Lütfen Ölme !

343 30 19
                                    


Jughead'in ağzından

"Jughead bize yardım et..."

Arkamı döndüğümde gördüğüm manzaraya dehşet içinde bakıyordum.

Clifford Blossom elinde kanlı bir bıçakla koşarak arabasına binip uzaklaşırken, Polly Cooper kollarının arasında kanlar içinde kalmış Jason'u uyandırmaya çalışıyordu.

"Jason aç gözünü!!! Jason uyan lütfen uyan Jason! Anne gözünü açmıyor anne! Anne uyanmıyor!!" diye acıyla çırpınıyordu Polly.

Kendimi olabildiğince hızlı bir şekilde şok halinden çıkarıp yanlarına koştum.

"Ambulansı arayın Betty çabuk olun! Hadi Jughead neyi bekliyorsunuz!!"diye bağırdı Alice Cooper

Betty hıçkırıklar içinde ağlarken bir yandan da titreyen parmaklarıyla ambulansı aramaya çalışıyordu.

Ben hemen telefonu elinden alıp ambulansı ararken bir yandan da Bay Cooper hızla garaja koşup arabasını getirmeye çalışıyordu.

10-15 dk bekledikten sonra gelen ambulansa Jason ve Polly'i bindirdiler. Polly hamile haliyle bu kadarını kaldıramayıp bayılmıştı çünkü.

Biz de Bettylerin arabasıyla onları takip ederek hastaneye ulaştık.

Jason hemen ameliyata alınırken Polly'e de sakinleştirici iğne yapıp uyutmuşlardı.

"Şerif Keller'e haber verdiniz mi?" diye sordu Hal Cooper ve biz birbirimize sorarcasına bakarken söylendi.
"Tahmin etmiştim."

" Hal! Neler oldu! Beni Alice aradı!"

Bayan Cooper Şerifi aramıştı. Bay Cooper olayı anlatmaya başlarken ben de dikkatle dinledim.

"Biz dün River ormanında kampa gitmiştik. Dönüşte de Jason ve Polly'i eve bıraktık ve kendi evimize yöneldik.
Jughead kapının önünde Betty'i bekliyordu ve Betty ile birlikte konuşmak için Pops'a gittiler. Tam evime girip kapıyı kapatacaktım ki Pollylerin evinin karşısında duran siyah arabayı fark ettim. O araba bana çok tanıdık gelmişti ve içindeki kim olduğunu çıkaramadığım adam da dikkatle Polly ve Jason'ı izliyordu. Evlerine girene kadar onları izlemeye devam etti. Ben bir terslik olduğundan şüphelenip pencereden arabayı izlemeye başladım. Tam 30 dakika boyunca yerinden kıpırdamamıştı. Ben de bu süre zarfında gözlerimi ondan ayırmamıştım. Sonunda arabasından indi ve Pollylerin evine doğru yöneldi ve kapılarını çaldı. Bizim evimiz Pops ile Pollylerin evinin arasında kaldığı için Pops'tan gelen Betty ve Jughead'in geldiğini görmek dikkatimi dağıttı ve kafamı onların tarafına çevirdim. İşte ne olduysa o sırada oldu. Kim olduğunu çıkaramadığım adam kapıyı açan Jason'u iki üç yerinden bıçaklayıp koşarak uzaklaştı. Hemen Alice ile birlikte Jason ve Polly'nin yanına koştuk. Tam o sırada Betty, Jughead ile vedalaşıp yanımıza geldi ve korkunç manzarayı görünce ters tarafa doğru uzaklaşan ve her şeyden habersiz olan Jughead'e seslendi."

Bay Cooper'ı dikkatle dinliyordum. Evet Pops'tan gelen biri için Pollylerin evi Bettylerin evinden sonra geliyordu, bu yüzden olayı fark etmemiş ve kendi evime gitmek için arkama dönmüştüm.

"Evet Bay Keller, Betty ile evlerine varmadan 20-30 metre kala vedalaştık ve ben geldiğim yöne doğru yürümeye başladığım için olayı göremedim, tek gördüğüm..."

O an kafama dank etti.

"Bay Cooper siz adamı görmedim mi dediniz?"

"Maalesef göremedim Jughead" dedi ve onun da kafasında ampül yandı.

To Protect You // BugheadHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin