AMCA

12.7K 564 19
                                    

medya : Gece
Araslar sınıfa girip sıralarına oturdular. Hoca bir şey demedi çünkü hocalar onlardan korkuyor. Araslar benim arkamdaki yanımdaki çaprazımdaki sıralara oturdular. Yani etrafım kuşatıldı. Eyvah. Benim buradan kurtulmam lazım. Düşün düşün Gece. İşte..buldum.

- Ahhh!!diye bağırdım.

Hoca hemen bana döndü. Endişeyle

- İyimisin.dedi

- Hayır kendimi kötü hissediyorum . Çıkabilirmiyim.dedim

- Tamam.dedi hoca

Yalnız çok iyi numara yaptım haa. Çantamıda alıp kapıya doğru yürümeye başladım. Çıkmadan önce Araslara Bartulara ve Ateşlere bakıp sırıttım ve göz kırptım. Sinirden kuduruyorlardı. Oktayda planımı anlamıştı şimdi ise sırıtıyordu. Kapıyı açıp sınıftan çıktım

Seke seke zıplaya zıplaya koridorda yürümeye başladım. Okuldan çıkınca arabama binip eve sürdüm.

Eve geldiğimde arabamı parkedip eve girdim. Sweet yemeğini yiyordu. Onun başını okşayıp yukarı çıktım. Odama gidip kendimi yatağıma attım. Biraz dinlensem iyi olacak. Gözlerimi kapatıp uykuya daldım.

******

Uyandığımda bir sandalyade bağlıydım . Noluyor yaa. Kaçırıldımmı yoksa. Etrafıma şöyle bir göz gezdirdiğimde kendi evimin salonundaydım. Ama ben en son uyuyordum. Tövbe tövbe. Karşıya baktığımda koltuklarda oturan bana sırıtarak bakan Arasları Bartuları Ateşleri gördüm. Onları görünce sesli bir şekilde yutkundum. Yalakalığa başladım.

- Canım arkadaşlarım , canım sevgilim siz bana bir şey yapmazsınız demi. Hem valla bakın ben sizin suratlarınızı isteyerek boyamamıştım. Zaten sizi ben boyamadım Sweet boyadı. Sweet kızıııım gel burayaa. Kurtar anneni. 15 cani tarafından kaçırılıp alıkoyuldum. Bu gencecik yaşımda ölmekte varmış. Bu arada çocuklar size hiç yakıştıramadım. Nerde görülmüş insanın arkadaşını kaçırdığı hele sen Aras sen benim sevgilimsin. Gelip beni iman -power edasıyla kurtarman gerekiyor. Sana kırıldım Aras
Cezalısın. 1 hafta sana öpücük yok.dediğimde herkes kahkaha atmaya başladı. Ama Aras dışında. O dudaklarını büzmüş yapma der gibi bana bakıyor .

- Aşkım valla benim bir suçum yok. Hepsi bu meymenetsizlerin suçu.dedi Aras

Sonra diğerlerine dönüp devam etti

- Gördünüzmü sizin yüzünüzden 1 hafta öpücüksüz kaldım.dedi

- Sus lan hemen yumuşama.dedi Görkem

- Sen iyice süt çocuğu oldun.dedi Utku

- Erkek dediğin sözünü geçirir.dedi Eren

- Şimdi bunları boşverin. Geleliiim Gecenin cezasına.dedi Rüzgar

- Beyler kalemleri çıkarın.dedi Ateş

Olamaz bunlar benim yüzümü boyayacaklar. İstemiyorum yaa.

- Noluuuursunuz yapmayın. Hem benim kaleme alerjim var.dedim

Ama geç kalmıştım. Yüzümü karalamaya başladılar.

5 dk sonra geri çekildiler. Bana bakıp kahkaha atmaya başladılar. Haksızlık.
Sonra hepsi arkama geçti. Eren telefonunu çıkardı. Selfi çekti. Diğerleri gülerken ben somurtuyordum. Sonra Ateş gelip beni çözdü. Koşa koşa yukarı çıktım . Banyoya girip yüzümü iyice yıkadım. Sonra tekrar aşağı indim . Gözlerimi kısmış onlara bakıyordum. Ben bunun altında kalmam. Onlarsa gülmemek için dudaklarını ısırıyorlardı. Beni gördüklerinde kahkaha atmaya başladılar.

Karanlık Kız 1 (İntikam Ateşi)Where stories live. Discover now