Kapitel 26

5.4K 109 19
                                    

- Förlåt, sade jag och kollade upp på Kristian in i hans ögon. Han kollade ner på mig.
- Det är inget att be om ursäkt för, jag förstår att du inte vill, blev bara lite chockad... Sade Kristian och tog min ena hand i sin.
- Ja jag förstår det... själva tanken att kriga för det goda verkar ju så jävla rätt, men jag kan inte ta riskerna, tyvärr, sa jag tyst. Kristian nickade.
- Då har jag någon att längta till när jag är iväg iallafall, sade Kristian. Jag log smått.
- Jag kommer sakna dig så mycket, sa jag. Kristian kramade min hand i sin och lade sin andra hand runt min käke.
- Jag kommer sakna dig med, sade han med ett leende och lutade sig fram och kysste mina läppar. Jag lade mina armar runt hans nacke och njöt av hans läppar mot mina. Jag tryckte mig försiktigt närmre honom innan han sedan lutade sig bakåt och avslutade kyssen.
- Du måste följa med mig hem nu innan jag sticker iväg, sade Kristian. Jag nickade.
- Det kan vi nog fixa
Och så blev det. Jag lämnade militärlägret 2 dagar för att följa med Kristian hem till honom. Jag hade såklart inte berättat att jag skulle med honom, utan sa att jag brådskande behövde besöka min mamma 2 dagar, och fick sticka iväg utan problem.

Vi tog bussen tillsammans. Det tog ungefär 2 timmar och jag sov nästan hela resan med huvudet på hans axel.
- Snygging, vi i framme, sade Kristian med en mjuk röst mot min hjässa när bussen började sakta in och jag öppnade ögonen och kollade ut. Vi var mitt ute på landet. Var det här han bodde?
Kristian plockade ner våra väskor från hatthyllan innan bussen stannade och vi klev av. På ena sidan av vägen var det en stor åker full med gul raps. På andra sidan var det en lång grusväg med små gulliga hus i klara färger.
- Va mysigt, sa jag och plockade upp min väska. Kristian log och lade armen runt mig.
- Vad bra att du tycker det, sa han med ett leende och kysste mitt huvud.
Vi började gå på grusvägen tills vi kom fram till ett litet gult hus. Kristian hade berättat att han bodde själv, och jag hade antagit att han bodde i en lägenhet i stan, inte i en gullig liten villa ute på landet.

- Tjaa... det är litet, men det är ju bara jag som bor här, sade Kristian och letade upp sina nycklar och stoppade in nyckeln i låset. Han öppnade dörren åt mig och jag gick in. Jag kollade runt i den lilla villan. I hallen låg det en trasmatta i klara färger, och på väggarna hängde det tavlor av olika konstnärer. Hallen var liten, och Kristian som var längre än mig fick ducka för dörrkarmen när han gick in i huset. Kristian kollade osäkert mot mig, undrade vad jag tyckte om huset. Jag log mot honom.

- Det är jättefint, sa jag leendes och kollade upp mot hans bruna ögon. Kristian log stort.

- Jag är glad att du tycker det, sade han och lade den ena armen runt min midja.

Under de nästa två dagarna var vi två bara hela tiden, och vi hade det så jävla mysigt. Vi hade tagit hans rostiga moped till en affär som låg några kilometer bort och köpt mat, men när vi bara kommit hälften av vägen så slutade hans moppe fungera, och vi fick gå istället. Inte för det gjorde så mycket, det var fint väder, och fin utsikt, och då menar jag inte bara Kristian.

- Du måste vara den vackraste tjejen som jag någonsin har sett, sade Kristian bakom min rygg när vi var på väg till affären. Jag vred på huvudet och log smått för mig själv.

- Jag trodde aldrig jag skulle hitta en så perfekt tjej som du, speciellt inte i lumpen, sade Kristian och skrattade. Jag skrattade smått och vände mig om.

- Jag trodde aldrig jag skulle kunna få någon så bra som dig, sade jag uppriktigt och kollade upp mot honom. Kristian gick närmre mig och lade armarna runt min midja.

- Jag är bara din, sa han viskandes mot min kind. Jag lade armarna runt hans hals.

- Och du är bara min, fortsatte Kristian nöjt. 

- Bara din... sade jag tyst mot hans bröst, innan vi möttes i en underbar kyss. Jag trodde inte jag kunde bli lyckligare.


