Kdo ti to udělal?

374 25 3
                                    

Třída byla neskutečně zvědavá, co se děje a když zjistili, že se jedná o zprávu z internetu, koukli se na to taky. Už název článku je vyděsil.

Učitelka Střední školy byla brutálně zavražděna

Dnes v ranních hodinách byla v opuštěné ulici nalezena mrtvá učitelka.

Informací se zatím ví jen málo. Pokud kdokoliv ví něco, co by mohlo vyšetřovatelům pomoci při hledání potenciálního viníka vraždy, ať neváhá a ihned kontaktuje policii. Podle doktora se vražda stala v brzkých ranních hodinách. Tím pádem je možnost toho, že vraždu někdo spatřil, opravdu minimální.

Po přečtení zprávy na sebe všichni házeli vyděšené pohledy ve stylu: "Cože?!" Neustále se na sebe dívali a ujišťovali se, jestli je to vážně jejich město. Jedna dívka si zakryla ústa a po chvíli utekla na záchod brečet. Všichni čekali, až se k tomu vyjádří učitelka.

,,P....pardon. Já budu muset jít....Jít k paní ředitelce." Vykoktala ze sebe  a za doprovodu jednoho žáka šla.

Když opustila místnost, tak všichni okamžitě začali situaci řešit. dohadovali se, jestli to vůbec učitelka je nebo není.

Náhradní učitelka se vrátila až po zvonění celá ubrečená a symbolicky hodinu ukončila. Šla chodbou a Andrew si uvědomil, že možná u té vraždy byl. Pořád si přehrával tu událost z dnešního rána. Všechno by odpovídalo: ranní hodiny a dokonce i ta opuštěná ulice...

Andrew se odhodlal a doběhl za učitelkou.

,,Asi jsem svědek a vím, co se tam stalo!" Řekl.

,,Andrew...promiň, ale myslím si, že bys o takových věcech neměl žertovat!"

,,Já si nedělám srandu! Byl jsem tam...Ráno jsem se tozhodl, že půjdu běhat a když jsem probíhal tou čtvrtí, tak.....Prosím.....já-já chci jít na policii."

,,Andrew....Já....Tak...tak teda dobře...Budu ti věřit. Teď zajdeme za ředitelkou a omluvíme tě z dnešního vyučování. A pak......půjdeme na policii."

,,Děkuju, že mi věříte....O takové věci bych nelhal!"

Učitelka šla s Andrewem do ředitelny. Ředitelka ho ještě chvíli "vyslýchala" a potom podepsala někajý papír a mohli se vydat na stanici.

Přišli na chodbu a chvilku čekali, než je policisté vyzvou dál.

,,Tak...další....Co potřebujete?" Zeptala se mile blonďatá policistka.

,,Máme informace ohledně té vraždy učitelky!" Řekl Andrew

,,Byli jste u toho oba?"

,,Ne.....jen já" Řekl Andrew

,,Dobře....ale Vás tedy musím poprosit, aby jste počkala na chodbě...Ne, že bych Vám nedůvěřovala, ale zkrátka....Jsou tady určitá pravidla, řekněme."

,,Dobře....počkám teda na chodbě." Kývla učitelka a šla si sednout na černou židli, hned naproti dveřím.

,,Tak..co jsi viděl?" Zeptal se policista. Vypadal tak na čtyřicet a měl světle hnědé, krátce střižené vlasy.

Andrew se posadil na židli proti stolu a začal mluvit. Policistka si sedla vedle kolegy a nějaké body si z jeho vypravování zaznamenávala do trhacího bloku.

,,Bylo brzo ráno....tuším, že tak půl šestý maximálně a já jsem šel běhat...ten čas si nepamatuju už přesně, ale potom vám můžu donést papír...zaznamenal jsem si to. No...a běžel jsem kolem...Teda...chtěl jsem běžet tou ulicí, kde se stala ta vražda..ale zastavil jsem se, protože jsem se lekl rány....Zazněla za rohem..něco jako rána o popelnici. Tiskl jsem se ke zdi, protože jsem dostal strach. A nejdnou...prostě se zpoza toho rohu vynořil obrovskej chlap. Neviděl jsem mu do obličeje, ale začal mě honit. Utíkal jsem a když jsem zmizel za rohem, tak jsem zalezl mezi dva kontejnery, aby mě nenašel. Po chvíli ale utekl pryč a já jsem zmizel domů."

,,A měl jsi na sobě tohle triko?"

,,Ehm...jo...Nepřevlékl jsem si ho...bál jsem se"

,,Tak si ho prosím sundej. Potřebujeme nějaké důkazy...."

Andrew kývl a sundal si tričko. zapomněl ale na to, že má břicho ovázané, protože mu tam Zack vyryl ten nápis.

,,Proč máš ovázané břicho?"Zeptala se policistka.

Andrewa najednou napadlo, že řekne všechno o tom muži, co mu to udělal....Když ho chytnou, nic se mu pak nestane.

,,To je další věc, kterou bych vám měl vysvětlit..."

,,Nejprve nám to břicho ukaž."

Andrew rozmotal obvaz a pomalu se ukazoval nápis....F-A-G-G-O-T....

Policistka se šokem podívala k zemi.....

,,Kdo ti to udělal?" Zeptal se velmi vážným tónem policista.

***Tak...tady je další díl. Doufám, že líbí! :) Jinak se omlouvám za to, že to zatím nevypadá jako horror....Nebojte se, horror z toho teprve bude...ještě tak jedna-dvě části! Nezapomněli jste na to eso? :D Taky se vás chci zeptat, co říkáte na nový obal knížky? Vytvořila ho: Tulissa , za čož jí moc děkuju. Dělá obaly, tak jí můžete kontaktovat :) Napište, jestli se vám to líbí nebo ne a jestli se vám to k tomu hodí.. :) Jinak moc děkuju za trpělivost a za to, že to čtete! :)

JatkaWhere stories live. Discover now