Kapitel 13

10.2K 261 32
                                    

Dagen gick riktigt segt. Jag hade blivit satt till att städa i lokalerna, och Kristian var där ute och gjorde någon fysisk tjänstgöring, tror han grävde eller något. Jag sa flera gånger till generalen att jag hellre ville göra något som Kristian där ute, gräva eller flytta grejer. Varje gång skrattade generalen till och sade:
- Tjejer klarar inte av sånt.
Det triggade upp mig som fan, men jag ville inte ha en till lördagsöndag, så jag höll tyst.
Generalen stod ofta och kollade på när jag jobbade, stod och dömde mig. Medan jag stod och dammade av böcker stod han bakom mig och inspekterade att allting verkligen blev rent. Tillslut vände jag mig snabbt för att säga till om han inte skulle kolla till Kristian också, men såg då att hans ögon inte låg på böckerna jag dammade, utan på mig. Generalen kollade snabbt bort mot fönstret. Jag flinade svagt innan jag vände blicken mot böckerna igen. Hade han stått och spanat in mig hela tiden? Generalen som brukade skälla på mig och säga att jag inte klarade av något, stod och spanade in mig. Jag kunde inte låta bli att fnissa till.
- Hittar du något roligt bland böckerna, Angelina? Sade då generalen skarpt. Jag fortsatte fnissa och skakade sedan på huvudet.
- Näe, det var inget, sa jag och flinade mot honom. Han kollade strängt mot mig.
- Fortsätt jobba, så kollar jag till Kristian, sade han skarpt och lämnade sedan rummet.

Tiden sniglade sig framåt medan jag gick från rum till rum och städade. Hade dem ingen städare eller?
Snart började det bli mörkt ute och jag var trött i kroppen och hade rejält ont i ryggen. Jag längtade till min säng, och så fort klockan slog 6 skyndade jag mig till min säng och la mig ner och vilade. Men vila fick jag inte göra länge, för snart sade Lisen att det var kvällsmat och tvingade upp mig.
Vi åt kvällsmat och sedan la jag mig bara i sängen igen tills klockan slog halv tio och jag vaknade till liv.
Lisen och Annie låg redan nerbäddade och höll på med sina mobiler.
- Nämen, du lever ju, sa Annie när hon såg mig sätta mig upp i sängen.
- Hur mycket är klockan? Mumlade jag. Det var ganska mörkt i rummet och jag kände mig yr.
- Halv tio, du borde nog gå och borsta tänderna, sade Lisen då.
Jag sträckte på mig lite innan jag nickade.
Jag drog av mig mina militärbyxor som jag råkat somna i och tog av mig min tröja och bh och satte på en vit sovtröja. Sedan tog jag min necessär och försvann iväg mot badrummet.
Jag vandrade barfota genom korridoren och öppnade sedan dörren till badrummet/duschrummet. Där inne stod, Kristian. Han riktade snabbt blicken mot dörren när den hade öppnats och fick sedan ett leende på läpparna. Jag log likaså.
- Hey Angie, sade han med en glad ton.
- Hej, svarade jag lika glatt. Kristian hade endast mjukbyxor på sig igen och min blick gled över hans vältränade mage. Hans hår såg blött ut, han hade nog duschat. Först då såg jag att det även var en annan kille som var i badrummet och borstade tänderna. Jag gav honom en nick.
- Vad fick du göra idag? Frågade Kristian nyfiket.
- Städa, svarade jag trött. Kristian skrattade till lite.
- Du skulle hjälpt mig gräva där ute eller nåt, det var nog roligare, sade Kristian och smetade på tandkräm på sin borste.
Jag placerade min necessär vid vasken mittemellan Kristian och den andra killen.
- Jag sa det till generalen men han trodde inte jag skulle klara av det! Sa jag surt. Kristian skakade lätt på huvudet.
- Generalen försöker verkligen trigga igång dig, sade Kristian och tittade på mig.
- Mm, riktigt irriterande, sa jag och började skölja av mitt ansikte.
Snart lämnade den andra killen och jag och Kristian var kvar själva. Kristian hade borstat klart sina tänder och skulle också gå.
- Godnatt Angelina, sov gott, sade Kristian och gav mig ett sånt charmigt leende bara han kan ge. Jag log tillbaka, men svarade knappt, för jag hade en fråga som gnagde inne i mig som jag inte hade lyckats fråga.
Kristian började gå mot dörren, men då plötsligt slank frågan ur mig.
- Hade vi sex igår? Sade jag plötsligt och ångrade mig sedan snabbt. Kristian stannade och vände sig sedan om. Han mötte mina ögon.
- Nej
Nej? Yes! Eller vänta, nej? Det var ju samtidigt synd? Eller?
- Jag stoppade det, fortsatte han.
Stoppade han det? Så han ville inte ha sex med mig, fan också.
- Du var alldeles för full, sade han.
Ah, men betyder det att han hade haft sex med mig annars?
- Aha... Asså jag minns inte ett skit, men Lisen sa att jag drog med dig till killrummet, sa jag och lutade mig mot vasken. Kristian gick närmre mig.
- Aa, det stämmer. Jag fick en liten privat strippshow av dig innan du lade dig ner på sängen och klagade över att du ville ligga
Kristian flinade. Jag kollade förskräckt mot honom innan jag rodnade smått.
- Oj shit, mumlade jag. Kristian skrattade till.
- Åh förresten, dina kläder är kvar hos mig, du kan få dem sen om du väntar utanför killrummet, sade Kristian. Jag nickade.
- Låter bra.

Jag packade ihop min necessär och följde sedan efter Kristian till deras rum. Jag ställde mig utanför medan han smög in och hämtade mina kläder. Han kom sedan tillbaka och stängde dörren försiktigt bakom sig, sen räckte han mig mina shorts och min topp som jag tog emot.
- Tack, det var inte meningen att du skulle behöva plocka upp efter mig och ta hand om mig och så, men tack, sa jag och kollade upp mot hans ansikte.
- Anytime, sade han med ett leende.
- Godnatt då, sa jag och möttes då i en kram. Han lade sina armar runt min midja och drog mig närmare, medan jag lutade mig mot hans nakna bröstkorg. Detta måste varit den mysigaste kramen jag någonsin fått.
- Godnatt, sa han mot min hjässa. Vi släppte varandra och gav varandra en sista blick innan vi skiljdes åt.

Yes sir, yesDär berättelser lever. Upptäck nu