Kırıkdıkca Öğreniyorum Boşvermeyi

2K 104 7
                                    

Multimedya Çağla

Final öncesi upuzun bir bölüm ile sizlerleyim. Yakında final hakkında duyuru yapacağım. Unutmayın ne kadar çok oy ve yorum gelirse o kadar kısa sürede yeni bölümler gelecek.

İyi ve keyifli okumalar.



Doruk

Bu da kimdi? Yoksa Çağla ona daha sıcak davranmam veya aşık olmam için böyle aptalca bir oyun mu oynuyordu? Neler dönüyordu yine? Telefonumu elime aldım ve Çağla yı aradım.

'Çağla bu aptal oyunun amacı ne?'

'Ne diyorsun Doruk hiçbir şey anlamıyorum.'

'Bana yolladığın bu notun , x şahsının amacı ne diyorum!'

'O notu ben sana yollamadım ayrıca bende aynı kişiden 2 tane not aldım ve kim olduğu hakkında hiçbir fikrim yok! Bilip bilmeden beni suçlamak yerine insan gibi anlatabilirdin derdini!'

Ve telefon yüzüme kapandı. Aslında haklıydı telefonu açar açmaz direk kıza kükremiştim yine odunluk yapmıştım. Her neyse sonuç olarak x şahsı Çağla değildi. Şimdi çevremde bana gıcık olabilecek ve aynı zamanda Çağla ile de uğraşacak bir tip bulmam lazımdı. Buldum bile! Bu kişi kesin Emreydi. Hızla üstüme doğru düzgün bir şeyler giydim ve Emre'ye mesaj attım.

Kime: Emre

Mesaj: Yarım saat içerisinde okulun karşısında ki kafede ol. Geç kalırsan sana olan öfkem daha da artar ve yumruklarımın tadına bakarsın.

Üstümü hızla değişip evden çıktım ve kafeye gittim. Kafeye gittiğimde Emre bir masada boş boş oturuyordu. Anlaşılan attığım mesaj onu öyle bir korkutmuştu ki 15 dakikada gelmişti kafeye. Gülmemek için kendimi zor tutarak yanına gittim . Yanındaki sandalyeyi kendime çekip oturdum.

'Bana bak Emre kısa ve net konuşacağım x şahsı denen mal sen misin?'

'X şahsı mı hayır beni de o isimde biri dün gece gizliden aradı.'

'Aradı mı? Ne dedi peki?'

'Çağla dan uzak durmamı , Çağlaya ve sana bulaşmamamı söyledi ve en son da Doruk ve Çağla'nın muhteşem düğünün de görüşmek üzere dedi.'

'Cidden mi? Bu X denen kişi kimde Çağla ile benim evleneceğime düşünüyor anlamadığım neden bizimle uğraşıyor ki bu kadar? Neyse sesi nasıldı? Tanıyabildin mi sesinden?'

'Hayır sesini değiştirmişti. Robot sesi gibi ne biliyim çok farklı geliyordu. Muhtemelen bilgisayar ile sesinde oynama yapmıştır.'

'Bu x kimse sınırlarını zorluyor. Bir daha ondan mesaj falan alırsan bana haber ver.'

Hızla sandalyeden kalktım ve kafeden çıktım. Gerekirse bana düşman olan çevremdeki herkesle konuşacaktım elimden gelen her şeyi yapacaktım ve o x şahsını bulacaktım. Sırada ki konuşacağım kişi ise Can'dı.

Çağla

Evde oturmuş ve sonunda birkaç dakika da olsa sakin zaman geçirmeye karar vermişken telefonumun zil sesiyle tüm hayallerim alt üst oldu. Sinirle yemek masasının üstünde duran telefonumun yanına gittim ve kimin aradığına baktım. Arayan kişi Doruk'tu. Acaba bana bugün ki kaba davranışları yüzünden özür dilemek için mi aramıştı? Yok yok o odun öyle bir şey yapmazdı. Her neyse susmak bilmeyen telefonumun melodisine gıcık olarak aramayı cevapladım.

'Çağla bu aptal oyunun amacı ne?'

Ne diyordu bu? Neyden bahsediyordu? İnsan bir merhaba nasılsın derdi . Doruk bey hemen telefonu açar açmaz bilmediğim bir konuda beni sorguya çekmişti. Odun! Sinirle ne dediğini anlamayarak cevap verdim.

Sen  BenimsinWhere stories live. Discover now