Kapitel 4

12.1K 279 17
                                    

- Skulle vi inte kunna dra till någon bar sen? Jag hörde att det fanns någon här i närheten, sade Lisen och satte sig ner på sin säng när vi kommit in till vårt rum igen.
- Jo! Vi kan ju fråga om några vill hänga med så kan vi typ lära känna dem, sa Annie och släppte ut sitt mörka hår från hästsvansen hon nyss haft. Jag drog av mig mina byxor, min tröja och bh, och virade sedan in mig i min handduk.
- Jag ska bara duscha, sen kan vi sticka, sade jag och plockade ihop mitt schampoo, balsam, tvål och en rakhyvel.
Annie nickade mot mig.
Jag gick ut från vårt rum med alla mina toalettartiklar i famnen och handduken virad runt mig till duschrummet. Jag var den första dit. Duschrummet var stort och fullt med massa separata bås med draperi. Jag gick fram till ett av båsen och satte på vattnet och justerade vattentemperaturen tills den blev okej. Jag släppte handduken till marken och drog av mig mina trosor innan jag gick in bakom draperiet. Jag började tvätta håret och tvåla in kroppen. Det var jäävligt skönt med en dusch nu, svetten hade innan runnit ner för min rygg, riktigt snuskigt.
Jag hörde hur dörren till duschrummet öppnades och någon annan gick in och slog på en annan dusch. Jag var nyfiken på vem det var men kunde ju inte kika ut nu när jag var naken. Jag rakade mig som vanligt benen, underlivet och under armarna, sedan tog jag balsam i mitt hår och sköljde ur. Jag vred av duschen och virade handduken runt mig blöta kropp, och steg sedan ur duschen. Jag kollade mot den andra duschen. Man kunde inte se något annat än fötterna så jag kunde inte se vem det var. Jag gick fram till handfaten och speglarna i duschrummet och började fixa mitt hår. Den andra duschen stängdes av och personen inne i duschen tog sin handduk. Jag började plocka fram hårtorken som låg på bänken och försökte plugga in den i väggen, när jag kollade upp igen stod en kille där, Kristian. Han hade sin handduk virad runt midjan och jag kunde tydligt se hans sixpack och v-line. Jag mötte hans ögon.
- Tjena, sade Kristian och ställde sig bredvid mig vid spegeln och började fixa sitt hår han med.
- Hej, sa jag och log snett.
Det blev tyst ett tag men sedan vände sig Kristian till mig.
- Du ska skita i vad generalen säger, asså om att du inte kommer klara dig bara för du är en tjej, sa han och kollade in i mina ögon. Jäklar va fina ögon han hade.
- Det gör jag redan, sa jag och log snett.
Jag började kamma igenom mitt blöta hår med min hand.
- Jag hörde att vi skulle till en bar sen, hänger du med? Frågade jag.
- Ja, absolut, sade Kristian.
Dörren öppnades till duschrummet och in kom Erik. Jag kollade snabbt mot honom och hann se att hans ögon bara var på min kropp.
- Vad kul, sa jag mot Kristian.
- Angie, jag tror du glömde något, hörde jag Erik bakom min rygg. Jag kollade mot honom genom spegeln och såg honom stå där o hålla i mina stringtrosor. Jag hade ju glömt dem på golvet. Jag vände mig snabbt om o skyndade mig fram till honom.
- Riktigt snygga, skulle man kunna få se dig i dem nån gång?
Jag försökte ta tillbaka trosorna, men då sträckte han upp armen så jag inte skulle nå. Med min ena hand sträckte jag mig efter den, och med min andra höll jag tag i min handduk så den inte skulle trilla ner.
- Om du släpper handduken kan du få tillbaka dem, sade Erik. Då kom Kristian bakom Eriks rygg, tog enkelt trosorna ur hans hand och knuffade honom åt sidan.
- Skulle inte du duscha? Sa han sammanbitet mot Erik. Erik sneglade mot Angelina och kollade sedan tillbaka mot Kristian.
- Jo, sa han och stötte hårt in i Kristians axel när han passerade honom och gick vidare till en dusch. Kristian gav tillbaka trosorna och hämtade sedan sina grejer vid handfatet och började gå ut. Jag skyndade efter, ville inte va kvar med Erik nu.
- Tack, sa jag till Kristian när vi kommit ut.
- Äeh, han är riktigt douchig, han förtjänar inte dig, sa Kristian. Jag log svagt.
- Ses sen då, sa jag och började gå mot mitt rum. Jag hörde hur Kristian stod kvar ett tag, antagligen och bara kollade efter mig, innan han vände sig om och började gå mot sitt.

Yes sir, yesDär berättelser lever. Upptäck nu