Surprise, boy!

341 30 2
                                    

Půl roku po akci s policií

,,Smrt je jako stará dáma. Zažila moc ošklivých věcí a nedokáže se radovat. Proto ostatním bere. Zhasíná životy jako vítr sfoukává plamínky svíček, oddané na jeho milost, či nemilost. Ačkoliv si to ona neuvědomuje, ubližuje více ostatním, než tomu, koho se chtěla zbavit."

,,April, děkujeme za tvoje líčení. Myslím, že určitě máš ještě co vypilovat, ale určitě je to krásná práce. Jako angličtinářka bych ti dala tak A-, ale jako obyčejný posluchač A+, takže....Budu hodná a dám ti tu lepší." Usmála se.

,,Děkuju." Řekla April a než si sedla do lavice, podívala se na Andrewa a roztomile na něj zamrkala. za ten půlrok se s ním celkem sblížila. Změnil se. Vlasy měl upravenější, byl společenštější a taky se oblékal víc barevně. A nebyl takové párátko. Od doby, co začal trochu posilovat, vypadal hezky.

Andrew už taky skoro zapomněl na ten incident s esem. Občas si na to vzpomněl, ale hned se dokázal rozptýlit. Půl roku se nic nedělo, tak proč by najednou mělo?

Po škole Andrew zamířil rovnou domů....Na facebook. Psal si s April.

An: Ahoooj! :D

Ap: Ahoj :)

An: Ta práce byla super! Fakt se mi to líčení líbilo....Nejde mi to...proto jsem dostal Céčko :D

Ap: Jo...toho jsem si všimla! Jenom ty můžeš přirovnat Smrt k rozmnožování žab :'D

An: No......Já jsem to fakt nevěděl! :D

Ap: To je jedno.... :D Hey?! Víš co mě napadlo? :O :3

An: Né! to fakt newim :D

Ap: Mohli bysme jít ven! Jestli chceš? :/

An: Blbneš? JASNĚ, ŽE JO!!!! :D

Ap: A....tak já se stavim, ne? :O :3

An: Super! tak dobře.....za půl hoďky? :3

Ap: Jop! Ahoj :)

An: HoooJ :D

Andrew šel do koupelny, aby si vyčistil zuby. Když vešel, spadla mu brada. Byli tam všude rozmlácené střepy. Okno bylo rozbité a na zrcadle bylo rtěnkou napsáno: " Surprise, boy! Eso, you Faggot!"

Po přečtení na nic nečekal a vypálil ke dveřím....

,,Néééééééé!" Zaječel hrůzou a ozvěna se odrážela od stěn jeho velkého domu.....

**Zvědaví, co se stalo? Budete muset pár dní počkat... :D Tohle je poslední část, kterou vydávám před odjezdem. Potřebuju hodně psát. Tohle totiž není můj jediný příběh. Dostáváme se teď k pasážím, které už můžou nazývat Horror :) Konečně :D Budu pryč cca. týden a vyjdou vám 2 díly....Od každého mého aktivního příběhu...(Jatka, Thea Hexe-Smysl života a taky Like a Bitch)...Děkuju za reads a prosím o Votes... :) A Megi, tobě jsem věnoval tenhle příběh, protože jsi něco jako..."věrná čtenářka" :D :)

JatkaWo Geschichten leben. Entdecke jetzt