkekler ise salonda Selimi evlilikle ilgili sıkıştırmalar yapıyordu.

Ben genelde her iki tarafa yetiştiğimden de kızlarında erkeklerinde muhabbetlerine dahil oluyor, konulardan haberdar oluyordum.

"Kızlar biliyor musun Selim gerçekten kıskancın önde gideni" dediğinde Duygu her zamanki haliyle gözlerini fal taşı açıp bilmişliğini konuşturmuştu.

"E kızım karısını seviyor yani sende ne şikayet ediyorsun"

"Yok be şikayet etmiyorum aksine çok hoşuma gidiyor bana kalsa her dakika başı kıskansın beni"dediğinde Yağmur kocaman göbeğini tutarak kahkaha attı.

"Deme öyle, Emiri görsen beni oğlundan kıskanıyor" dediğinde hepimiz şaşkınlıkla baktık.

"Nasıl yani" derken önümde duran şaraptan bir yudum aldım.

"Geçen gece yatakta uzanırken karnımı okşadım, doktor hanım bunun bebeğe olan sevgini göstermek niyeliyle sık sık yap demişti, bir baktım Emir kafasını karnıma koydu sonrada 'benimde kafamı okşasana dedi"

Hepimiz şaşkınlık karışımı kahkaha atarken Yağmur ise bezmiş bir vaziyette gözlerimizin içine baktı.

"Hayır korkuyorum yani şimdiden böyleyse bebek doğduktan sonra ne yapacak?"dediğinde göbeğinin üzerinde elimi gezdirdim.

"Valla sana kolay gelsin Yağmur, hani Emir sadece kıskansa yine iyi Denizde kıskanırsa işin iş" dediğimde Yağmur yalandan ağladı.

"Sorma sorma düşünmek dahi istemiyorum, neyse zamanı gelince görürüz eee Duygu hanım siz ne zaman nikah masasına oturuyorsunuz?" diyen Yağmurla Duygu yüzünü asıp üzgün üzgün baktı.

"Bana kalsa hemen şuan evlenirim fakat Bora hala 'çok erken' diyor, hayır yani menopoza giricem o zaman evlenmek aklına gelecek herhalde hayvanın"

"Kaç yıldan beridir sevgilisiniz kızım ne erkeni?"

"Beyfendinin işleri daha yoluna girmemiş Nehirciğim"

"Allah kolaylık versin valla Selim beni 1 yıl daha oyalasaydı gırtlağını sıkıverirdim" dediğinde Nehire gülümseyip konuştum.

"Valla yapardın sen"

"Ay ne yapayım Melis onu mu bekleyeceğim ben?"

"Kimi bekleyecekmişsin civcivim" diyerek mutfağa giren Selimle Nehir ayağa kalkıp Selime sarıldı.

"Seni diyorum aşkım ömrümün sonuna kadar seni beklerim diyorum" dediğinde Selim hariç hepimiz kahkaha attık.

Selim şaşkın şaşkın suratlarımıza bir süre baktıktan sonra sinsice Nehirin kulağına bir şeyler fısıldadı ardından göz kırptı.

"Salak" diyerek omuzuna vuran Nehirle Selim hafiften gülümsedi ardından gözlerini hepimizin üzerinde gezdirip konuştu.

"Hanımlar biz artık kalkalım, yarın malum ev düzenleme olayımız falan var geçe kalmayayım"dediğinde hepimiz onaylayıp Selim ile Nehiri uğurladık ardından salonda oturan Murat, Emir ve Boranın yanına gittik.

"Ne güzeller dimi ya, yeni evli çiftlere bayılıyorum" diyerek Emirin yanına oturan Yağmurla, Emir onu kendine çekip saçlarından öptü.

"Bende bizim gibi çocuk bekleyen çiftlere bayılıyorum" dediğinde Yağmur gülümsedi.

DÖNÜŞ -BASKETBOL AŞKIM 2-Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα