Asıl yeni hayatımız şimdi başlıyor.

4.3K 183 12
                                    

Multimedya da İrem var.
İyi okumalar...


Doruk'tan

Hala Çağla'nın elini tutuyordum.Birden kapı sesi geldi ve hemen başımı kapıya çevirdim. (Doruk bey burda ne işiniz var? Sizin odanızda dinleniyor olmanız lazım ve Çağla hanımında dinlenmesi lazım.) 

(Ça-çağla demin uyandı ve konuştuk onunla) (Ciddimisiniz vay canına ozaman büyük riski atlattı. Doruk bey ama ne olursa olsun odanıza dönmeniz lazım Çağla hanımla sizi 2-3 gün hastanede daha tutucağız. Şimdi sizi odanıza götürmesi için bir hemşire çağrıcağım burada bekleyin.) (Gerek yok arkadaşlarım burada kafeteryadalar eğer onları aramama izin verirseniz buraya çağırır beni almalarını söylerim ve hemde Çağla'nın en yakın arkadaşı burada onun için perişan oldu o yüzden izin verirseniz oda Çağlayı görür daha sonra beni götürürler.) 

Doktor tamam anlamıyla başını salladıktan sonra telefonu elime verdi ve beni Çağla'nın yanında uzaklaştırıp odanın diğer ucuna götürdü. (Siz telefonla konuşurken bende Çağla hanımın durumuna ve raporuna bakıcağım.) Tama anlamında başımı salladım ve telefondan Can'ın numarasını çevirdim.

(Alo Can ben Doruk yoğun bakıma gelin size bir haberim var.) Diyeceğimi dedikten sonra telefonu direk Can'ın yüzüne kapattım. Bir kaç dakida sonra İrem ağlayarak Can is teleşla koşarak kapının önünde belirdi. İrem birden odaya daldı tabiki Canda arkasından daldı. İrem nefes nefese ağlayark doktorun yanına kadar gitti. 

(O -o öldümü ) (Ne ölmesi hanımefendi arkadaşınızın durumu gayet iyi hatta Doruk ile sohpet bile etmişler.) (Ne gerçektenmi Doruk APTAL! Birden bi haberim var diyince biz biz kötü bişey sandık .) İreme bıkkınlıkla bir bakış attım.  (Aptal haberim var diyince direk kötü habermi geliyo aklına) İrem dudağını ısırdıktan sonra (tamam üzgünüm neyse iyi haberi aldığımıza göre akşama parti var) diyip el çırptı. Cana baktım ve hayır dercesine ve İrem'in erkek arkadaşı olduğu için ona acıyarak kafa salladım. Can da kafasını önce öne eydi sonra tekrar kaldırıp derin bir nefes aldı. O sırada beni odama göndermeye meraklı doktor lafa daldı. (Hadi bakalım Çağla'nın dinlenmeye ihtiyacı var tıpkı Doruk gibi. Siz Doruğu odasına götürün ve yatırın dinlensin. Birazdan Doruğun yanına kontrole gelicem.) Tam Can beni odadan çıkarıcakken lafa atladım. (İrem hani konuşmuştuk ya Çağla'nın arkadaşı ) dedim ve doktorun anlamasını bekledim. (Hmm İrem hanım isterseniz arkadaşınızın yanında kalabilirsiniz ama en fazla 10 dakika) İrem'in yüzüne birden gülümseme geldi ve başını tamam anlamında salladı. Can beni odadan çıkardı ve asonsöre binip benim odamın bulunduğu kata geldik ve odaya girdik.Can beni tekerlekli sandalyeden kaldırıp yatağıma yatırdı daha sonra yanımdaki koltuğa oturup kafasını ellerinin arasına aldı. Önce aşağı sonrada tavana doğru yukarı baktı ve yüzüne gülümseme geldi. Can'a eskiden konuştuğumuz gibi konuşmaya başladım. (Hayırdır neye gülüyosun?) (Şu halimize bak lan. Daha iki gün önce birbirimizden nefret eden biz şimdi napıyoruz. Bi kavga ettik üstüne neler oldu.) Bende başımı öne eyip otuziki diş güldüm. CAn ben gülünce ne var der gibi başını salladı daha sonra ( Harbi biz niye kavga etmiştik lan) dedi. (Valla tam hatırlamıyom bulmuşuzdur kavga için bi konu) gülümseyerek dedim ve konuyu kestirip attım.Ayağa kalktı ve omzuma vurduktan sonra (Tekrar kardeşim ozaman) dedi. Omzumun acısıyla sinirle (Olum malmısın yeni kaza geçirdim lan ne vuruyon) (Sen de yumruk atmıştın ödeşmiş olduk) dedi ve pis pis sırıttı. Birden aklıma Çağla'nın annesi Demet teyze ve kendi annem geldi. Onlara haber vermemiştik. Cana baktım (Demet teyzeye haber vermedik arayıp haber versene.) Can banane der gibi bakış attı. (Olum ben tanımıyom tam kadını oda beni taımıyo ne dicem arayıp. En iyi sen tanıyosun tabi bide İrem . Aç konuş kadınla.) Derin bir nefes aldım ve ofladım. (Can saçma saçma konuşma. Lan zaten kadın beni görmek istemiyo o intahar sandığı olay yüzünden. Bide Çağlayla beraber kaçıp kaza geçirdiğimizi öğrenirse bidaha görüşmemizi istemez.) (oo bi kavga ettik neler oldu lan haberimiz yok. Bak şimdi söyle yapalım İrem Demet teyzeye haber versin bende senin annene Songül teyzeye haber veriyim.) (Tamam olur.) (Ozaman ben İrem'in yanına gidiyorum ona haber verip geliyim.) Tamam anlamıyla başımı salladım. 

