KAÇIRILMA

15.3K 590 49
                                    

(Medya: Gece)

   Sabah yine lanet alarmın lanet sesiyle uyandım. Alarmı kapatıp yataktan kalktım ama bu sefer yanımda Sweet yoktu. Genelde ben uyanana kadar beni izlerdi. Off neyse şimdi kafaya takamam bunu. Giysi odama geçip kıyafet aramaya  başladım. İşte buldum . Siyah bir etek ve kırmızı göbeğimi açıkta bırakan bir büstiyer giydim. Saçlarımı salıp düzleştirdim sonra uçlarını maşayla dalgalandırdım. Çok güzel oldu. Sıra makyajdaaa. Siyah bir rimel ve siyah bir eyeliner çektim. Dudağıma ise parlatıcı sürdüm. Ayağımada siyah dolgu topuk ayakkabı giydim. İşteee hazırım. Aşağı indiğimde Sweeti gördüm. Yanına gidip kafasını okşadım. Hoşlandığına dair mırıltılar çıkardı. Kahvaltı yapmadan evden çıktım. Arabama atlayıp okula doğru sürmeye başladım.

   Okula geldiğimde arabayı parkedip arabadan indim. Yine ve yine tüm gözler üzerimdeydi. Her zamanki gibi erkekler beni keserken kızlarsa kıskançlıkla bakıyorlardı. Ben varken erkekler diğer kızları takmıyor. Tabi bu benim hoşuma gitmiyor değil. Ama sürekli bana bakmaları rahatsız edici gerçekten. Kimsenin bakışlarına aldırmadan sınıfa çıktım. Araslar Bartular ve Ateşler sınıfta oturuyordu. Onları görünce gülümsedim. Eskiden bunlar kavgalıyken şimdi sohbet ediyorlar. Çok mübarek insanım ben. Beni gördüklerinde kocamman sırıttılar. Hep bir ağızdan günaydın dediler. Ben de onlara sırıtıp günaydın dedim. Arası yanağından öpüp sırama oturdum. Sonra çocuklarla sohbet etmeye falan başladık. Hayret bugün Oktay salağı yok aman iyi .  Sınıftaki öğrenciler gelincede sonra hoca geldi.
  Allahım sabah sabah fizikmi olur. İnsan beyni için fazla bunlar. Hoca sınıfa geldiğinde  herkes ayağı kalktı. Ama ben kalmadım. Hoca bana ters ters bakıp herkese

- Oturun. Bayan BLACK siz neden ayağı kalkmadınız.dedi hoca

  Cazgır karı. Bana soyadımla seslenilmesini hiç sevmem. Ama ben cevap vermedim. Amaaan banane konuşur konuşur susar.

- Size diyorum bayan BLACK duymuyormusunuz.dedi salak kadın

- Hayır canım cevap vermek istemiyor.dedim

   Bana ters ters bakıp masasına oturdu. Bu kadından nefret ediyorum. Dudağına burnuna kadar ruj sürüyor. Kısa kısa giyiniyor. Nereye geldiği belli değil. Hoca ders anlatmaya başladığında defterimi açıp bir şeyler karalamaya başladım. Hocanın bana seslenmesiyle kafamı kaldırdım. Ne var anlamında kafamı salladım.

- Niye ders dinlemiyorsunuz bayan BLACK.dedi

  Şuan okulda olmasaydık senin o gevşek ağzını öyle bir ayırıdımki ...ama neyse .

- Dersi dinlemediğimi nereden çıkardınız acaba .dedim sinsice sırıtarak

- O zaman şu soruyu yaparmısınız. Madem çok biliyorsunuz.dedi hoca bana

  Tahtadaki soruya baktım. Çok zor sayılmazdı. Ailem ölmeden önce bana bir çok özel ders aldırdığı için bu konuları biliyorum. Ama cevabı buldum. Tahtaya çıkmaya bile gerek duymayarak

- Cevap 2074.dedim

  Hoca bana şaşkın şaşkın bakıyordu sınıfta dahil. Ders dinlemediğim halde bu soruyu işlem bile yapmadan yapmama şaşırmışlardı.

- Sen bunu nasıl yaptın.dedi hoca şaşkınlığını gizleyemeyerek

- Fazla kolaydı ama bana göre. Bazılarımız doğuştan zeki.dediğimde bir kaç kişi kıkırdadı.

- Haddini aşıyorsun küçük hanım . Ailen sana terbiye vermedimi.dedi hoca

   İşte bu bardağı taşıran son damlaydı. Aileme nasıl hakaret eder. Edepsiz karı

Karanlık Kız 1 (İntikam Ateşi)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin