who dat jk?

20.7K 1.2K 321
                                    

Jeon Jeongguk omega oluşunu bastırıcılarla gizlemeye çalışırken, Kim Taehyung onun yalnızca tuhaf kokan bir beta olduğunu düşünüyordu.

"Merhamet girer bazen güzel bir kalp kılığına, bir korkak saklar teninin altında. Sevişmek girer bazen yasak elma kılığına, lekeleri saklar tenden yamasıyla."

Alfa Taehyung, Omega Jeongguk

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Alfa Taehyung, Omega Jeongguk

🌪

Omegaverse: Erkeklerin hamile kalabildiği kurgusal bir evren. Birçok türden oluşur. Örneğin; Alfa, Delta, Omega, Beta, Sigma...

Feromon: Feromon vücut dışına salgılanan salgı/hormon anlamına gelir. Duygu değişimlerine göre kokular değişiklik gösterirler. Eşlerini kendilerine çekebilmek için de kullanırlar. Her kurt türünün kendisine ait feromonları vardır.

Mühürlenmek: Baskın olan türün pasif olanın sol boynundaki şah damarına dişleriyle baskı uygulamasıdır. Burada kurtlar eşlerinin boynuna sivrileşmiş dişlerini iyice derine geçirirler ve kısa bir süre onların kanını emerler. Çok sık gözükmesede iki tarafın da karşılıklı olarak birbirini mühürlemesi gibi durumlar vardır.

Alfa: Baskın bir türdür. Bulundukları yerde liderlik etmeye, kendisinden güçsüz olan türlere emir vermeye eğilimlidirler. Özellikle Baş Alfalar tüm sürü tarafından saygınlıkla karşılanır ve dedikleri ikiletilmez. Alfa sesleri ve feromonları işlerini kolaylaştırır. Genel olarak Omegalar ile eşleşirler ancak Betalar ile eşleşen Alfalar da vardır. Alfa - Alfa çiftleşmesinde doğurganlık olasılığı vardır fakat çok nadirdir. Feromon salgıladıklarında gözleri kırmızı olur. Kokuları sert, odunsudur.

Delta: Her yüzyılda bir dünyaya gelme olasılıkları vardır. Alfalardan daha güçlü ve baskınlardır. Genellikle kendilerinden daha güçsüz türlerle eşleşmeyi tercih ederler. Kokuları ferahtır, deniz havasına benzer. Feromon salgıladıklarında gözleri yeşil olur. Hızlandırılmış iyileşme gücüne sahiptirler. Hızları üç alfanın hızına eştir.

Sigma: Dünyaya yalnızca iki kere gelen bu tür geri kalan tüm türlerden güçlüdür. Feromonları Deltaları bile etkisi altına alabilir. Delta - Delta çiftleşmesiyle oluşur, ki bu zor olduğundan çok nadirdir. Kendileri gibi güçlü bir türle eşleşmek istediklerinden genellikle Deltalar ile eşleşirler. Alfa'nın rakibidir.

Beta: Güdülen tayfadır. Kendine güveni fazla olmayan, utangaç, içe kapanık kişilerdir. Lider değil, takip edendir. Güvenilir olduklarından çoğunlukla Alfa'nın sağ kolu olurlar. Başarısızlık korkuları vardır. Duygularına sıklıkla yenik düşerler. Ancak popülerdirler. İnsanlar tarafından sevilirler. Hem Betalarla hem de Omegalarla eşleşebilirler. Feromon salgıladıklarında gözleri mavi olur. Kokusu çimen ve toprak gibi doğal kokulardır.

Omega: Baskın değillerdir, emir veremezler ancak salgıladıkları güzel kokulu feromonlar sayesinde her alfayı dize getirebilecek güçtedirler. Alfa ve Deltalar ile eşleşirler. Ancak isterlerse Betalarla da eşleşebilirler. Doğurganlığı yüksektir. Feromon salgıladıklarında gözleri sarı olur. Kokuları zarif, şekerlidir.

🌪

who dat jk? | taekookOnde histórias criam vida. Descubra agora