________________________

Can'dan

Doruğun yanından ayrıldım ve üst kata yoğun bakımın bulunduğu kata çıktım. Yoğun bakımın önüne geldiğimde İrem Çağla ile konuşuyordu yanına oturmuş Çağla'ın saçlarını okşuyordu. Odaya ani bir giriş yaparak İrem ve Çağla'nın şaşırmış bakışlarını üstüme topladım.

(Merhaba kızlar. Ooo bakıyorumda Çağla bomba gibisin manşallah.) İrem salak mısın der gibi bi bakış attı Çağla ise o ara kısık sesle gülüyordu. (İrem Çağla'nın annesi yani Demet teyzeye haber vermedik ona haber ver bende Doruğun annesine haber vericem.)  Çağla bir an endişeli bir şekilde kısık sesle konuştu.(İrem annemle konuşurken çok ağır bir kaza olduğunu söyleme yoksa Doruğu suçlar bunu istemem. Bu yüzden bugün haber verme. Şimdi bu dediğimi yanlış bulacaksın ama lütfen beni anlamaya çalışın. Annem zaten Doruk'tan pek hoşlanmıyo o yüzden kazanın onun yaptığını öğrenmesini istemiyorum. Yarın anneme haber verelim. Zaten geç oldu. Yarın sabah haber veririz.) İrem peki anlamında başını salladı. Çağla biraz nefes aldıktan sonra tekrar lafa daldı. (Şey Doruk nasıl? Ve sizden birşey isticem. Beni yoğun bakımdan çıkardıklarında yani başka bir odaya alırken Doruğun yanına alsalar olurmu? Yani siz bi sorsanız ve ikna etseniz.) (Tamam Çağla ozaman biz şimdi İremle gidip Doktor veya hemşire ile konuşalım sende biraz dinlen.) Çağla tamam anlamıyla başını salladı ve İrem ile odadan çıktık.Koridorda giderken kolumu İrem'in omzuna attım ve oda başını omzuma yasladı. İrem gülümseyerek bana baktı.(Yine eskisi gibiyiz.Dördümüzünde arası iyi , mutluyuz ve bu olayıda atlattık beraber. İşte asıl yeni hayatımız şimdi başlıyor.) dedi. 

İrem o sarı yumuşacık saçlarından öptüm ve evet anlamında başımı salladım.


Sen  BenimsinOn viuen les histories. Descobreix ara