Jatka!

350 25 1
                                    

Andrew se probouzí v nějaké místnosti. ,,Né!" Vypískne šokem. Tohle místo zná. Byl tady před půl rokem...Ano, je to ta Jateční místnost. Je uprostřed ničeho. Místnost je prázdná. Na zdech visí řetězy, které už težko odolávají zubu času. Jsou rezivé a krev, která už je těžko patrná, zhnědla. Poblikává nad ním jen oranžová zářivka a slyšet je jen občasné roztříštění kapky o betonovou podlahu. Je celá zaprášená a on je přivázaný k nějaké židli. Dost na pevno. Nemůže se hnout. Je jenom ve spodním prádle a je mu zima. Ačkoliv je duben. Bude to nejspíš tím, že tady nejsou okna a betonová podlaha teplotu taky zrovna nezvedne.

Ve vedlejší místnosti je muž s April. April má na hlavě zaschlou krev od střepů z rozbité vázy.

,,Proč jste mě chytil?" Prohodila unaveně. Hlava jí bolela. Jakoby jí pulzovala.

,,viděla jsi až moc, April...Ale...tohle je jenom hra! Bude tě to bavit....Jenom se tady musíš trochu probrat. Opláchnem ti a taky vydezinfikujeme ránu a pak...freedom, bitch!"

,,Svoboda? Vy mě necháte jen tak jít?"

,,Jít? Blázníš? Říkám, že je to hra...."

,,Ale....Já to nechápu...jak jako hra?!" April byla vyděšená.

,,Jednoduše....Jsme uprostřed jednoho ...jako svině hlubokého lesa...A když vás nechám jít, můžu vás chytit...Je to jenom hra... " Muž se zasmál.

,,Bože! Jak jsi myslel to vás? On je tady i Andrew?"

Muž neodpověděl. Šel pomalu k April a vrazil jí takovou facku, že se jí hlava málem oddělila od těla.

,,To tykání si nech pro svou bábu, čubko!" Okřikl jí.

April stékaly slzy a tvář byla rudá, jako kdyby jí spálila plamenem.

,,Je teda t-tady?" Vzlykala. také byla přivázaná k židli a nemohla se nijak pohybovat.

,,Je ve vedlejší místnosti. V tý jateční. Ale je tady tak silná izolační vrstva, že nemá nejmenší šanci tě slyšet....takže se nesnaž....Uvidíš ho, neboj."

,,Neuděláš mu nic? Že ne?" Ptala se vyděšeně.

,,Proč bych to dělal? nemám důvod...Počkám si pak na hru..."

April se strachy klepala a hlavně se cítila strašně trapně, protože byla ve spodním prádle před nějakým nechutným hnusným úchylem.

,,Hra brzo začne!" Zasmál se a brousil si při tom nůž na porcování prasat.

**Tohle je ta druhá část...Další už bude vycházet normálně ode mně. Jen ale chci upozornit na to, že po prázdninách už bude času míň. Potřebuju ještě vytáhnout známky na to nadcházející pololetí. Pak se tomu budu věnovat zase naplno. Budu psát nejspíš nejvíc o víkendech....děkuju za reads :)

JatkaWhere stories live. Discover now