ESO! (1.část)

368 30 1
                                    

Andrew se nejprve zamyslel a nakonec sebral odvahu všechno vyklopit.

,,Udělal to nějakej Zack Brown, nebo jak se jmenuje."

,,A jak se to stalo?" Zeptala se policistka stále zírajíc na papír před sebe a tužkou v ruce.

,,Má to jistý příběh....chcete ho taky povyprávět?"

,,,Jistě....všechny detaily mohou být užitečné." Usmála se policistka a soustředila se na každé jeho slovo.

,,Tak...Je to poměrně nedávno...fakt asi 2-3 dny zpátky...Šel jsem ze školy..Kus za ostatníma, protože nejsem moc oblíbená osoba ve společnosti. Najednou na mně někdo volá. Otočil jsem se a za mnou stál nějaký muž. Myslím, že mu bude tak 40 maximálně...nebo...zkrátka něco okolo čtyřicítky. Měl na sobě hnědou bundu a klasický džíny. A taky sluneční brýle. Vlasy měl takový...do hněda...No...a řekl mi, ať jdu za ním...nepamatuju si...na co mě nalákal....Ale šel jsem..No a zavedl mě před les, kudy chodím ráno do školy. Chodím takovou pěšinou, kterou lemují duby...ta jediná vede do města...No..a...On mě potom před lesem přaštil a omráčil mě. A pak jsem se probral v nějaká Jateční místnosti...nejsou tam žádný okna  a prostě...je to tam dost schátralý! A on mi potom prostě vyhrnul tričko a vzal nějakej rezavej skalpel...A pak to tam prostě vyryl, abych to nikomu neřekl..Mám mu pomoct  anjít nějakou holku, kterou by potom zabil...A mně vyhrožuje tím, že má prý nějaký eso nebo co a když to prásknu, tak za to zaplatím...Ale podle mně je to blbost...To je asi všechno."

Policistka si stále ještě pilně něco zapisovala na papír mezitím co policista se s ním začal bavit.

,,Andrew, něco mě napadlo!" Řekl po krátké debatě. Potřebuješ sehnat holku, že?"

,,Jo....Ale nemůžu žádnou jen tak ohrozit...na to nemám žaludek....Neudělám to!"

,,Neboj! Co říkáš tady na mojí kolegyni?"

Policistka prudce zvedla hlavu od papíru. ,,Charlie! No ták! Nebudu dělat nějakou puberťačku! Jsem na to docela stará...nemyslíš?"

,,Melliso, stará fakt nejsi! Je ti dvacet jedna! Podle mně by bylo dobrý, kdyby jsi šla potom s Andrewem k tomu lesu, jakože on sehnal nějakou holku. Výškově bys mu odpovídala.... Jsi asi o 5 cenťáků vyšší než on...to je dobrý...Ale měla bys zbraň a pouta, takže bys ho tam jednoduše spacifikovala. Zavolala bys posily a my bysme přijeli.....To dává smysl, ne?"

Mellisa kývla.

,,Ale co to eso?" Strachoval se Andrew.

,,Žádný nebude! To tě chtěl jenom zastrašit...To lidi  a hlavně vrazi nebo úchylové, dělají."

Andrew neochotně souhlasil.

,,Tak jo! Toho hajzla dostaneme! V kolik chodíš ze školy?" Zeptala se Mellisa a šla se kouknout do skříně kvůli nějakým Teenagerským hadrům.

***Tak tady je další část! Je kratší, ale tohle je Short-Horror Story, takže jsou část kratší. Jinak děkuju za přibývající reads :) Jinak vás chci poprosit o votes a nějaký ten komentář taky není na škodu. Díky za podporu! :)

JatkaNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