30. Bölüm

23.4K 803 62
                                    

Multimedia BusraKck yapımı. Çok teşekkürleeeer :') Bölümü de sana ithaf etmek istedim, umarım beğenirsiin

"Sana inanamıyorum Hazal. Bunca şeyi bana daha yeni anlattığına inanamıyorum!"

Bakışlarımı pencereden bana sinirle bakan Almira'ya çevirdiğimde gözlerimi devirdim ve tekrar pencereye döndüm. Kendimi dün olanları düşünmekten bir türlü alıkoyamıyordum. O an Samet'e öyle bir söz vermek istemiştim ama daha sonra bunu düşününce aptalca olduğuna karar vermiştim. Durduk yerde bana öyle bir söz verdirtmesinin bir nedeni olmalıydı. Kim durduk yerde böyle bir söz istemek için gece sevgilisine gelirdi ki? Ah. 

"Hazal!" 

Almira'nın kulağımın dibinde aniden bağırmasıyla kafamı ona çevirip, onun kadar yüksek bir sesle olmasa da "Ne var?" diye bağırdım. 

Hayretle, "Lanet olsun kafan yerinde mi senin? Neyi düşünüyorsun bu kadar?" diye sorduğunda ona inanamayarak baktım. 

"Almira Berk'in buraya geldiğinden bahsediyorum. Beni eski sevgilisiyle aldatan Berk. Hatırlıyorsun değil mi? Ayrıca bu da yetmezmiş gibi Samet sebebini anlamadığım bir şekilde benden onu bırakmamam için söz istedi. Bütün bunlar berbat hissetmem için yeterli değil mi sence de?" diye sordum. Bunları dile getirirken bile içim kararmıştı. 

Kafasını gülerek sağa sola sallarken, "Hazal bu kadar aptal olma. Berk geri döndü ve Samet korkuyor bu çok açık değil mi?" diye söylendi.

Evet bunu bende düşünmüştüm ama yanlış olan bir şeyler vardı. Yada ben gerçekten boşuna endişeleniyordum. Doğru olan Samet ile benim birlikte olmamızdı. Berk'in beni buraya gelerek etkilememesi gerekirdi ve böyle de oluyordu. Oluyordu evet. Aptalca onu düşünmüyordum mesela. Buraya niye geldiğini de düşünmüyordum.

İlk gün Berk'in Samet'e 'Ne için geldiğimi gayet iyi biliyorsun.' demesini hatırladığımda bunu Samet'e sormam gerektiğini aklımın bir köşesine yazıp Almira'ya döndüm.

"Beni boşver. Senin nasıl gidiyor?" diye sorduğumda yüzünü buruşturup "Aynı." cevabını verdi.

Uzanıp yanaklarımdan çekiştirerek gülmemi sağladığında, "Somurtunca çirkin ördek yavrusuna benziyorsun." deyince büyük bir kahkaha attım. 

Sonunda ikimizde gülmeyi kestiğimizde "Sinemaya gidelim." diye önerdim. Bu iyi gelebilirdi. Samet ailesiyle akrabalarını ziyarete gittiği için bütün günüm boştu ve bunu uzun zamandır ihmal ettiğim en yakın arkadaşımla değerlendirmem çok iyi olacaktı.

Her zaman çok güzel olduğunu düşündüğüm gülümsemesini yüzüne yerleştirip, "Bütün gün evde oturmak isteyeceğini söylemenden korkuyorum bende. Kalk o zaman." diyerek elimden çekip beni kaldırdı ve dışarı çıkmak için hazırlanmaya başladık. Uzun zamandır böyle hissetmiyordum. Hayatım Samet, Samet ve Samet olmuş gibiydi. Almira ile en son ne zaman böyle bir plan yaptığımızı bile unutmuştum. Ve bunu fena şekilde telafi etmem gerekiyordu.

***

"Şu günlerde romantik bir film izlemek planlarım arasında yok Almira." diyerek yüzümü buruşturdum. 

Yüzünü yarım saattir girmekte direttiği romantik filmden çevirip bana baktığında oldukça üzgün görünüyordu. Alt dudağını sarkıtıp bana küçük bir çocuk gibi bakmaya başladığında nefesimi dışarı verdim.

"Boşversene, şu filme bilet almaya gidiyorum." deyip gişelere doğru yürüdüm. Normal bir gün geçirecektim. Uzun bir aradan sonra normal hayatıma dönmüş gibi hissediyordum. Tüm o Berk ve Samet olaylarını düşünmektense Almira'nın küçük çocuk kaprislerini çekmeyi yeğlerdim.

Seninle Sonsuza KadarWhere stories live. Discover now