PLAN

11.7K 512 96
                                    

( Medya :Çağatay )

NEFESİN AĞZINDAN

Sabah alarmla kalktım. Simsiyah kıyafetler giyip makyaj bile yapmadan aşağıya indim. Alevde hazırlanmış.

Hiç konuşmadan arabaya binip okula gittik.

Okula geldiğimizde yine herkes siyahtı. Koskoca bahçede kimse konuşmuyordu. Bizim gelmemizle bakışlar bize döndü. Ne erkekler ne kızlar kimse konuşmuyordu. Bende onların yerinde olsam bende konuşmazdım. Gece onlara öyle yardım etmişki ne kadar teşekkür etseler az.

Dün okul sonu Gecenin cenazesi vardı. Tüm okul gelmişti. Çok kötüydüm. Nasıl alışıcam ben .

Bahçedekiler heykel gibiydiler. Sadece göz kırpıyor ve nefes alıyorlardı. Birde kızların hiçbiri makyaj yapmamış. Erkekler bile futbol hakkında konuşmuyor düşünün artık.

Gözüm yine Gecenin öldüğü yere takıldı. Tekrar oraya yürümeye başladım. Yine kimseyi umursamadan oraya çöküp oturdum. Dizlerimi kendime çekip kafamı dizlerime gömdüm. Ve yine istemeden ağzımdan bir hıçkırık koptu.

Okuldakiler bana bakıyordu. Zilin çalmasıyla ayağa kalktım. Alev çoktan sınıfa gitmişti. Yavaş yavaş sınıfa gittim.

Sınıfa geldiğimde Alevin yanına oturdum. Gecenin oturduğu sırada Gecenin fotoğrafı ve güller vardı.

Hoca sınıfa girdiğinde kimse ayağa kalkmadı. Hocada umursamadı zaten . Direk Gecenin sırasına bakıyordu. Şuan gözlerim doldu. Kendimi zor tutuyorum.

Bizim sınıfa Gece bulaşmış. Gerçektende Gece virüs gibi. Herkesi ne yapıyor ediyor kendine benzetiyor.

Hoca derse başladı. Ama kimse hocayı dinlemiyordu. Herkes sadece bakarken bazıları müzik dinliyordu.

Sanırım bundan sonrada hayatım böyle olacak. Ruhsuz ve acı dolu...

GECENİZ AĞZINDAN

Kaybetmek ne kadar kolay değilmi. Daha 2 güne kadar kızlar yanımdaydı ama şimdi yok. Onları kaybettim. Ama buna mecburdum.. Hayat böyle işte. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor.
Şuan Amerika sokaklarında yürüyorum .
Olaylar gitgide yolunu buluyor. . Kuzenim Çağatayın yanında kalıyorum.

Ama Türkiyede beni öldü biliyorlar.

Onların hepsi bir oyundu. Kanser olmam bile oyundu. Doktora yalan söylesin diye yüklü miktarda para verdim. Oda bana yardım etti. Morgtaki görüntüme ve kalbimin durmasına gelirsek. Onlarda doktor sayesinde. Bana beni bir süreliğine öldü gibi gösterecek bir iğne yaptı. Cenazededeki tabutta boştu.

Bu oyunu neden yaptığıma gelirsek uzun süredir tehdit mesajları alıyordum. Benim yanımda olan herkesin başları dertteydi. Kızların onlar bilmeden kaç kere hayatlarını kurtardım haberleri yok. Sürekli tehdit içerikli aramalar , zarflar.

Okuldakilerede isteyerekmi yardım ettim sanıyorsunuz. Onların başını derse sokanda beni tehdit eden adam olduğu için onlara yardım etmiştim.

Bir kaç kere Nefes ve Alevi öldürmeye çalıştı ama bunu engelledim. Kızları daha da tehlikeye atmamak içim öldü numarası yaptım. Hem adam artık peşimi bırakır .

Çağatayın evine gelince anahtarla kapıyı açıp içeri girdim . Çağatay içeride televizyon izliyordu. Benim ile ilgili herşeyi biliyor . Gidip Çağatayın yanına oturdum.

- Çağatay...dedim

- Hıı..dedi

- Öküzmüsün sen yaa. Düzgün cevap versene..dediğimde oflayarak bana baktı ve

Karanlık Kız 1 (İntikam Ateşi)Where stories live. Discover now