Změna je "život"

420 27 6
                                    

,,Ne! Ne! Ne! A ne! On mě prostě ten sráč nedostane! Dovedu mu nějakou kundu a on mi dá pokoj! Musí! A změny začnou hned!" Andrew se tímhle dokázal docela dost vyhecovat. Vstal od počítače a šel udělat něco, co ještě nikdy nedělal. Dřepy. Pořeboval být silný, aby byl přitažlivější a taky, aby se mohl ubránit. Udělal jich 20,30,40.....Ale u padesáti se zastavil, protože není na cvičení moc zvyklý.

,,Co se asi sakra těm holkám ne klucích líbí nejvíc?" Zamyslel se. Postava, charakter a vzhled. Andrew nebyl povahově nijak pitomý, jen nedostal možnost se projevit. ,,Zítra vstanu a tyhle pojebaný vlasy půjdou dolů! Jo...přesně to udělám! Nebudu ten, kdo pořád sedí v lavici a přemýšlí o smrti.Budu to já! Andrew Silver!" Řekl vážně a to ho ještě víc vyhecovalo.

,,Au!" Syknul po chvilce. Ozvala se památka na jateční místo a na údajného Zacka Browna. ,,Do prdele! Tohle je na hovno. Kazí mi to můj budoucí vzhled. Jestli budu mít břišáky, tak tam bude vidět tahle imbecilní hovadina: Faggot." Zakroutil hlavou. ,,Co bych mohl udělat teď? Co mám se sebou ještě udělat? Hadry koupím zejtra...ale dneska bych si mohl vytrhat to srostlý obočí, vybělit si zuby těma přípravkama a nějak se pokusit o odstranění akné a černých teček. Jo! Tohle udělám!" Řekl a šel do koupelny.

Po hodině a půl strávené v koupelně si šel napsat plánek na zítřejší den.

05:15- budík

05:35-vybíhám z domu(trénink vytrvalosti)

06:10-sprcha

06:25-příprava věcí do školy

06:45-vyrazit do kadeřnictví(ostříhat a nagelovat)

07:30-jít do školy

Podíval se na hodiny a bylo 23:00. ,,Dneska to zabalim o trochu dřív." Zamyslel se, nařídil si budík a šel spát.

Přesně v 05:15 zvoní Andrewovi budík. Okamžitě vstal, protože měl málo času a chtěl se držet svému plánku. Dal si k snídani kafe a sýrový rohlík. Rychle si oblékl tepláky a tričko. Ráno byla zima. Není divu. Je přece jenom říjen. Byla mlha a ještě celkem tma. Rozhodl se, že poběží městem. Probíhal tichými ulicemi ospalého městečka a poslouchal to úžasné ticho, které tady vládlo. Běží a běží, ale najednou se prudce zastaví a stoupne si ke stěně nejbližšího domu. Za rohem kousek od něj se ozvala obrovská rána. Nejspíš spadla popelnice a nebo někdo spadl na ni. Andewovo srdce bylo o sto šest a krev v něm mrzla. Po minutě se rozhodl, že poběží dál.

Ne. Neběžel. Otočil to a běžel zpět. Úlekem málem omdel, protože se zpoza rohu objevila silueta obrovského muže a v ruce měla něco železného. Nejspíš páčidlo. Ten člověk se pomalu rozeběhl za Andrewem. Andrew utíkal jako splašený. Nemohl běžet domů. Určitě by jeho dům našel a potom ho zabil. Proč ho chce chytit. Andrew zaběhl za roh a měl malý náskok. Napdlo ho, že se schová mezi dva kontejnery na bio-odpad, které tady stojí. Zalezl do mezery mezi nimi a klepal se hrůzou. Najednou slyšel rychle se přibližující kroky. ,,Kurva!Kurva!Kurva!" Napadalo ho.....

JatkaWhere stories live. Discover now