Vize smrti

502 31 5
                                    

Andrew se probouzí uprostřed lesa. Nikoho nevidí. Je tu sám. Panicky se rozhlíží kolem sebe. ,,Do hajzlu!" Řekne a rozeběhne se. Nejhorší je, že neslyší žádné zvuky. Vypadá to tady jako Les duchů. Slyší jen praskot suchých větviček pod svýma nohama. Nemá ani boty. Mrznou mu chodidla. Běží minuty a minuty, ale stále nikde nikdo. ,,Co se děje? Kde to jsem?" Neustále se ptá sám sebe. Najednou hrůzou strne na místě. Před ním leží zohavená mrtvola brutálně zavražděné mladé dívky. Bílé oči naplněné děsem a ústa stále pootevřená, plná červů, kteří se živí na jejím hnijícím těle.

Nohy jsou zdeformované v prazvláštních křečích a celé tělo je podrápané. Nejspíš od divoké zvěře nebo krutých nástrojů vraha. Obličej bílý, naplněn grimasou děsu a strachu z nelítostné, brutální smrti. Najednou ale za sebou slyší praskot větví a dech někoho cizího. Pomalu se otočí a asi pět metrů od něj stojí ten můž, který mu na břicho vyřezal: Faggot. Andrew neví, co má dělat. Najednou muž strašně nahlas zařve a jde směrem k mtvé dívce. Andrew odeběhne asi o dvacet metrů dál a sleduje, co se bude dít.

Muž klekne k mrtvole dívky a z kapsy u bundy vytáhne nůž. Pomalu začne řezat dívčinu ruku. Teče trochu krve, pak je slyšet mlaskání nahnilého masa a nakonec příšerný praskot jejích kostí. Následuje rupnutí a muž drží v ruce bílou ruku dívky, která je prolezlá larvami hmyzu. Olízne se a zakousne se do jejího masa. Trhne hlavou a v ústech drží nechutný kus masa. z pusy mu kouká kus kůže, ze kterého odpadává spoustu červů. Začne pomalu žvýkat a nakonec maso i s červy polyká. Nakonec pevně uchopí svůj nůž a probodává dívčino tělo. Břicho a ňadra má jako řešeto a muž stále křičí: ,,Děvka Lara! Ta proradná čubka!" Uchopí ji za vlasy, zvedne hlavu ze země, podívá se do jejích bílých očí a řekne: ,,Viděla jsi Tatínka dělat moc špatné věci, a za to jsi byla potrestaná. Doufám, že už jsi dostala lekci." Zasměje se a prstem probodne dívčinu oční bulvu. Krev mu vyprskne do obličeje. Muž se naštve a odkopne dívce hlavu od těla. ,,Svině! Tohle by hodná holka Tatínkovi nikdy neudělala," Zakřičí. ,,A kdepak je můj synáček? Už dostal od Tatínka lekci? Kde jen Faggot zasranej?" Muž dostává záchvat vzteku. Andrew se hrozně lekl a začíná utíkat. ,,Tady je ten hajzl!" Muž se vztelke rozebíhá za ním a celou dobu pořvává blbosti o synkovi a jeho Tatínkovi.

Andrew už nemůže a spomaluje. ,,Prosím, neubližujte mi!" ,,Polib si prdel!" Muž uchopí Andrewa pod krkem a úmyslně mu dýchne do obličeje pach mrtvé dívky. Andrew se pozvrací. Na mužovu ruku. ,,To jsi neměl tatínkovi dělat." Muž hledá v kapse po něčem, čím by Andrewův život navždy zadupal do země.

JatkaWhere stories live. Discover now