Det blev kväll, kvällen innan han skulle resa iväg. Han hade packat sin väska, och jag hade hjälpt honom packa allting rätt. Jag hade dessutom smugglat små chokladförpackningar och ett brev som jag hade skrivit till honom. Jag hade gömt mig inne på hans rum och suttit och skrivit det brevet, och sedan på utsidan skrivit att han bara fick öppna det när han hade kommit fram, och börjat sakna mig.

Jag låg nu i hans dubbelsäng. Den var gjord av trä, och jag tror knappt det var en dubbelsäng faktiskt för den var så liten, haha. Den var väldigt mysig iallafall, och jag hade bytt om så jag hade en av hans t-shirts på mig.

Kristian kom in i rummet och fick ett leende på läpparna när han fick syn på mig.

- Ja det är kanske dags att gå o lägga sig? frågade han och log snett. Jag nickade.

- Jag tycker du ska komma och lägga dig här hos mig, sa jag inbjudande och gjorde plats åt honom i sängen. 

- Hur ska man kunna säga nej till den inbjudningen? sade Kristian och flinade smått. Han drog av sig sin tröja och blottade sin vältränade mage. Han knäppte upp sina byxor och kollade upp mot mig.

- Vad kollar du på, huh? sa han med ett flin.

- Jag försöker kolla på mig själv i spegeln, men du står i vägen för den, skrattade jag fram. Kristian skrattade han med.

- Jaså så det är det du gör? flinade han och drog av sig sina byxor. Såklart hade han Calvin Kleins. Han började gå fram mot sängen och jag följde honom med blicken.

- Du vet att jag inte står framför spegeln nu längre va? sade han när han märkte min blick.

- Men nu försöker jag ju kolla på tavlan bakom dig, men du står i vägen igen, sade jag retsamt. Kristian suckade.

- Skitunge, sade han med ett flin och började kittla mig på sidan av magen. Jag skrattade. Han lade sig ovanpå mig och jag började då kittla honom istället, men då tog han tag i mina händer och höll fast dem över mitt huvud. Jag kunde inte komma loss, han var ju såklart starkare än mig. Han höll fast båda mina händer med bara en hand.

- Släpp mig! skrattade jag fram. Kristian reagerade inte utan började smeka bort lite hår som hade kommit i ansiktet på mig. Jag gjorde ett hjälplöst försök att komma loss men klarade det inte.

- Ta i då! flinade Kristian. Jag började sprattla och fick tillslut bort mina händer från hans grepp, men jag visste inte om det var han som kanske släppte. Jag rullade runt så jag istället hamnade över honom och satte mig gränsle över honom. Kristian kollade upp på mig med ett leende.

- Duktig flicka

Han drog mig till sig och började kyssa mig ömt. Han placerade sina händer runt min midja men flyttade dem snart ner mot min rumpa. Jag började kyssa hans hals och gjorde ett litet sugmärke. Kristian började fingra smått på min tröjkant. Jag satte mig upp igen och drog sakta av mig min t-shirt. Kristian kollade utforskande mot mig och log för sig själv.

- Fyfan vad du är vacker, sade han med ett ansiktsuttryck som visade "WOW". Jag log smått och smekte hans överkropp med mina fingertoppar. Kristian tog tag i min midja och lyfte mig så jag hamnade under honom igen. Han smekte min kind försiktigt och drog sedan handen längs min hals, ner mot mina bröst. Hans pekfinger cirkulerade sakta runt min ena bröstvårta. Jag kollade in i hans ögon och öppnade munnen sakta. Kristian kollade in i mina ögon medan han kysste sig mot mina bröst. Han kysste försiktigt mitt ena bröst och jag märkte hur kåt jag började bli, det märkte även Kristian eftersom jag hade börjat gnida mig mot honom.

- Redan kåt? frågade han retfullt och drog handen ner mot mina spetstrosor. Han fingrade försiktigt utanpå trosorna, men märkte att de var redan våta och började flina.

- Ja jävlar, sa han tyst. Jag lutade bak huvudet och stönade till.

- Bara ta mig, flämtade jag fram. Kristian började försiktigt dra av mina trosor.

- Som du vill, sa han tyst med ett belåtet leende.


Yes sir, yesWhere stories live. Discover now