KAMP

27K 957 49
                                    

   Multimedia: Gece' nin kampa giderken giydikleri

   Off yine ne istiyor bu Bartu her yerde karşıma çıkıyor.
- Ne var .dedim
- Bak kızım bu okula sonradan geldin kurallara uyacaksın.dedi
    Orada asıl anlamadığım okul biz izliyor yine. Allahım filmi çekiyoruz burada ya
- Yalnız Bartu bilmediğin bişey var ben kurallara uymam kurallar bana uyar.dedim . Kalabalıktan ' oovv' sesleri geldi. Ama ben umusamadan arabama bindim. Çokmu şey istedim acaba sadece uyumak istiyorum . Bütün beyin yoksunları karşıma çıkıyor.
Eve vardığımda üstümü değitirdim. Abur cubur çıkardım dolaptan . Bir kaseye cips doldurdum. Başka bir kaseye kraker gibi şeyler koydum. Bir bardağa kola doldurdum. Birazda mısır patlattım. Sonra salona geçip korku filmi açtım ve koltuğa yayıldım. Filmi izlerken kahkaha atıyorum . Diğer kızlar gibi değilim yani. Sonra okuldan mesaj geldi. Şöyle yazıyordu:
"Yarın okulumuzda kamp gezisi yapılacaktır. Bütün öğrencilerin gelmesi zorunludur. Çadır getirmenize gerek yok orada verilecektir. Şimdi herkes bavulunu hazırlasın . Gezi 3 gün sürecek. " yazıyordu. Bu kamp iyi oldu aslında biraz kafamı dağıtabilirim. Odaya çıkıp bavulumu hazırlamaya başladım
İçine spor ayakkabılar,spor elbiseler,mini şortlar,eşofmanlar,tişörtler gibi şeyler koydum. Sonra uykum gelmeye başladı. Bende yatağıma yatıp uyudum.
  Sabah yine lanet alarm sesi ile uyandım. Benim canım uyumak istiyor ama uyuyamam . Malum bugün kamp var . Hemen banyoya gidip rutin işlerimi hallettim. Sonra kendime kıyafet bakmaya başladım. Siyah straplez mini tulum giydim. Altıma ise beyaz converselerimi giydim. ( medyada ) sonra kahvaltı yapmadan evden çıktım. Okula doğru sürdüm. Drift atarak arabamı park ettim. Bütün okul bana baktı. Bende umursamayarak arabadan çıktım. Erkekler bana bakarken resmen salyaları akıyor . Kızlar ise kaşlarını çatmış bana bakıyor.
   Sonra gözüme iki çete takıldı. Arasların çetesi ve Bartunun çetesi .  Bunlar düşman galiba . O sırada müdür konuşmaya başladı.
-Çocuklar birazdan otobüs gelicek. Orada 3 gün kalıcaz. Sorunsuz geçsin istiyorum . dedi
    Sonra otobüsler geldi. Herkes ilk önce valizlerini koydu. Bende koydum . Sonra otobüse bindim. Koltuklar 3 kişilikti. Sadece bir tane boş yer vardı. Kim sizce tabiki Bartu. Cam kenarına oturmuş. Bende mecburen yanına oturdum. Bana bakıp piç smile yaptı yahu. Sırıtıyor hala dangalak. Sonra diğer yanıma bir oturdu . Baktığımda bu Arastı.
- Allahım nasıl bir yere düştüm ben ya. Buradan ölmeden çıkarsam iyidir .dedim sessizce ama galiba ikiside duydu çünkü şu anda kahkaha atıyorlar.
- Ne gülüyorsunuz ya.dedim
- Merak etme seni yemeyiz.dediler
- Off iyi be susun .dedim . Kulaklıklarımı takıp müzik dinlemeye başladım.
  Sonunda kamp yapılacak yere geldik. Göl kenarındaydık. Çok güzeldi. Sonra müdür konuştu.
- Çocuklar çadırlar 3 kişilik . Yani baya geniş. Haksızlık olmasın diye kura çekicez . 3 kişi çekicez onlar beraber kalıcak.dedi
   Sonra bir tane öğretmen geldi. Ortaya bir kutu koydu. Müdür 3 tane kağıt çekiyor. İsimleri çıkanlarsa beraber kalıyorlar. Sonra müdür 3 kağıt daha çekti. Okumaya başladı.
- Gece
   Bartu
   Aras beraber kalıcaklar .dedi
Tabi ben hemen
-Neeeee diye  bağırdım. Kalabalık bana gülüyor . Bartu ve Arasla kavgalarımı biliyorlar çünkü
- Ben bu iki sapıkla asla kalmam. Dedim
- Üzgünüm Gece ama kurallar böyle şimdi gel ve çadırını al .dedi müdür
  Bende ortaya çıktım çadırı aldım. Hala çoğu kişi gülüyor.
- Gülmeyin ya. Off. dedim
Sonra Bartu ' yu gördüm. Çetesi ile oturuyor. Yanına gittim.
- Bartu kalk çadırı yap.dedim. Çete kıkırdadı.
- Kalk kendin yap.dedi Bartu
-Bana bak Bartu ua şimdi gidip Aras' ıda alıp çadırı yaparsınız yada bu gece o güzelim saçlarına veda edersin.dedim. Bunu kaşlarım çatık  ve soğuk bişekilde söyledim. Hemen kaktı.
- Böyle şeylere gerek yok ben zaten yapmıcam diye bişey demedim dedi yürümeye başladı.
Çetesi ise şu anda kahkaha atıyor. Sonra kocaman gülümsedim çeteye.
- Merhaba sizinle tanışamadık ben Gece.dedim
Sonra çetedekiler kendilerini tanıtmaya başladı
- Ben Ali
- Ben Ahmet
- Ben Eren
- Ben Emre.dediler
  Sonra yere oturup bağdaş kurdum konuşmaya başladık. Çok kafa çocuklar. Bir iki saat onlarla konuştuk. Sonra yanımıza Aras ve Bartu geldi . Aras biraz uzakta duruyordu.
- Ohh sen burada otur biz Aras 'la çadır kurduk.dedi Bartu
- Valla Bartu çetendekiler çok kafa adamlar sen neden odunsun.dedim Bu dediğime çete güldü. Bartu biraz daha yaklaştı. Bende ayağına çelme taktım. Yere yapıştı. Çete gülerken Bartu ayağa kalktı. Yanıma yaklaşıyor . Valla tırsmadım değil.

Karanlık Kız 1 (İntikam Ateşi)Where stories live. Discover now