Vize smrti (ll. část)

448 31 6
                                    

Muž nakonec vytáhne šroubovák. ,,Tak kam to chceš? Do oka? Břicha? Nebo chceš probodnout bradavku? Nebo to snad chceš vrazit do řiti? Mluv kurva!" Muž křečovitě svírá šroubovák. ,,Já nevím...Ne...nechte mě!" Andrew pláče a má strach.

Pohled vraha: ,,Tatínek má o svého synka strach. Co když řekne, že tatínek byl na chlapce zlý? Tatínek bude mít průšvih jenom proto, že chlapce včas nepotrestal. Jak ho potrestat, aby brečel, ale měl tatínka rád? Asi musím dát tomu spratkovi lekci. Šroubovákem do bradavky.

Pohled Andrewa: ,, Proč mi to chce udělat? Co má společného s tou mrtvou dívkou. A proč pořád kecá kraviny o tatínkovi? Co to má jako kurva bejt?"

Andrewovo přemýšlení přerušila bolest. Jeho bradavka byla právě probodnuta ostrým šroubovákem. ,,ÁÁÁuuu! Kurva. Do prdele! Dooost!" Andrew se snažil bránit, ale muž byl daleko silnější. Andrew nikdy neposiloval, takže s tím mohl vlastně i počítat. Z bradavky začala řinout krev a prosakovala skrze jeho tričko, které měl kupodivu zase na sobě. Tryskaly mu slzy bolesti. Muž se u toho jen smál a vypadalo to, že ho krev vzrušovala.

,,No ták, chlapče. Musíš mi ale slíbit, že už budeš na tatínka hodný." ,,Jo, prosím...Dost!" Andrew byl na pokraji zhroucení, když v tom bolest ustala a muž šroubovák vytáhl z jeho bradavky. Povolil sevření kolem jeho krku a Andrew padne na zem zcela vyčerpaný.

Probouzí se ale úplně někde jinde. Před lesem. ,,Co to, kurva, bylo?" Diví se ,,Ty vole! Naštěstí jenom nějakej sen.Ale to v jateční místnosti se mi nezdálo. takže teď hurá na facebook najít nějaký dobrý buchty." Když se ale pokusí vstát, ucítí strašnou bolest na břiše. Vyhrne si tričko a podívá se na ten nechutný nápis: FAGGOT. Sykne bolestí, když na to pomyslí a vydá se k domovu. Nemá odvahu jít lesem. Dlouho ji nebude mít. Ale co je horší? Šikana od kluků nebo vrah?

Když Andrew přišel domů, první co udělal bylo to, že šel do sprchy smýt ze sebe zaschlou krev. Strašně ho to pálilo a navíc si tam dal taky trochu dezinfekce, aby neměl do bodoucna nějakou infekci. Celé břicho si navíc obmotal obvazem, aby se mu dam nedostala špína.

Oblékl si jenom boxerky a župan a šel do kuchyně si udělat něco k jídlu. Chtěl něco jednoduchého, takže si dal míchaná vejce s bagetou. Potřeboval dobýt energii. Udělal si kávu a šel do svého pokoje k počítači. přihlásil se na facebook a zjistil, že má v přátelích ze třídy jenom 2 lidi.Jednoho kluka, kterej je taky takový divný, ale jeho nešikanují. A jednu holku. Bingo!

Andrew: Ahoj, já vím, že moc nezapadám. Nemusíš se se mnou bavit, ale chtěl jsem si najít alespoň nějakého kamaráda. Nechci žít dál bez přátel.

Dívka: -_- To víš, že jo! Naser si, Magore!  -_-  !!!FUCK U!!!

Andrew: Sorry :'(

Dívka: Táhni, Buzno! -_-

Holka si ho za chvíli odebrala z přátel. ,,Co mám teď asi jako udělat? On mě zabije...Určitě jo.."

JatkaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora